SRS-NS7

Vaše osobno nosivo kino

Prilagodite Dolby Atmos® doživljaj uz SRS-NS7 i BRAVIA XR™ za uživanje u prostornom zvuku od 360 stupnjeva. Bežični okovratni zvučnik stvara atmosferično osobno kino koje vas okružuje i omogućuje slušanje na potpuno novi način.

Prostorni zvuk od 360 stupnjeva koji se prilagođava vašim ušima uz BRAVIA XR™

Prvi bežični okovratni zvučnik na svijetu kompatibilan s tehnologijom Dolby Atmos® sa Sonyjevim modelima BRAVIA XR. Uvjerite se koliko je prostorni zvuk od 360 stupnjeva realističan kada gledate Dolby Atmos® filmove na najnovijim televizorima BRAVIA XR s nenadmašnim skupom značajki zvuka.

Prepustite se sceni

360 Spatial Sound Personalizer

SRS-NS7 analizira oblik vaših ušiju te zajedno s priloženim bežičnim odašiljačem WLA-NS7 stvara idealan raspored virtualnih Dolby Atmos zvučnika oko vas. Prepustite se sceni i osjećajte se kao da ste u samom središtu akcije. 

Doživite prostorni zvuk od 360 stupnjeva

Želite li doživjeti simulirani prostorni zvuk od 360 stupnjeva uz 360 Spatial Sound Personalizer? Stavite slušalice i poslušajte.

Pogledajte što kažu stručnjaci iz tvrtke Sony Pictures

Doživljaj prostornog zvuka od 360 stupnjeva

Dva stručnjaka za zvučno inženjerstvo iz tvrtke Sony Pictures Post Production Services pričaju o doživljaju zvuka na zvučniku SRS-NS7 i kako tehnologija 360 Spatial Sound Personalizer poboljšava taj doživljaj.

Osoban doživljaj poput onog u kinu, samo za vas

Uz aplikaciju Sony | 360 Spatial Sound Personalizer uživat ćete u doživljaju zvuka optimiziranom za vas. Aplikacija bilježi i analizira oblik vašeg uha te stvara vaše osobno polje prostornog zvuka nakon uparivanja s televizorima BRAVIA XR.

Bežični odašiljač WLA-NS7 povezan s BRAVIA TV-om montiranim na zid
Spajanje

Povežite priloženi bežični odašiljač WLA-NS7 s televizorom BRAVIA XR s optičkim kabelom i USB kabelom.

Bežični odašiljač WLA-NS7 sa slušalicama tvrtke Sony
Uparivanje

Uparite okovratni zvučnik SRS-NS7 s priloženim bežičnim odašiljačem WLA-NS7 putem Bluetooth® veze.

Dva zaslona pametnog telefona s prikazom načina na koji aplikacija bilježi oblik uha
Personalizacija

Zabilježite oblik svog uha uz aplikaciju Sony | 360 Spatial Sound Personalizer i uživajte u personaliziranom doživljaju zvuka.

Osjetite atmosferu arene

360 Reality Audio

Glazba nikad nije bila tako stvarna kao uz 360 Reality Audio. Otvorite kompatibilni glazbeni servis na pametnom telefonu i budite potpuno uronjeni kao da ste na koncertu.

Uzbudljiv zvuk svuda oko vas

Kristalno čista akustika i snažan zvučni tlak zajedno daju bogatiji, dublji i bolji doživljaj slušanja.

Prednja snimka zvučnika SRS-NS7 s istaknutom jedinicom X-Balanced Speaker Unit
Zvučnik uravnotežen po osi X

Optimalna veličina zvučnika u kompaktnom kućištu. Povećava zvučni tlak i smanjuje izobličenja za kristalno jasnu glazbu i vokale.

Slika muškarca koji nosi SRS-NS7 sa zvučnim valovima koji izlaze iz zvučnika usmjerenog prema gore
Zvučnik usmjeren prema gore

Reproducira čisti zvuk izravno prema vama bez ometanja drugih. Potpuno se prepustite filmovima i glazbi, čak i iza ponoći.

