SRS-RA5000

Iskusite glazbu posvuda

Vrhunski bežični zvučnik SRS-RA5000 sa značajkom ambijentalnog zvuka koji ispunjava prostoriju promijenit će način na koji slušate glazbu kod kuće.

SVI BEŽIČNI ZVUČNICI

Vrhunski bežični zvučnik SRS-RA5000 s ambijentalnim zvukom koji ispunjava prostoriju

SRS-RA5000
SRS-RA5000
Nagrađeno
Red Dot winner 2021 best of the best logo awarded to Xperia PRO
Što je zvuk koji ispunjava prostoriju?

Zvuk koji ispunjava prostoriju savršena je pozadina kada čitate, kuhate ili se družite s prijateljima. Baš kao i pozadinska glazba u kafiću, glazba je diskretna uz zvuk koji se širi vodoravno i okomito radi stvaranja željenog ugođaja bilo gdje u domu.

Praktičan zvuk koji ispunjava prostoriju
PRAKTIČAN ZVUK KOJI ISPUNJAVA PROSTORIJU
Zvuk koji ispunjava prostoriju
AMBIJENTALNI ZVUK KOJI ISPUNJAVA PROSTORIJU
360 Reality Audio ili Immersive Audio Enhancement

Budući da 360 Reality Audio pjesme sadrže podatke o trodimenzionalnom položaju zvuka, one omogućuju vrhunski zvuk koji ispunjava prostoriju. No ako nisu dostupne, nema problema – jedinstveni Sonyjev algoritam Immersive Audio Enhancement učinkovito reproducira vaše omiljene stereopjesme kao zvuk koji ispunjava prostoriju.

360 Reality Audio
Unutrašnjost zvučnika SRS-RA5000 s prikazom sedam pogonskih jedinica
Uz ukupno sedam pogonskih jedinica čut ćete razliku

Tri zvučnika koja zvuk usmjeravaju prema gore šire glazbu okomito, a tri bočna zvučnika šire je vodoravno. Njih nadopunjuje niskotonac koji preplavljuje sobu bogatim i dubokim basom.

Pogledajte SRS-RA5000 iznutra
Praktičan i jednostavan za korištenje.

RA5000 jednostavno se postavlja i koristi te se besprijekorno uklapa u vaš život i dom.

Logotip Bluetooth®
Bežična veza uz tehnologiju Bluetooth®

Uparite zvučnik s pametnim telefonom ili tabletom putem tehnologije Bluetooth® i počnite neometano usmjeravati glazbenu kolekciju.

Ikona Wi-Fi veze
Wi-Fi veza

Upotrijebite Wi-Fi vezu da biste pristupili omiljenim internetskim servisima za usmjeravanje putem zvučnika i upravljali popisom za reprodukciju putem telefona.

Logotip Spotify Connect™
Kompatibilno s aplikacijom Spotify Connect™

Reproducirajte Spotify izravno kroz zvučnike uz aplikaciju Spotify Connect™ na uređaju te uživajte u potpunoj kontroli daljinskog upravljača.

Logotip za Chromecast built-in
Chromecast built-in

Usmjeravajte glazbu, internetske radijske stanice i podcast sadržaje s pametnog telefona, tableta ili prijenosnog računala na uređaj za reprodukciju zvuka. Jednostavno dodirnite gumb Cast.

Glazba u više prostorija

RA5000 lako dodajte u grupu zvučnika uz Google Home ili Amazon Alexa. Nakon toga moći ćete reproducirati različite pjesme u različitim prostorijama ili istu glazbu u cijelom domu uz pomoć aplikacije ili putem zvučnika s asistentom.

Ilustracija glazbe u više soba, sinkronizacija glazbe
ISTA GLAZBA
Ilustracija glazbe u više soba, različita glazba
RAZLIČITA GLAZBA
Slika značajke upravljanja glasom
Glasovna kontrola

Imate uređaj s ugrađenim Google asistentom ili značajkom Alexa? Ako imate, pomoću njega možete glasom upravljati zvučnikom RA5000. Samo dodajte RA5000 u grupu zvučnika pomoću aplikacije Google Home ili Amazon Alexa i nakon toga samo kažite što želite, npr. pokrenuti reprodukciju glazbe, promijeniti glasnoću ili nešto drugo.

Prilagodite postavke s pomoću aplikacije Sony | Music Center

Preuzmite aplikaciju Sony | Music Center na pametni telefon i bežično upravljajte glazbom. Možete i odabrati popise za reprodukciju ili označiti pjesmu za reprodukciju te prilagoditi postavke npr. ekvilizatora.

Logotip aplikacije Sony | Music Center
Slika kontrole glasnoće
Automatski prilagođava glasnoću

Neke su pjesme preglasne, a neke pretihe, pa je potrebno neprestano prilagođavati glasnoću. RA5000 rješava taj problem tako što analizira svaku pjesmu i automatski ih reproducira uz ujednačenu glasnoću – pa ne morate ni maknuti prstom.

Bežično se povezuje s televizorom

Želite bolji zvuk televizora? Kompatibilni televizori BRAVIA® mogu putem Bluetooth® veze bežično poslati zvuk na RA5000 radi uzbudljivijeg doživljaja gledanja. Manja latencija znači da je ono što čujete savršeno sinkronizirano s onim što vidite na zaslonu.

Zvučnik SRS-RA5000 bežično povezan s televizorom Sony Bravia
Automatska kalibracija zvuka
Kalibracija zvuka

RA5000 bez obzira na položaj možete kalibrirati za optimalne zvučne performanse uz pomoć unutarnjeg mikrofona i jedinstvenog algoritma tvrtke Sony. Pritisnite tipku Immersive Audio Enhancement na kućištu da bi RA5000 pokrenuo kalibraciju.

Kompatibilnost sa zvukom visoke rezolucije

Zvuk visoke rezolucije omogućuje uživanje u nijansama zvuka studijske kvalitete bolje od zvuka s CD-a. Strast za glazbom utjecala je na svaku komponentu, od signala do zvučnika, tako da ćete dobiti dojam da se izvođač nalazi tik ispred vas. 

Logotip Hi-Res Audio

Specifikacije i značajke

Promijenite doživljaj zvuka kod kuće uz SRS-RA5000, vrhunski bežični zvučnik s ambijentalnim zvukom koji ispunjava prostoriju.
  • Zvuk koji ispunjava prostoriju

  • Prožimajuće poboljšanje zvuka

  • Jednostavno usmjeravanje glazbe putem tehnologije Wi-Fi ili Bluetooth®

  • Automatska prilagodba glasnoće ujednačava glasnoću svih pjesama

  • Kalibracija zvuka za jednostavno postavljanje

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Nagrade

Nagrade