LINKBUDS S

Potpune specifikacije i značajke

LinkBuds S

Veličina i masa

Masa
Pribl. 4,8 g x 2

Opće značajke

Vrsta slušalica
Zatvorene, dinamične
Pogonski sklop
5 mm
Magnet
Neodimijski magneti velike snage
Frekvencijski odziv (komunikacija putem Bluetooth® tehnologije)
20 Hz – 20 000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz) / 20 Hz – 40 000 Hz (uzorkovanje LDAC od 96 kHz, 990 kb/s)
Otporan na vodu
Da (IPX4)
DSEE Extreme
Da

Baterija

Vrijeme punjenja baterije
Pribl. 2,0 h
Način punjenja baterije
Punjenje putem USB-a (s kutijicom)
Trajanje baterije (vrijeme kontinuirane reprodukcije glazbe)
Maks. 6 sati (NC uklj.) / maks. 9 sati (NC isklj.)
TRAJANJE BATERIJE (VRIJEME NEPREKIDNE KOMUNIKACIJE)
Maks. 3,5 sati (NC uklj.) / maks. 3,5 sati (NC isklj.)
Trajanje baterije (vrijeme čekanja)
Maks. 8,5 sati (NC uklj.) / maks. 16 sati (NC isklj.)

Specifikacija za Bluetooth®

Bluetooth® verzija
Bluetooth specifikacije, verzija 5.2
Efektivni domet
10 m
Raspon frekvencija
Pojas frekvencije 2,4 GHz (2,4000 - 2,4835 GHz)
Profil
A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Podržani audio formati
SBC, AAC, LDAC
Podržana zaštita sadržaja
SCMS-T

Uklanjanje zvuka

Način rada za zvuk iz okoline
Da
Trenutačna pozornost
Da

Kućište za punjenje

Vrijeme punjenja baterije
Pribl. 3 h (punjenje putem USB-a)
Masa
Pribl. 35 g
Dimenzija
Pribl. 42,8 x 60 x 27,6 mm

Dostupne boje

earthbluecreamwhiteblack

Sadržaj pakiranja

  • USB kabel: USB Type-C® kabel
Placeholder

Funkcije

Ponuda slušalica LinkBuds S u kutijama za punjenje u više boja: bijeloj, sivoj, zlatnoj i zemaljski plavoj.

Koja vam se boja sviđa?

Personalizirajte ih birajući između četiri premium mat boje, uključujući zemaljski plavu, boju nadahnutu našim planetom. Sve dolaze zajedno s kutijom iste boje.

Kućište za LinkBuds S bijele boje s izvađenom jednom slušalicom LinkBud

Male i lagane za trajnu udobnost

Teške otprilike 4,8 grama, Linkbuds S najmanje su i najlakše slušalice s blokadom buke na svijetu, visoke su rezolucije i potpuno bežične. Veličinu smo smanjili razvojem kompaktne pogonske jedinice te integracijom tehnologije Bluetooth® Audio System on Chip (SoC) i visokokvalitetnog procesora za blokadu buke u jedan čip. 40 % manje od WF-1000XM4. 

Ilustracija sivih slušalica LinkBuds S u uhu

Udobne i sigurne

LinkBuds S objedinjuju oblik koji savršeno pristaje ljudskom uhu i ergonomski dizajn za još stabilnije prianjanje. LinkBuds S dizajnirali smo uz upotrebu podataka o oblicima uha koje smo prikupili otkako smo 1982. predstavili prve slušalice koje se umeću u uho na svijetu te procjenom osjetljivosti raznih vrsta ušiju da bismo postigli oblik koji je udoban većini ljudi.

Muškarac koji podignute ruke pleše na stadionu sa slušalicama LinkBuds S

Transparentni zvuk iz okoline ili blokada buke visoke kvalitete

Ove slušalice koje se umeću u uši pružaju vam najbolje od oba svijeta – Sonyjev prvorazredni transparentni zvuk iz okoline putem potpuno bežičnih slušalica kada želite biti u interakciji sa svijetom ili pak blokadu buke visoke kvalitete kad vam je potrebna koncentracija. LinkBuds S automatski prelaze sa zvuka iz okoline na blokadu buke i obrnuto ovisno o tome gdje se nalazite i što radite.

Podijeljena slika žene sa slušalicama LinkBuds S dok hoda, džogira na stazi za trčanje, sjedi za radnim stolom i opušta se u krevetu

Prilagođava zvuk okoline onome što radite da biste ih mogli nositi svaki dan

Prilagodljiva kontrola zvuka pametna je funkcija koja prepoznaje gdje se nalazite i što radite, a zatim prilagođava zvukove iz okoline radi idealnog doživljaja slušanja. S vremenom uči obrasce vašeg ponašanja i prepoznaje mjesta koja često posjećujete, primjerice radno mjesto ili omiljeni kafić, te zvuk prilagođava situaciji.

Žena sa slušalicama LinkBuds S hoda po gradu i razgovara na pametni telefon

Sonyjeva najbolja kvaliteta poziva ikad putem potpuno bežičnih slušalica

Uz preciznu tehnologiju prepoznavanja glasa koja optimalno kontrolira mikrofone na vanjskoj i unutarnjoj strani ušne slušalice te naprednu obradu audiosignala razgovori su iznimno jasni i u bučnim okruženjima. Algoritam smanjenja šuma razvijen je s pomoću umjetne inteligencije koja je na više od 500 milijuna uzoraka glasova učila smanjiti buku i jasno izdvojiti vaš glas.

Smanjenje buke vjetra

Zahvaljujući mrežastoj strukturi oko mikrofona, slušanje će biti udobno i vjetrovitih dana, a šumovi vjetra svedeni na minimum. 

Dijagram s prikazom nove izuzetno kompaktne pogonske jedinice u krupnom planu s izloženim unutarnjim rasporedom

Prožimajući zvuk, autentična glazba

LinkBuds S ostaju male zahvaljujući pogonskoj jedinici od 5 mm s membranom visoke sukladnosti. Unatoč malom formatu proizvode snažan bas i čist vokal za najbolji mogući zvuk svih žanrova glazbe. Bogat zvuk srednjih frekvencija omogućuje jasnu reprodukciju glasova u glazbi, filmovima i podcastima. Uz poboljšanu blokadu buke manje će vas toga ometati dok slušate LinkBuds S.

Slika integriranog procesora V1 s pločom sa sklopovima u pozadini

Integrirani procesor V1

Poboljšava blokadu buke za slušanje bez ometanja i uz manju potrošnju energije, povećava kvalitetu zvuka i smanjuje izobličenja.

Logotip za High-Resolution Audio Wireless

Uživajte u zvuku visoke rezolucije bez kabela 

LinkBuds S podržavaju bežični zvuk visoke rezolucije zahvaljujući našoj tehnologiji kodiranja zvuka LDAC, koju je prihvatila cijela industrija. LDAC odašilje približno 3x više podataka u odnosu na klasični Bluetooth® zvuk, što omogućuje uživanje u sadržaju sa zvukom visoke rezolucije uz izvanrednu kvalitetu gotovo jednaku kvaliteti putem kabela.

Logotip DSEE

Obnavljanje svih vaših komprimiranih datoteka u stvarnom vremenu 

DSEE Extreme™ uz pomoć tehnologije Edge-AI u stvarnom vremenu poboljšava komprimirane glazbene datoteke. Dinamično prepoznaje instrumente, glazbeni žanr i pojedinačne elemente svake pjesme te vraća zvuk visokih frekvencija izgubljen kompresijom.

Logotip aplikacije Sony | Headphones Connect

Slušajte na siguran način uz aplikaciju Sony | Headphones Connect

Provjerite koliko sigurno slušate glazbu tako da podatke o zvučnom tlaku koje su zabilježile slušalice usporedite sa smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije (SZO-a). Primajte obavijesti operacijskog sustava kada je razina glasnoće tijekom slušanja previsoka. LinkBuds S odlikuju se i intuitivnim dodirnim kontrolama. Svakoj ušnoj slušalici možete u aplikaciji Headphones Connect dodijeliti vlastite funkcije.

Muškarac i žena razgovaraju dok muškarac zdesna nosi slušalice LinkBuds S

Čujte samo zvuk iz okruženja kada pričate

Omogućivanje razgovora glasom može automatski pauzirati glazbu kada počnete s nekime pričati da biste čuli samo zvuk iz okoline i da biste mogli voditi razgovor, što je praktično kada želite zadržati slušalice u ušima ili imate pune ruke. Po završetku razgovora glazba nastavlja svirati automatski.

Dijagram koji prikazuje kako osoba pauzira glazbu vadeći slušalice LinkBuds S iz uha

Trenutačna pauza. Trenutačna reprodukcija.

Glazba će prestati čim izvadite slušalice iz ušiju – senzor blizine zna kada nosite jednu ili obje slušalice. Kada vratite slušalice u uši, reprodukcija glazbe će se nastaviti.

Logotipi ugrađenih značajki OK Google i Alexa

Upravljanje glasom

Zatražite pomoć handsfree – kažite "Hey Google" ili "Alexa" da biste aktivirali glasovnog pomoćnika. Slušajte glazbu, povezujte se s prijateljima, primajte obavijesti, postavite podsjetnike itd. Čak možete glasom upravljati značajkama slušalica kao što je blokada buke, preslušavati poruke e-pošte u programu Microsoft Outlook i pridružiti se servisu Microsoft Teams uz Google Assistant ili Siri.

Ilustracija ruke i prsta koji dodiruje gumb

Sve vam je nadohvat ruke

LinkBuds S sadrže intuitivne dodirne kontrole: samo dodirnite lijevu slušalicu i prijeđite s blokade buke na zvuk okoline, drugim dodirom aktivirajte brzo obraćanje pozornosti ili dvaput dodirnite desnu za sljedeću pjesmu.

Logotipi za Spotify Tap i Endel

Brz pristup omiljenoj glazbi i zvukovima

Zahvaljujući brzom pristupu, bežične ušne slušalice možete konfigurirati tako da nastave reprodukciju glazbe sa Spotifyja ili personalizirane zvukove s Endela uz dva ili tri dodira te bez diranja pametnog telefona. 

Logotip za Googleovo brzo uparivanje

Pronađite svoje slušalice uz značajku brzog uparivanja

LinkBuds S podržavaju Googleovu korisnu novu značajku brzog uparivanja. Njome možete brzo pronaći slušalice po zvučnom signalu ili zadnjoj poznatoj lokaciji u Googleovoj aplikaciji Pronađi moj uređaj.

Logotip za Swift Pair

Jednostavno uparivanje s računalom

Swift Pair omogućuje brzo i jednostavno uparivanje slušalica s prijenosnim računalom, stolnim računalom ili tabletom sa sustavom Windows 11 ili Windows 10. Kada odaberete način uparivanja, na obližnjim uređajima sa sustavom Windows 11 ili Windows 10 prikazat će se upute.

Logotip za višestruku vezu

Žena sjedi u dnevnoj sobi sa slušalicama LinkBuds S i gleda videozapis na pametnom telefonu

Sljedeća generacija Bluetooth zvuka

Slušalice su spremne za LE Audio, sljedeću generaciju Bluetooth zvuka koja omogućuje iznimno kratko kašnjenje, idealno za igranje.

Ilustracija dviju osoba koje slušaju glazbu sa slušalicama LinkBuds S pokazuje razliku između klasičnog Bluetooth prijenosa i istodobnog BT prijenosa na slušalicama LinkBuds S

Čišći i stabilniji Bluetooth signal

Radi niske latencije i visoke kvalitete zvuka, čak i u blizini drugih interferencija, Bluetooth® signal prenosi se do oba uha istodobno. Zahvaljujući snažnom integriranom procesoru V1, uživat ćete u stabilnom bežičnom zvuku bez preskakanja.

Bijele slušalice LinkBuds S s kutijicom uz komade bijele plastike u pozadini

Reciklirani plastični materijali

Slušalice LinkBuds S koriste reciklirane plastične materijale iz automobilskih dijelova.

Bijela ambalaža slušalica LinkBuds S s etiketom

Bez plastike u ambalaži

U ambalaži slušalica LinkBuds S nema plastike, što odražava našu predanost smanjenju utjecaja naših proizvoda na okoliš. 

Krupni plan glave i ramena žene s bijelim slušalicama LinkBuds S dok trči

Vodootporan dizajn za svakodnevnu upotrebu

Zahvaljujući vodootpornosti klase IPX4, prskanje i znoj neće zaustaviti Sonyjeve ušne slušalice, pa se možete nastaviti kretati uz glazbu.

Ikone za trajanje baterije, brzo punjenje i vrijeme reprodukcije uz istaknuto 5-minutno punjenje za 60 minuta reprodukcije

Cjelodnevno slušanje, brzo punjenje

Jednim punjenjem možete slušati cijeli radni dan (6 sati) te još dodatnih 14 sati uz kutijicu za punjenje. To znači punih 20 sati slušanja kada god izađete iz kuće. Žuri vam se? Brzo punjenje od samo 5 minuta omogućuje vam 60 minuta slušanja, a aplikacija Sony | Headphones Connect upozorit će vas kada razina napajanja kutijice za punjenje padne ispod 30 %.

Sive slušalice LinkBuds S u sukladnoj kutijici podignuta poklopca

Iznimno mala kutijica, savršena kombinacija

Kutijica za punjenje modernog zaobljenog dizajna i usklađenih boja savršeno se uklapa uz LinkBuds S. Udobna je u ruci ili u džepu za život u pokretu, a otvara se pritiskom na gumb.

Slika sive kutijice sa slušalicama LinkBuds S, 3 dodatna para vrhova ušnih slušalica i USB-C kabelom za punjenje

Sadržaj pakiranja

U pakiranju slušalica LinkBuds S pronaći ćete 4 veličina vrhova ušnih slušalica za različite oblike ušiju te USB-C kabel za punjenje.

Logotip za 360 Reality Audio

Tako prožimajuće. Tako stvarno.

Prepustite se zvuku iz svih smjerova. Doživite stvaran zvuk kao na koncertu uživo ili s glazbenikom dok snima u studiju. Glazba nikad nije bila tako prožimajuća i stvarna kao uz 360 Reality Audio. Ove slušalice sada podržavaju 360 Reality Audio.

Muškarac na kauču sluša slušalice s ilustracijom efekta 360 Spatial Sound Personalizer oko njegove glave

360 Spatial Sound Personalizer

Uz aplikaciju Sony | 360 Spatial Sound Personalizer uživat ćete u doživljaju zvuka optimiziranom za vas. Aplikacija bilježi i analizira oblik vašeg uha da bi vam slušalice mogle stvoriti osobno polje prostornog zvuka nakon uparivanja s televizorima BRAVIA XR.

Slušalice tvrtke Sony na jedinici za pohranu ispod televizora

Doživljaj zvuka Dolby Atmos

Kad na televizor BRAVIA XR povežete bežični odašiljač Sony WLA-NS7, slušalice stvaraju idealni raspored fantomskih zvučnika svuda oko vas da biste doživjeli zvuk Dolby Atmos. Uronite u scenu i osjećajte se odlično u središtu akcije. 

Par slušalica LinkBuds S s kutijicom za punjenje u zemaljski plavoj boji okružene sitnim komadićima prozirne plastike, u pozadini su plastične boce

Sada dostupne u zemaljski plavoj

Izrađene od recikliranih materijala, slušalice LinkBuds S sada su dostupne u upečatljivoj boji koju smo nazvali zemaljski plava jer svojim uzorkom podsjeća na naš planet.

Slika boce vode koja se razgrađuje u komadiće plastike pokraj slike slušalica LinkBuds S u zemaljski plavoj okruženih komadićima plastike

Zemaljski plava – primjena recikliranih materijala

Dijelovi kućišta i kutijice slušalica LinkBuds S u zemaljski plavoj boji izrađeni su od tvornički obnovljene plastike i recikliranih boca kao i plastičnih materijala dobivenih iz autodijelova. To im daje karakterističan oblačasti uzorak. Zbog neizbježnih varijacija uzorka, niti jedan par slušalica LinkBuds S u zemaljski plavoj neće biti posve jednak drugome.

Logotip organizacije Conservation International

Svakim parom slušalica pomaže se projektu Protect our Oceans

Ne samo da smanjujemo upotrebu nove, dosad nekorištene plastike, već se i 2 USD od svakog prodanog para donira za financiranje aktivnosti zaštite oceana organizacije Conservation International. To znači da će se svakom kupnjom zaštititi gotovo 58 824 četvorna metra oceana, što je otprilike površina 47 olimpijskih bazena.

Ikone prijenosnog računala i pametnog telefona

Veza u više točaka

Radi potpune praktičnosti, ove se Bluetooth® slušalice mogu istodobno upariti s dva Bluetooth uređaja. Kada primite poziv, slušalice će znati koji uređaj zvoni i automatski se s njime spojiti. Također, dodirom na gumb moći ćete brzo prebaciti slušalice na bilo koji od dva uređaja.