Prednja snimka zvučnika SRS-NS7 s istaknutim pasivnim radijatorom
Pasivni radijator

Povećava niski frekvencijski odziv za kristalno jasan zvuk basa. Slušajte gromoglasne zvučne efekte u filmovima i ritmove s dubokim basovima.

Savršena sinkronizacija slike i zvuka

Isporučuje se s bežičnim odašiljačem

Priloženi bežični odašiljač WLA-NS7 minimizira kašnjenje zvuka da biste mogli potpuno uroniti u Dolby Atmos filmove sa savršeno usklađenim zvukom i slikom.

Nosivi zvučnik SRS-NS7 na ormariću s bežičnim odašiljačem WLA-NS7 povezanim s BRAVIA TV-om montiranim na zid
Stvoren za neprekidnu zabavu

Zahvaljujući fleksibilnom i ergonomskom dizajnu za sigurno nošenje oko vrata, ovaj nosivi bežični zvučnik omogućuje sate ugodnog gledanja filmova, TV serija i koncerata.

Savršeno pristaje

Fleksibilan stil

Fleksibilna traka na stražnjoj strani zvučnika omogućuje pronalaženje savršenog pristajanja za potpunu udobnost tijekom uživanja u zabavnim sadržajima. 

Slika potpuno napunjene baterije s prikazom trajanja baterije od 12 sati
Osmišljen za zabavu

Tijekom gledanja ne morate brinuti o trajanju baterije. Do 12 sati napajanja i do 5 sati maksimalne glasnoće dovoljni su i za najduže filmove i serije.

Slika s dva kruga, jedan prikazuje brzo punjenje od 10 minuta, a drugi trajanje baterije od 60 minuta
Povećajte snagu

Ako vam usred serije ostane još malo baterije, brzo 10-minutno punjenje putem USB Type-C veze omogućit će vam do sat vremena dodatnog gledanja.

Vrhunski i praktični
Pregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjevaPregled proizvoda SRS-NS7 od 360 stupnjeva
Prednja snimka nosivog zvučnika SRS-NS7 na kojoj se vidi sloj od tkanine
Prednja strana s tkaninom

Površina s tkaninom ostavlja jamči ugodno nošenje i korištenje.

Silikonska traka za nošenje oko vrata i mekana stražnja strana

Sa svojom silikonskom trakom za nošenje oko vrata i mekim stražnjim premazom, ovo je praktični okovratni zvučnik za svakodnevnu upotrebu koji se jednostavno čisti.

Stražnja snimka nosivog zvučnika SRS-NS7 na kojoj se vidi traka za vrat od mekog silikona
Slika tri zdjele s održivim materijalima
Fokus na održivost

Naši proizvodi izgledaju elegantno, ali su i ekološki izrađeni. Plastika čini manje od pet posto ambalaže zvučnika SRS-NS7, što odražava Sonyjevu predanost smanjenju utjecaja naših proizvoda i praksi na okoliš.

Specifikacije i značajke

Bežični okovratni zvučnik s aplikacijom 360 Spatial Sound Personalizer koji vam udobno leži na ramenima za pravi istinskog prožimajućeg doživljaja filmova i glazbe.
  • 360 Spatial Sound Personalizer proizvodi Dolby Atmos® filmski surround zvuk

  • Zvučnik uravnotežen po osi X okrenut prema gore omogućuje prožimajući doživljaj slušanja bez ometanja drugih osoba

  • Fleksibilan i ergonomski prilagođeni za cjelodnevno nošenje

  • Trajanje baterije do 12 sati, brzo punjenje od 10 minuta za 1 sat reprodukcije

  • Dizajn otporan na prskanje klase IPX4

VRSTA ZVUČNIKA
Puni raspon
VELIČINA ZVUČNIKA
32 x 33 mm
TRAJANJE BATERIJE
Pribl. 12 h
ULAZNI I IZLAZNI TERMINALI
USB Type-C®
RASPON PRIJENOSA FREKVENCIJA
20 Hz – 20 000 Hz (uzorkovanje 44,1 kHz)
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu