A/V PRIJEMNICI

7.2-kanalni AV prijemnik za kućno kino | STR-DH790

STR-DH790
Slika – 7.2-kanalni AV prijemnik za kućno kino | STR-DH790
Slike – 7.2-kanalni AV prijemnik za kućno kino | STR-DH790
Slike – 7.2-kanalni AV prijemnik za kućno kino | STR-DH790
Slike – 7.2-kanalni AV prijemnik za kućno kino | STR-DH790
Poslušajte Dolby Atmos® & DTS:X™ zvuk kao u kućnom kinu     

Nadogradite svoj sustav za kućnu zabavu u doživljaj kina uz 7.2-kanalni AV prijemnik STR-DH790. Uz podršku za Dolby Atmos i DTS:X kod kuće doživite sveobuhvatan surround zvuk kakav čujete u kinu. A za podjednako superiornu kvalitetu slike pobrinut će se prijenos 4K HDR signala.

Logotipi Dolby Atmos/DTS:X
Dolby Atmos/DTS:X 

Zapanjujući surround zvuk kao u najnovijim kinima.  

Logotip visokog dinamičkog raspona 4K rezolucije
Prolazak 4K signala za visoki dinamički raspon

Uživajte u vrhunskoj kvaliteti slike uz veći kontrast, boju i svjetlinu.

Logotip značajke Napredni D.C.A.C.
Napredni D.C.A.C.

Besprijekorna automatska kalibracija optimizira i poravnava zvučnike radi optimalnih postavki. 

Sljedeći korak u surround zvuku

Uz podršku za Dolby Atmos i DTS:X dobit ćete surround zvuk kao u kinima. Bogat, živopisan i sveobuhvatan. 

Logotip Dolby Atmos
Izgubite se u akciji uz Dolby Atmos

Dolby Atmos ostvaruje zadivljujuće realan surround zvuk od 360º precizno pozicionirajući zvuk iz svakog kuta u vašem okruženju – čak i odozgo. Rezultat je bogat zvuk koji vas potpuno okružuje.

Logotip DTS:X
DTS:X omogućuje vjernu reprodukciju zvuka bez obzira na opremu

DTS:X dekodiranje omogućuje višedimenzionalni surround zvuk koji se u stvarnom vremenu prilagođava konfiguraciji zvučnika. Zvuk se precizno pozicionira oko i iznad slušatelja zahvaljujući dekodiranju zvuka utemeljenom na objektima.

Fleksibilne postavke koje odgovaraju svakom domu 

Bez obzira na prostor ili postavke, fleksibilan uređaj STR-DH790 funkcionira sa zvučnicima da biste dobili sveobuhvatan zapanjujući zvuk.

Vrhunski zvuk uz napredni D.C.A.C

Ako radite s različitim kombinacijama zvučnika, naša tehnologija neprimjetne automatske kalibracije osigurat će da svaki od njih daje zvuk jednake visoke kvalitete. Automatsko usklađivanje faza ujednačava fazne karakteristike zvučnika s kanalima za lijevi i desni prednji zvučnik, pa svi kanali savršeno surađuju i stvaraju učinkovitiji doživljaj surround zvuka.

Jasnija slika uz visok dinamički raspon

Zahvaljujući podršci za prijenos signala visokog dinamičkog raspona (HDR), možete uživati u iznimno naglašenom kontrastu i svjetlini – povećani raspon detalja u zatamnjenim i osvijetljenim dijelovima slike dodatno naglašava pojedinosti i prizore čini živopisnijima. Podržani su najnoviji standardi za HDR, kao što su HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) i Dolby Vision™. 

Jasan kontrast uz visok dinamički raspon
HDR
Kvaliteta slike bez visokog dinamičkog raspona
SDR
Zapanjujuća 4K kvaliteta slike
Ujednačeno impresivna 4K kvaliteta 

Očuvanje 4K kvalitete od izvora do zaslona – prijenos 4K signala omogućuje prolazak signala kroz prijemnik bez narušavanja kvalitete slike, uz kompatibilnost sa zaštitom HDCP 2.2.

Pametnija mogućnost Bluetooth® povezivanja 

Ne samo što se s pomoću tehnologije Bluetooth® možete povezati s modelom STR-DH790 i reproducirati omiljene pjesme, već s pomoću stanja pripravnosti za Bluetooth® možete i uključiti prijemnik izravno s uparenog pametnog telefona ili tableta.

Pametna mogućnost Bluetooth® povezivanja
Savršeno odgovara vašoj kućnoj zabavi  

STR-DH790 osmišljen je tako da se besprijekorno uklapa u postojeću kućnu zabavu. Uz tanji profil i potrebne ulaze i izlaze, samo ga priključite i uživajte u kvaliteti kućnog kina na svom kauču.

Specifikacije i značajke

Nadogradite svoj sustav za kućnu zabavu u doživljaj kina uz 7.2-kanalni AV prijemnik STR-DH790. Uz podršku za Dolby Atmos i DTS:X kod kuće doživite sveobuhvatan surround zvuk kakav čujete u kinu. eARC vam omogućuje uživanje u najnovijim audioformatima na kompatibilnom televizoru uz povezivanje jednim HDMI kabelom. A za podjednako superiornu kvalitetu slike pobrinut će se prijenos 4K HDR signala.
  • Kvalitetan surround zvuk uz podršku za Dolby Atmos i DTS:X

  • HDMI veza (4 ulaza / 1 izlaz) s 4K/60p (4:4:4) prijenosom, podrškom za HDCP 2.2 i HDR

  • Mogućnost jednostavnog povezivanja putem tehnologije Bluetooth®

  • Dizajn koji štedi prostor i uklapa se u medijske jedinice

  • Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu