Savršen autofokus, baš uvijek

Uz 4D FOCUS snimajte oštrije fotografije nego ikada prije.

Što je 4D FOCUS?

Standardni automatski fokus (AF) sam upravlja prostorom. 4D FOCUS ide korak dalje zahvaljujući inovativnom senzoru za sliku koji istodobno odabire i prostor i vrijeme te dobiva jasnije snimke objekata u pokretu, omogućujući vam da snimite bistriju sliku nego ikada prije. Običan stari AF postao je prošlost. Budućnost je fotografije u pokretu.

ŠIROKO – prostor (2D)

Snimajte bez obzira na to gdje se objekt nalazi, čak i ako nije u sredini kadra. 

BRZO – dubina (3D)

Fokusirajte brzo, bez obzira na to je li objekt snimanja blizu ili daleko od objektiva.

POSTOJANO – vrijeme (4D)

Četvrta dimenzija značajke 4D FOCUS jest vrijeme, a omogućuje precizno predviđanje i stabilno praćenje svakog sljedećeg pokreta objekta koji snimate.

Široko područje autofokusa

Uhvatite objekt u bilo kojem dijelu kadra. 4D FOCUS aktivira točke automatskog fokusiranja na širokom području da bi fotoaparat mogao objekte snimanja prepoznati bilo gdje, ne samo u sredini.

Ultrabrzo fokusiranje

4D FOCUS odmah prepoznaje udaljenost od objekta te fokusira brzo i precizno pomoću naprednog algoritma automatskog fokusiranja, pa nikad nećete propustiti ključne trenutke.

Postojano praćenje

Objekt snimanja nikada nemojte izgubiti iz vida. Naš algoritam za autofokus ostaje usmjeren na objekt koji se snima, pa čak i predviđa njegov sljedeći pokret, bez ometanja u kadru.

Galerija fotografija snimljenih značajkom 4D FOCUS

Pregledajte kristalno čiste snimke događaja snimljene značajkom 4D FOCUS te saznajte kako ih možete snimiti i sami, uz detaljne specifikacije kao što su broj modela, veličina otvora blende i žarišna duljina.

Sonyjeva galerija fotografija
Pogledajte Sonyjevu galeriju fotografija

Pogledajte fotografije snimljene Sonyjevim fotoaparatima.

Pratite Sonyjev fotografski kanal
Pratite Sonyjev fotografski kanal

Pogledajte videozapise o našim proizvodima i njihove mogućnosti.