4K HDR televizori

Poboljšajte doživljaj gledanja uz naše 4K HDR televizore i uživajte uz četiri puta više detalja u odnosu na Full HD. Pročitajte i saznajte više o 4K tehnologiji i kupite 4K HDR televizore.

Otkrijte pojedinosti uz 4K HDR

Visok dinamički raspon 4K rezolucije

Da bi ostvario vrhunsku kvalitetu slike, ovaj TV spaja vrhunsku 4K jasnoću sa svjetlinom, bojom i detaljima visokog dinamičkog raspona (HDR-a). Nekoć skrivena područja u tamnim sjenama i na sunčevu svjetlu sada su potpuno jasna i detaljna.

4K HDR
Idite dalje od Full HD rezolucije
4K tehnologija: prijeđite granice koje postavlja Full HD

Sve je bolje na Sonyjevim 4K televizorima. Filmovi, emisije, fotografije, sadržaj s pametnog telefona – sve je poboljšano na 4K kvalitetu uz najnovije tehnologije 4K X-Reality™ PRO, X-tended Dynamic Range™ PRO i TRILUMINOS™. Ni buduće 4K promjene formatiranja neće biti problem jer naši ultra HD televizori podržavaju HEVC kodek.

Kompatibilni 4K HDR modeli

Glasovni odabir sadržaja za gledanje

Pronađite omiljeni sadržaj govorom brže nego ikad prije. Uz glasovno pretraživanje više nema potrebe za kompliciranim navigacijama ili zamornim unosima – samo izgovorite ono što tražite.

Glasovno pretraživanje
Traka sadržaja
Otkrijte sve odmah

Uživajte u novoj generaciji zabave, s tradicionalnim kanalima za emitiranje sadržaja i internetskim sadržajima savršeno integriranima u jednostavno korisničko sučelje. Jedan gumb za brzi pristup pomoći će vam da sve otkrijete u trenu.

Napravljen za slušanje

ClearAudio+

Uživajte u slušanju realističnom poput gledanja. ClearAudio+ precizno prilagođava zvuk TV-a radi postizanja prožimajućeg doživljaja i osjećaja okruženosti zvukom. Slušajte glazbu i dijaloge uz veću jasnoću i odvajanje, bez obzira na to što gledate.

ClearAudio+