α Library

Otkrijte svijet proizvoda α tvrtke Sony uz α Library. besplatnu aplikaciju za iPhone, mobitele sa sustavom Android, iPad i tablete sa sustavom Android. 

Upoznajte svijet α objektiva.

Pretraživanje. Učenje. Uživanje.

Instalacija aplikacije α Library omogućuje vam da preuzmete najnoviji katalog digitalnih objektiva za čitavi asortiman objektiva α tvrtke Sony te vam pruža snažne funkcije pretraživanja. Obuhvaćen je i tehnički vodič za objektive pa ćete moći saznati više o spektru tehnologija koje se upotrebljavaju u objektivima α tvrtke Sony, od onih osnovnih pa sve do naprednih. α Library omogućuje vam da ostanete u toku s najnovijim člancima na web-mjestima tvrtke Sony i pomaže vam da otkrijete zapanjujuće slike koje su snimili neki od najboljih umjetnika današnjice. 

Pretraživanje
Pretraživanje

Pronađite informacije koje tražite pomoću digitalnog kataloga za objektive α Lenses koji obuhvaća objektive α tvrtke Sony i pruža lak pristup različitim informacijama. U indeksu možete odabrati objektiv prema kategoriji, žarišnoj duljini ili prizoru.

Učenje
Učenje

Mjesto gdje ćete pronaći sve savjete za fotografiranje, vodič za objektive prepun praktičnih informacija za odabir odgovarajućih objektiva i tehnika snimanja za objekte i situacije proučavane u svakom izdanju. 

Uživajte
Uživajte

Uživajte u razgovorima s najboljim umjetnicima na svijetu i kolumnama o njima. Pristupajte najnovijim informacijama na web-mjestima tvrtke Sony. 

* Prikaz zaslona predstavlja simulaciju.

1. Digitalni katalog

Pretraživanje objektiva na temelju njihove vrste, žarišne duljine ili čak prizora

2. Tehnologija

Saznajte više o naprednim ključnim tehnologijama koje se upotrebljavaju u vrhunskim izmjenjivim objektivima

3. α Picks

Uživajte u raznim slikama snimljenim različitim objektivima α tvrtke Sony

4. α Universe

Otkrivajte i dijelite fantastične fotografije sa zaljubljenicima u fotografiju koji dijele vaše mišljenje

5. Lekcije

Usvojite osnovne tehnike snimanja na ovom mjestu gdje možete pronaći sve savjete za fotografiranje

6. Novi objektivi

Ostanite u toku s najnovijim informacijama o objektivima α

7. Osnove

Saznajte više o osnovama svakog objektiva α

8. α Magazine

Uživajte u kolumnama i zapanjujućim fotografijama koje su snimili najbolji umjetnici današnjice

Pregledan indeks objektiva
Pregledan indeks objektiva

U indeksu možete odabrati objektiv prema kategoriji, žarišnoj duljini ili čak prema prizorima.

Jednostavan, informativan vodič

Izuzetno detaljni opisi objektiva

Svaki objektiv α predstavljen je sa svim pojedinostima, od dodatne opreme koja se može koristiti s njim do fotografija koje prikazuju mogućnosti tog objektiva.

Jednostavan, informativan vodič
Učenje

Ovo je mjesto gdje ćete pronaći sve savjete za fotografiranje, prepuno praktičnih informacija za odabir odgovarajućeg objektiva i tehnika snimanja. 

Znanje i tehnologija
Znanje i tehnologija

Usvojite osnove o svakom objektivu α i njegovim tehnologijama da biste bolje shvatili proizvod prije donošenja odluke o najprikladnijem modelu.

Osnovni savjeti za snimanje

α Lessons mjesto je gdje ćete pronaći sve savjete za fotografiranje, prepuno praktičnih informacija za odabir odgovarajućih objektiva i tehnika snimanja za objekte i situacije proučavane u svakom članku.

Osnovni savjeti za snimanje
Uživajte

Pristupajte najnovijim informacijama u web-zajednicama tvrtke Sony i uživajte u kolumnama i člancima o najpopularnijim umjetnicima iz svih dijelova svijeta.

Svaki objektiv priča svoju priču

α Picks uvodi fotografije koje se redovito snimaju objektivima α tvrtke Sony. Otkrijte cijelu paletu jedinstvenih objektiva i istražite čitav novi svijet mogućnosti.

Pristupanje svim web-mjestima za α Lenses

Ostanite u toku i pristupajte najnovijim člancima na web-mjestima tvrtke Sony da biste uživali u različitim vrstama sadržaja iz svih krajeva svijeta.

Pristupanje svim web-mjestima za α Lenses
Izbor fotografskih umjetničkih djela
Izbor fotografskih umjetničkih djela

Svako izdanje časopisa α Magazine fokusira se na određenu temu, primjerice, portret ili putovanje, predstavljenu zapanjujućim fotografijama najboljih umjetnika na svijetu i popraćenu razgovorima i profilima.

Slike

Pročitajte prije upotrebe aplikacije.