Bežični kućni audiosustav

U omiljenoj glazbi u stereo ili surround formatu možete uživati bežično, u više prostorija ili putem usluge za usmjeravanje. Otkrijte nova bežična iskustva i uživajte u novoj razini slobode reprodukcije.

Uživajte u glazbi bežično, u više prostorija doma.

Za bežični surround sustav upotrijebite bežične zvučnike.

Dva bežična zvučnika lako se pretvaraju u bežični stereo sustav.

Bežično usmjeravajte svoje omiljene izvore glazbe na zvučnike.

SongPal Link

Uživajte u glazbi u svakoj prostoriji uz Wi-Fi®

SongPal Link za reprodukciju u više prostorija omogućuje slušanje glazbe raznih stilova na bežičnim zvučnicima. Uređajima u domu upravljajte pomoću aplikacije Sony | Music Center (prije SongPal). Pomoću dodirnih kontrola grupirajte glazbene reproduktore, pokrećite i zaustavljajte pjesme te mijenjajte postavke.

Glazbu možete bežično reproducirati u surround ili stereo formatu, u cijelom domu

Budite slobodni i slušajte omiljenu glazbu na svoj način. 

Bežični zvučnik u prostoriji.

Bežično slušanje u više prostorija

Uz Sony | Music Center glazbu možete bežično slušati u više prostorija u svom domu.

Dva čovjeka gledaju televizor s bežičnim surround sustavom u dnevnom boravku.

Bežični surround

Uživajte u još boljem surround zvuku uz tanki zvučni sustav / AV prijemnik i par bežičnih zvučnika.

Ugodna prostorija s velikim zaslonom i dva bežična zvučnika.

Bežični stereo

Uparite dva zvučnika za postizanje šire, stereo zvučne slike.Chromecast built-in za slušanje u više prostorija dostupan je na bežičnim zvučnicima tvrtke Sony.

Aplikaciju Sony | Music Center preuzmite iz trgovine Google Play™ na uređaju sa sustavom Android ili tako da posjetite stranicu aplikacije Sony | Music Center na web-mjestu trgovine Google Play ili na web-mjestu iTunes®.

Usluge za usmjeravanje sadržaja

Upoznajte više glazbe i ponovno otkrijte svoju glazbu

Uživajte u novim i starim hitovima pomoću usmjeravanja s tehnologijom DSEE HX™. Izvori zvuka poboljšani su gotovo do zvuka visoke rezolucije radi boljeg doživljaja slušanja.

Chromecast built-in (nekadašnji Google Cast™) za slušanje u više prostorija dostupan je na bežičnim zvučnicima tvrtke Sony.

Logotip Google Cast

Uz Chromecast built-in u zvučnicima tvrtke Sony, telefon postaje daljinski upravljač. Samo dodirnite gumb za emitiranje da biste usmjeravali glazbu/melodije/podcaste/popise za reprodukciju s telefona, tableta ili prijenosnog računala na zvučnike.

Logotip Spotify

Spotify Connect™ omogućuje vam upravljanje glazbom koja se reproducira na zvučniku putem aplikacije Spotify na vašim postojećim uređajima.

Bežični prijenos zvuka visoke kvalitete uz LDAC™

Tvrtka Sony donosi vam LDAC – novi način za zajamčeno uživanje u kvalitetnom zvuku čak i kada usmjeravate glazbu na slušalice ili bežične zvučnike.