Action Cam Magazine tvrtke Sony

Ne znate koja vam dodatna oprema i postavke trebaju za Action Cam videozapise? Preuzmite ovu aplikaciju Action Cam Magazine.

Uvijek novo i dostupno na pametnom uređaju

Lako možete pratiti novitete uz aplikacije za snimanje, savjete, proizvode i dodatnu opremu. Najnovija Action Cam Magazine izdanja automatski se ažuriraju na pametnom uređaju i uvijek su dostupna s police za knjige u aplikaciji.

ActionCam MAGAZINE

Pročitajte prije upotrebe aplikacije.

Preuzimanje

Najnovije izdanje

Vodič za aktivnosti za Action Cam

FDR-X3000, HDR-AS300, HDR-AS50

U vodiču za aktivnosti za Action Cam pronaći ćete najnovije detaljne informacije o fotoaparatima i dodatnoj opremi za nekoliko aktivnosti popraćene interaktivnim sadržajem i videozapisima.

Brdski biciklizam

Ne propustite videozapise u cijelosti snimljene kamerom Action Cam iz perspektive protagonista. Izdržljiv i pouzdan Action Cam nudi radne značajke potrebne za snimanje nevjerojatnih snimaka tijekom vožnje. Ovo izdanje o brdskom biciklizmu pokazuje kako koristiti Action Cam na načine koje vjerojatno niste mogli ni zamisliti.

Skijanje i snowboarding

Izdanje časopisa Action Cam Magazine o skijanju i o snowboardingu obuhvaća videozapise i snimke izvedbi, ali i predstavlja mnogo dodatne opreme, funkcija i savjeta za snimanje videozapisa kamerom Action Cam.