WF-1000XM3

Samo glazba. Ništa drugo.

Stavite vanjski svijet na čekanje i potpuno se prepustite glazbi. Bez buke, žica i ometanja. Uživajte u vrhunskom zvuku, naprednoj blokadi buke i satima čiste slobode slušanja.

POTPUNO BEŽIČNO

Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WF-1000XM3

WF-1000XM3
Slika – Bežične slušalice s funkcijom blokade buke WF-1000XM3

platinumsilverblack

Ključne značajke slušalica WF-1000XM3
Napredna blokada buke

Tehnologija blokade zvuke u slušalicama WF-1000XM3 naprednija je nego ikada prije u našim zaista bežičnim slušalicama uz HD procesor za blokadu buke QN1e. To vam dopušta da se u potpunosti izgubite u svojoj glazbi.

Slike proizvoda i prošireni prikaz slušalica WF-1000XM3
Tehnologija s dva senzora buke

Dvostruki mikrofoni – jedan okrenut prema naprijed, a drugi prema natrag – na površini slušalica hvataju više zvukova iz okruženja, bilo da je riječ o buci tijekom letova, prometu ili uredskom čavrljanju. 

HD procesor za blokadu buke QN1e

Nakon uočavanja zvuka iz okruženja, HD procesor za blokadu buke QN1e počinje s radom. Ne samo da uklanja znatno više šumova na gotovo svim frekvencijama već i koristi manje energije.

Detaljan prikaz sklopovlja s HD procesorom za blokadu buke QN1e
Izvanredna kvaliteta zvuka

Slušalice s funkcijom blokade buke WF-1000XM3 i vrhunskom tehnologijom zvuka omogućuju slušanje bez buke i nevjerojatnu kvalitetu zvuka.

Krupni plan slušalice WF-1000XM3 s prikazom pogonske jedinice od 6 mm
Pogonska jedinica od 6 mm

U slušalice je smještena sitna, no snažna pogonska jedinica od 6 mm koja omogućuje reprodukciju bogatog, čistog, širokog zvuka.

Logotip Sony HD procesora za blokadu buke QN1e
HD procesor za blokadu buke QN1e

Visestruko talentirani HD procesor za blokadu buke QN1e objedinjuje digitalno uklanjanje buke, 24-bitnu obradu audiosignala i pretvarač digitalnog u analogni signal uz pojačalo za slušalice. Rezultat? Vrhunski zvuk s minimalnim izobličenjem.

Logotip DSEE HX
Poboljšajte digitalnu glazbu uz DSEE HX

Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) poboljšava kvalitetu komprimiranih digitalnih glazbenih datoteka gotovo na kvalitetu zvuka visoke rezolucije. 

Potpuna bežična tehnologija

Uz bežičnu tehnologiju Bluetooth® i ergonomski dizajn za cjelodnevnu udobnost, slušalice s funkcijom blokade buke WF-1000XM3 jamče potpunu bežičnu slobodu.

Savršene za gledanje TV emisija, filmova i ostalog

Gledate videosadržaj s pametnog telefona ili tableta? Napredna bežična veza putem slušalica WF-1000XM3 sinkronizira ono što vidite na zaslonu točno s onime što čujete putem slušalica i tako omogućuje ugodnije gledanje.

Slušalice WF-1000XM3, magnetna kutija za punjenje i Xperija pametni telefon na okruglom drvenom stolom kraj knjige i naočala, staklenog vrča i vaze
Slika s objašnjenjem kako novi Bluetooth® čip istodobno prenosi zvuk u lijevo i desno uho

(A) WF-1000X – BT prijenos s lijevog na desno uho.
(B) WF-1000XM3 – istodobni BT prijenos u lijevo i desno uho

Stabilna i pouzdana Bluetooth® povezivost

Bluetooth čip koji istodobno prenosi zvuk do lijevog i desnog uha te optimizirani dizajn antene jamče stabilnu vezu i vrhunski doživljaj slušanja. Niska latencija zvuka jamči užitak i prilikom gledanja.

Optimizirani dizajn antene

Položaj Bluetooth® antene na slušalicama optimiziran je da zajamči širu pokrivenost. To pomaže pri održavanju jakog signala za neprekinutu usmjeravanje.

Slika optimiziranog dizajna antene slušalica WF-1000XM3.
Dizajnirane za sigurno i stabilno prianjanje
Slika ergonomske trostruke strukture slušalica WF-1000XM3.
Ergonomska trostruka struktura

Slušalice za blokadu buke ergonomski su dizajnirane da omoguće kontakt s tri različite točke uha radi sigurnog, udobnog prianjanja.

Slika gumene površine visokog trenja slušalica WF-1000XM3.
Gumena površina visokog trenja

Gumena površina otporna na trenje jamči sigurno prianjanje slušalica s blokadom buke u uhu tako da ne bi neočekivano ispale.

Slika slušalica WF-1000XM3 s kućištem za punjenje, USB-C kabelom i različitim umecima za uši.
Sve što vam je potrebno

Uz 3 veličine trostruko udobnijih um. za uši i 4 veličine dug. sil. hibr. um. za uši možete pronaći veličinu koja savršeno pristaje vašim ušima da biste maksimizirali kvalitetu zvuka i minimizirali buku iz okoline. Priložen je i USB-C kabel za punjenje.

Ikona trajanja baterije od 24 sata
Do 24 sata slušanja   

Kada su u potpunosti napunjene, slušalice pružaju 6 sati napajanja, dok praktično kućište omogućuje dodatna tri punjenja da bi izdržale cijeli dan korištenja. To donosi 24 sata slušanja bez šumova. Ako isključite blokadu buke, trajat će još dulje – 8 sati reprodukcije kada su u potpunosti napunjene uz dodatna tri punjenja s pomoću kućišta za punjenje i ukupno 32 sata reprodukcije.

Ikona brzog ponovnog punjenja u 10 min / reprodukcije od 90 min
Brzo punjenje kada vam je potrebno

Ponekad je glazba odmah potrebna. Ako je baterija slušalica pri kraju, 10-minutno brzo punjenje u kućište za punjenje pružit će vam do 90 minuta reprodukcije. 

Stilska slika umetanja slušalica WF-1000XM3 u magnetno kućište za punjenje.
Praktično magnetno kućište za punjenje

Vratite slušalice s funkcijom blokade buke u kućište za punjenje i one će kliknuti zahvaljujući magnetiziranoj unutrašnjosti. USB-C kabel omogućuje ponovno punjenje kućišta jednostavno i brzo te tako pruža još jedan dan slušanja.

Ilustracija ruke i prsta koji dodiruje gumb
Razgovarajte na dodir uz značajku Quick Attention

Postavljanje prsta na slušalicu smanjuje glasnoću i propušta zvukove iz okoline. Tako možete razgovarati s nekime bez skidanja slušalica. Intuitivne postavke upravljanja dodirom omogućuju vam jednostavnu kontrolu. Dodirnite, primjerice, lijevu slušalicu i prijeđite s blokade buke na zvuk iz okoline. Putem aplikacije Sony Headphones | Connect svakoj slušalici možete dodijeliti druge opcije, npr. Google asistenta, Amazon Alexu ili kontrola jačine zvuka glazbe.

Prilagodljiva kontrola zvuka automatski se prilagođava svemu što radite

Aplikacija Sony | Headphones Connect pruža prilagodljivu kontrolu zvuka, pametnu funkciju koja automatski detektira što radite – primjerice, putujete, hodate ili čekate – a zatim prilagođava postavke zvukova iz okruženja da odgovaraju situaciji. Postavke možete i prilagoditi tako da odgovaraju vašim željama.

Ilustracija prilagodljive kontrole zvuka, prikazuje ikone taksija i autobusa te riječ “Transport”,istaknuta je značajka blokade buke
Putovanje

Putujte bez smetnji i prepustite se glazbi bez pozadinske buke.

Ilustracija prilagodljive kontrole zvuka,prikazuje ikone hodanja te riječ “Walking”,istaknuta je značajka zvuka iz okoline 20
Hodanje

Ostanite svjesni svega oko sebe dok uživate u glazbi, bez obzira na to nalazite li se na ulici ili u uredu.

Ilustracija prilagodljive kontrole zvuka, prikazuje ikone sjedanje i stajanja te riječ “Staying”, istaknuta je značajka blokade buke
Čekanje

Čujte važne objave dok čekate uz smanjenu ostalu pozadinsku buku.

Slušalice koje reagiraju na vas

Senzor blizine u svakoj slušalici može otkriti nosite li jednu slušalicu ili pak obje i u skladu s time prilagoditi reprodukciju.

Ilustracija osobe koja uklanja slušalicu iz uha
Pauzirajte glazbu

Izvadite jednu slušalicu i glazba će se automatski pauzirati s obje strane.

Ilustracija osobe koja vraća slušalicu u uho
Nastavite slušati

Vratite slušalicu u uho i glazba će automatski nastaviti s reprodukcijom.

Logotip aplikacije Sony | Headphones Connect
Upravljajte načinom na koji slušate glazbu

Uz aplikaciju Sony | Headphones Connect kontrola ambijentalnog zvuka omogućuje vam da prilagodite jačinu pozadinskog zvuka i i pruža mogućnosti prilagođavanja glasova koji će se čuti. U međuvremenu vam equalizer omogućuje da prilagodite razine zvuka tako da odgovaraju vašoj glazbi.

Odaberite pametniji pristup uz omiljeni glasovni pomoćnik

Google asistent, Amazon Alexa i Siri

Upravljajte danom uz pitanja upućena omiljenom glasovnom pomoćniku. Uživajte u zabavi, povezujte se s prijateljima, dohvaćajte informacije, slušajte glazbu i pratite obavijesti, postavljajte podsjetnike i još mnogo toga.

Logotipi ugrađenog Google asistenta i ugrađene značajke Alexa
Ikona hands-free pozivanja
Jasniji pozivi bez upotrebe ruku

Jednostavno pozivanje bez upotrebe ruku omogućuje vam bezbrižan razgovor. Slušalice WF-1000XM3 pružaju jasniju kvalitetu zvuka i omogućuju pozivanje uz jednu slušalicu ili obje slušalice. To vam omogućuje da punite samo jednu slušalicu ili jasno čujete pozive čak i u glasnim okruženjima.

Moderan klasični stil

Slušalice čistog i minimalističkog izgleda te kućište za punjenje vrhunske obrade daju elegantan i nenametljiv stil.

Slika kućišta za punjenje raznih boja za WF-1000XM3.
Odaberite svoju boju

Slušalice WF-1000XM3 i torbica za nošenje dolaze u različitim bojama koje odgovaraju vašem stilu.

Certificirane slušalice za prilagođeno iskustvo

Optimizirajte iskustvo analiziranjem oblika uha i uživajte u vrhunskom prožimajućem doživljaju glazbe uz slušalice s certifikatom 360 Reality Audio i aplikaciju Sony | Headphones Connect.

Osoban kinematografski doživljaj

Uz BRAVIA XR™ i bežični odašiljač WLA-NS7

Uživajte u uzbudljivom Dolby Atmos® doživljaju i prostornom zvuku od 360 stupnjeva koji se prilagođava vašim ušima uz BRAVIA XR i ove slušalice koje koriste bežični odašiljač WLA-NS7.  

Muškarac sjedi na kauču u dnevnoj sobi i sluša slušalice s pomoću bežičnog odašiljača
360 Spatial Sound Personalizer

Uz aplikaciju Sony | 360 Spatial Sound Personalizer uživat ćete u doživljaju zvuka optimiziranom za vas. Aplikacija bilježi i analizira oblik vašeg uha da bi vam slušalice mogle stvoriti osobno polje prostornog zvuka nakon uparivanja s televizorima BRAVIA XR.

Bežični odašiljač WLA-NS7 sa slušalicama na ormariću povezan s BRAVIA TV-om montiranim na zid
Doživljaj zvuka Dolby Atmos

Kad na televizor BRAVIA XR povežete bežični odašiljač Sony WLA-NS7, slušalice stvaraju idealni raspored fantomskih zvučnika svuda oko vas da biste doživjeli zvuk Dolby Atmos. Uronite u scenu i osjećajte se odlično u središtu akcije.

Artist_connection
Isprobajte oglednu glazbu na reproduktoru uz aplikaciju Artist Connection

Specifikacije i značajke

Istinski bežične slušalice WF-1000XM3 objedinjuju naprednu blokadu buke i zvuk visoke kvalitete, pametne značajke slušanja, Bluetooth® i NFC povezivanje, cjelodnevno trajanje baterije i udobnost tijekom dugotrajnog slušanja.
  • Digitalno s HD procesor za blokadu buke QN1e i tehnologijom s dva senzora buke

  • Istinski bežični dizajn uz BLUETOOTH® bežičnu tehnologiju

  • Trajanje baterije do 24 sati za cjelodnevno slušanje

  • Funkcija Quick Attention omogućuje vam da jednostavno čavrljate bez skidanja slušalica

  • Moderni klasični dizajn pristaje savršeno u uši

POGONSKA JEDINICA
6 mm, kalotni (glasovna zavojnica CCAW)
DSEE HX
Da
FREKVENCIJSKI ODZIV (KOMUNIKACIJA PUTEM BLUETOOTHA®)
20 Hz – 20 000 Hz (uzorkovanje 44,1 kHz)
FREKVENCIJSKI ODZIV (AKTIVNI RAD)
-
PASIVNI RAD
-
NFC
Da (torbica)
DULJINA KABELA
-
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Nagrade

Nagrade