BEŽIČNI ZVUČNICI

Prijenosni BLUETOOTH® zvučnik XB32 EXTRA BASS™

SRS-XB32

Slika – Prijenosni BLUETOOTH® zvučnik XB32 EXTRA BASS™

redgreenbluegrayblack

Slike – Prijenosni BLUETOOTH® zvučnik XB32 EXTRA BASS™
Slike – Prijenosni BLUETOOTH® zvučnik XB32 EXTRA BASS™
Slike – Prijenosni BLUETOOTH® zvučnik XB32 EXTRA BASS™
Slike – Prijenosni BLUETOOTH® zvučnik XB32 EXTRA BASS™
Slike – Prijenosni BLUETOOTH® zvučnik XB32 EXTRA BASS™
Slike – Prijenosni BLUETOOTH® zvučnik XB32 EXTRA BASS™
Slike – Prijenosni BLUETOOTH® zvučnik XB32 EXTRA BASS™
Slike – Prijenosni BLUETOOTH® zvučnik XB32 EXTRA BASS™
Slike – Prijenosni BLUETOOTH® zvučnik XB32 EXTRA BASS™
Slike – Prijenosni BLUETOOTH® zvučnik XB32 EXTRA BASS™

Funkcije

Poboljšajte himne zabave uz EXTRA BASS™️

Pokrenite zabavu uz zvučnik EXTRA BASS™. Kombinacija dva pasivna hladnjaka i dva zvučnika punog raspona poboljšava niske tonove i pojačava bas.

Zvukovi kao da su živi

Pritisnite gumb LIVE SOUND i poslušajte omiljenu glazbu na potpuno nov način. Razigrajte zabavu uz jedinstveno, trodimenzionalno zvučno okruženje, čime se stvara festivalska atmora kamo god krenuli.

Funkcioniranje načina rada ZVUK UŽIVO

Zvučnici SRS-XB32 pažljivo su projektirani zato da vam pruže trodimenzionalni doživljaj. Plave crte pokazuju kako nakošeni zvučnici s DSP tehnologijom šalju glazbu na šire područje, stvarajući festivalsko okruženje gdje god se nalazili.

Rasvijetlite atmosferu na zabavi

Nema zabave bez svjetala. SRS-XB32 sadrži višebojna treperava svjetla sinkronizirana s ritmom i stroboskopom. Boju linijskog svjetla oko zvučnika možete promijeniti da bi odgovaralo vašem raspoloženju.

Dvostruki zvučnik od 48 mm

Zvučnik od 48 mm pruža snažan zvuk i bas.

Stožac zvučnika s celularnom membranom ojačanom silikatima

Čvrst i lagan stožac zvučnika napravljen od celularne membrane s vlaknima ojačanima silikatima (MRC) pridonosi kvaliteti zvuka.

Još više uzburkajte svoj tulum uz Party Booster

Kada ga aktivirate, jednostavno dotaknite zvučnik na različitim mjestima da bi proizveo različite zvukove -– grebanje, doboš, bubanj i zvono. Snažnim dodirom upravljajte glasnoćom, pažljivim ćete dobiti nježan zvuk, a udaranjem glasan.

Okružite se glazbom uz Wireless Party Chain

Uživajte u istoj pjesmi, višekratno, uz Wireless Party Chain. Povežite do 100 bežičnih zvučnika pomoću tehnologije BLUETOOTH® i sinkronizirajte glazbu i svjetlosne efekte da bi svi plesali u istom ritmu. Postavite nasumični uzorak ili postavite svjetla da trepću u krugu. 

Kontrolirajte zabavu uz Sony | Aplikacija Music Center

Upravljajte zabavom s plesnog podija uz aplikaciju Sony | Music Centre – odaberite omiljene popise za reprodukciju, označite sljedeću pjesmu za reprodukciju, promijenite svjetlosne uzorke i načine rada zvuka.

Aplikacija Fiestable

Preuzmite aplikaciju Fiestable i moći ćete upravljati svjetlima na zvučniku SRS-XB32 i koristiti geste za upravljanje pokretima na zaslonu pametnog telefona.

Potpuno periv i vodootporan

Kada ima ocjenu IP67, zvučnik vam može pasti u vodu i neće biti problem oprati ga.

Potpuno otporno na prašinu

Zahvaljujući ocjeni IP67, zvučnik možete ponijeti na plažu (slana voda nije problem), u šumu, u pustinju i kamo god želite – SRS-XB32 će nastaviti sa svirkom bez obzira na prašnjavost površine.

Uspravite ga ili polegnite

SRS-XB32 možete postaviti gdje želite i kako želite – okomito ili vodoravno – bit će stabilno postavljen, što ga čini savršenim za male prostore.

Napravljen da traje

Zvučnik SRS-XB32 podvrgnut je opsežnom testiranju udarcima da bismo bili sigurno da može podnijeti neizbježne udarce, podrhtavanje i ogrebotine prilikom svakodnevnog korištenja. Čak i ako vam padne, SRS-XB32 nastavit će funkcionirati.

Dugi vijek trajanja baterija

Vijek trajanja baterije do 24 sati znači da SRS-XB32 može plesati dulje čak i od vas. Čak i kada je način rada EXTRA BASS uključen, zabavljati se možete do 14 sati

Bežično uz tehnolgoiju BLUETOOTH® i NFC

Komunikacija bliskog polja (NFC) i Bluetooth® uklanjaju potrebu za kabelskim vezama i složenim postavljanjem. Jednostavno prislonite uređaj koji podržava NFC uz zvučnik kako biste brzo uspostavili vezu, a zatim počnite usmjeravati glazbenu kolekciju. Nemate NFC? Nema problema. Jednostavno se povežite pomoću tehnologije Bluetooth i spremni ste.

USB priključak za punjenje

Baterija na pametnom telefonu vam se gotovo potrošila? Uključite ga u USB priključak sa stražnje strane zvučnika SRS-XB32 i napunite bateriju.

Specifikacije
Podignite raspoloženje pomoću bežičnog zvučnika SRS-XB32. Uživajte u trodimenzionalnom glazbenom festivalu uz EXTRA BASS™ zvuk i način rada zvuka LIVE SOUND te podignite raspoloženje uz Party Booster i treperava svjetla.
  • EXTRA BASS™ zvuk uz način LIVE SOUND

  • Zvučni efekti uz Party Booster

  • Razigrajte tulum uz blješteća svjetla

  • Vodootporan i otporan na prašinu (s ocjenom IP67)

  • Trajanje baterije do 24 sata (EXTRA BASS: trajanje baterije do 14 sati)

Vrsta zvučnika
Puni raspon
Veličina zvučnika
Satelitski zvučnik: 48 mm
Radni vijek baterije
Pribl. 24 sata (standardni način rada / / svjetla isključena) Pribl.14 sati (način rada EXTRA BASS / svjetla uključena)
Ulazni i izlazni terminali
Stereo mini utičnica (IN), priključak A, mikro USB
Opseg frekvencije prijenosa
20 Hz – 20.000 Hz (uzorkovanje 44,1 kHz)

Sadržaj pakiranja

USB kabel

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu