Od nule do beskonačnosti

Legendarne kvalitete upakirane u minimalističkom obliku i pomicanje granica ono su što ovaj fotoaparat čini izvorom domišljatosti.
Vječni izazov poimanja beskrajne mašte i njezina ovjekovječenja počinje od nule.
Gledajte svijet novim očima. Sve što vam je potrebno u vašim je rukama.
Ništa ne stoji na putu između vas i vaše vizije.

Beskonačne mogućnosti fotografiranja 

Njegove ga kvalitete neograničenog kreativnog izražavanja koncentriranog u minimalističkom obliku čine savršenim oblikom budućih fotoaparata. Snimajte slobodno i pregledajte rezultate onako kako vi to želite.
Fleksibilnost koju RX0 nudi čini ga savršenim za pridruživanje složenom sustavu koji omogućuje beskonačne mogućnosti fotografiranja.

Unesite dimenziju koja vam omogućuje dohvaćanje prave atmosfere, trenutka i svega ostalog što vašu jedinstvenu perspektivu snimanja čini savršenom. Posve novi svijet slikovnih mogućnosti čeka da ga istražite, bez obzira na situaciju snimanja.

Ključna tehnologija koja omogućuje beskonačne slikovne mogućnosti

RX0 besprijekorno integrira najnoviji objektiv, slikovni senzor i procesor slike s izvanredno kompaktnim dimenzijama.
Omogućuje iznimnu kvalitetu u svim uvjetima. Poboljšajte radne značajke i fleksibilnost uz minimalan trud.
Napredna razina svih vidova ono je što svaku snimku čini posebnom.

Pomno izrađene pojedinosti od 0,1mm

Oslobodite svoju maštu i istražite nove perspektive.
Interni mehanizmi dizajnirani u veličinama i do 0,1 mm omogućuju izuzetno kompaktnom fotoaparatu RX0 napredne mogućnosti savršene za fleksibilno snimanje u svim uvjetima – samostalno ili kao dio sustava s više fotoaparata.

Čvrstoća koja omogućuje fleksibilnije snimanje

Izuzetna čvrstoća kućišta od iznimno izdržljivog duraluminija povećava pouzdanost fotoaparata RX0, posebice u teškim uvjetima. Fotoaparat je podvrgnut strogim, ponovljenim testiranjima da bi se osigurala dosljednost vrhunskih radnih značajki, posebice prilikom snimanja na kopnu, na moru i u zraku, otkrivajući stvarni smisao slobode.

Praktičnije napredno upravljanje sustavom

Minimalistički dizajn kućišta pojednostavnjuje zasebno korištenje fotoaparata RX0 ili pak u sklopu integriranog sustava u kombinaciji s dodatnom opremom i većim broj fotoaparata. Bez obzira na odabrani način snimanja, riječ je o fotoaparatu koji pruža dovoljnu razinu fleksibilnosti za svaku situaciju snimanja.