XS-AW8 – glavna slika
XS-AW8 – samo jedinica
XS-AW8 – samo daljinski upravljač

Funkcije

Iznimna elegancija

Iznimno elegantni, plitki niskotonac

Nemate mjesta za veliko kućište niskotonca? Dubok svega 7,8 cm (3 1/8 inča), aktivni niskotonac XS-AW8 stane u skučene prostore u vozilu, a proizvodi zvuk sa snažnim basovima u cijelom automobilu.

Optimalno dizajnirana pogonska jedinica

Optimalno dizajnirana pogonska jedinica i kućište od lijevanog aluminija niske rezonancije

Da bi se unatoč kompaktnim dimenzijama reproducirao zvuk sa snažnim basovima, tanko kućište ima jedinstvenu krutu membranu niskotonca. Ugrađeno pojačalo ima i robustan hladnjak za zaštitu pogonske jedinice i pojačala bez neželjenih vibracija i harmonijskih izobličenja.

Priložen žični daljinski upravljač

Priložen ožičeni daljinski upravljač

Priloženi ožičeni daljinski upravljač omogućuje prilagodbu glasnoće niskotonca s vozačeva mjesta.

Najveća snaga: 160 W (75 W RMS)

Maksimalna izlazna snaga 160 W (75 W RMS)

Ispunite automobil sa 160 W (75W RMS) zvuka s jasnim, dinamičnim basom uz naš originalni integrirani sklop napajanja. Pripadajuće pojačalo klase A/B osmišljeno je za snažan i prirodan zvuk bez izobličenja i uz veliku glasnoću.

Ulaz visoke razine

Ulaz visoke razine/linijski audioulaz

Što ako koristite standardni radio koji nema izlaze za pretpojačalo? Jednostavno povežite izlaze za zvučnike prijemnika s ulazima visoke razine. Kada su dostupni audiosignali predizlaza iz prijemnika, povežite ih s priključcima CH1(R) i CH2(L). Kompatibilnost s predizlazima od maksimalno 5 V znači da možete koristiti audioulaz višeg napona za čist audiosignal i manje vanjskog šuma.

Jednostrane kontrole

Kontrole i priključci na jednoj strani

Priključci i kontrole pojačala nalaze se na istoj strani radi jednostavnog postavljanja i prilagodbe. Pojačalo ima varijabilni niskopropusni filtar radi jednostavnog povezivanja s izvorima punog raspona, uključujući ulaze na razini zvučnika. Prekidač dodatno omogućuje prilagodbu faze izlaza niskotonca radi sprječavanja smanjenog odziva basova zbog poništavanja faze iz drugih zvučnika u sustavu.

Specifikacije

Obogatite slušanje u automobilu uz kompaktni aktivni niskotonac XS-AW8 Tanki dizajn omogućuje postavljanje u ograničenim prostorima i ispunjava automobil jasnim, dinamičnim basom maksimalne snage od 160 W (75 W RMS) Priloženi ožičeni daljinski upravljač omogućuje praktičnu kontrolu glasnoće s vozačeva mjesta.
  • Plitki niskotonac visoke ekskurzije od 20 cm (8 inča)

  • 7,8 cm (3 1/8 inča) duboko zatvoreno aluminijsko kućište niske rezonancije

  • Ugrađeno pojačalo velike snage (maksimalna snaga 160 W / 75 W RMS) s niskopropusnim filtrom

  • Ulazi linijske razine i visoke razine (za zvučnik)

  • Priložen ožičeni daljinski upravljač za kontrolu glasnoće

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Recenzije

Mišljenje korisnika