Snimite ljubimca u najboljem izdanju

Portreti životinja i fotografije divljih životinja nikad više neće biti isti zahvaljujući Sonyjevoj jedinstvenoj značajci Eye AF u stvarnom vremenu za životinje.

Razvoj Sonyjeve značajke Eye AF u stvarnom vremenu

Sonyjeva hvaljena značajka Eye AF u stvarnom vremenu utemeljena na umjetnoj inteligenciji razvila se na novu razinu i sada omogućuje pouzdano automatsko fokusiranje uz prepoznavanje očiju u stvarnom vremenu za životinje i za ljude.

Eye AF u stvarnom vremenu
Sve o Sonyjevu Eye AF-u u stvarnom vremenu za ljude

Sonyjev Eye AF u stvarnom vremenu fantastičan je alat i za snimanje ljudi, od dječje igre do nevjerojatnih portreta.

Snimajte prekrasne portrete ljubimaca

Automatskim fokusiranjem na oči ljubimca, a ne na okruženje, AF uz prepoznavanje oka životinja u stvarnom vremenu olakšava snimanje odličnih portreta životinja uz samo pola pritiska na gumb zatvarača.

Snimite izraze na licima u savršenom trenutku

Čak i kad zaigrani psići ne miruju nijedan trenutak, možete snimiti kratkotrajne izraze sigurni u brz i precizan fokus.

Snimite kućne ljubimce u trenucima opuštanja

Značajku Eye AF u stvarnom vremenu za životinje savršeno upotpunjuje značajka nečujnog zatvarača, pa nema potrebe za narušavanjem opuštene atmosfere.

Pripremite se za divlje životinje

Eye AF u stvarnom vremenu za životinje omogućuje vam da na najbolji mogući način iskoristite kratke, slučajne susrete s divljim životinjama.

Eye AF u stvarnom vremenu sada podržava automatsko fokusiranje uz prepoznavanje očiju životinja
Eye AF u stvarnom vremenu uz prepoznavanje očiju životinja

Napredna pametna tehnologija prepoznavanja objekta koja se koristi u Sonyjevu Eye AF-u u stvarnom vremenu poboljšana je novim algoritmom koji osim ljudi podržava i životinje. Time se omogućuje brzo, precizno, automatsko prepoznavanje i praćenje očiju različitih životinja.

Prelazak na način rada za snimanje životinja

Dostupna je postavka izbornika za prepoznavanje životinja. Samo na izborniku “Otkrivanje objekta” odaberite “Životinja”. Zatim aktivirajte prepoznavanje očiju tako da napola pritisnete gumb zatvarača ili prilagođenu tipku kojoj je dodijeljena ta funkcija.

Prelazak na način rada za snimanje životinja
Uvijek pouzdano fokusiranje i praćenje
Uvijek pouzdano fokusiranje i praćenje

Eye AF u stvarnom vremenu za životinje funkcionira pouzdano i kada se u blizini ili djelomice ispred objekta snimanja nalaze drugi objekti, npr. okvir prozora, nečije ruke, drveće, grmlje ili slične prepreke.

Fotografije ljubimaca iz drukčije perspektive
Fotografije ljubimaca iz drukčije perspektive

LCD zaslon s mogućnošću nagiba fotoaparata iz serije α omogućuje snimanje iz različitih kutova ili iz visokog ili niskog položaja, a značajke širokog područja automatskog fokusiranja i fokusiranja dodirom pojednostavnjuju fokusiranje na objekt.

Nečujno snimanje omogućuje snimanje prirodnih izraza lica
Nečujno snimanje omogućuje snimanje prirodnih izraza lica

Značajka nečujnog snimanja dostupna uz kompatibilne fotoaparate iz serije α idealna je za fotografiranje životinja. Eye AF u stvarnom vremenu za životinje postavlja fokus uz nečujno aktiviranje zatvarača. Može se koristiti i uz neprekidno snimanje.

Praćenje životinja u pokretu
Pouzdano snimanje uz veliku AF pokrivenost

Čak i kada psići ne miruju, možete ih snimiti u izoštrenom fokusu zahvaljujući širokom području automatskog fokusiranja fotoaparata i funkciji Eye AF u stvarnom vremenu za životinje.

Kako funkcionira
Otkrijte fotoaparate sa značajkom Eye AF tvrtke Sony

Fotoaparati s izmjenjivim objektivima

Kompaktni fotoaparati

Otkrijte svijet vizualnog izražavanja