Slike – USB adapter za izmjeničnu struju s četiri ulaza
Slike – USB adapter za izmjeničnu struju s četiri ulaza

Funkcije

Istodobno punite četiri uređaja

Putem četiri USB ulaza možete istovremeno puniti četiri uređaja, pa je USB adapter za izmjeničnu struju savršeno rješenje za obitelji s mnogo punjivih uređaja i nedostatkom zidnih utičnica ili pak za istodobno punjenje mobilnih uređaja tijekom putovanja.

Ukupni izlaz jakosti 6,0 A za brzo punjenje 

Jedan ulaz omogućuje izlaz jakosti 2,4 A, tj. 5 x brže od standardnih adaptera za izmjeničnu struju, za brzo punjenje većih uređaja, kao što su tableti. Ostala tri ulaza omogućuju punjenje uređaja do 3 x brže nego standardnim adapterima za izmjeničnu struju.

Sonyjevo sigurno punjenje

Naš adapter za izmjeničnu struju dizajniran je tako da bude otporan na vrućinu te sadrži ekskluzivnu tehnologiju inteligentnog kontrolera napajanja da bi bio siguran i pouzdan prilikom svake upotrebe.

Jaka izdržljivost

Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima, postižu se velika izdržljivost te sigurne i pouzdane radne značajke. Ispitivanjima je dokazano da može podnijeti više od 5000 priključivanja USB kabela i više od 3000 uključivanja u zidnu utičnicu.

Napon od 100 V – 240 V kompatibilan sa svim strujnim mrežama

Kompatibilnost s naponom od 100 V – 240 V koja je idealna za putovanja omogućuje vam da punite uređaje gdje god se nalazili.

Kompatibilnost s USB uređajima

Osim pametnih telefona, možete puniti i tablete, fotoaparate i ostale uređaje s USB priključkom.

Specifikacije
Brzo i učinkovito napunite svoje prijenosne punjače, tablete, pametne telefone i druge uređaje pomoću ovog USB adaptera za izmjeničnu struju s četiri USB Type-A ulaza i kabelom.
  • Preporučeno za upotrebu s USB Type-A prijenosnim punjačima tvrtke Sony

  • Izlaz od 5 V, 6 A (ukupno) za brzo punjenje

  • Četiri USB Type-A ulaza za istovremeno punjenje četiriju USB uređaja

  • Kabel za napajanje duljine 1 m (40 inča) ili 50 cm (20 inča)

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu