Zabavite se kod kuće uz TV velikog zaslona

Ako tražite vrhunsku zabavu, razmislite o TV-u velikog zaslona. Time ćete se približiti potpuno realističnom iskustvu uz nevjerojatnu dubinu i razinu detalja, baš kao u kinu ili na stadionu. Najnovija inovativna tehnologija i dizajn omogućuju vam da velike TV-e savršeno uklopite i u najmanje dnevne boravke.

Uz TV velikog zaslona uživajte u uzbuđenju kod kuće kao da ste na samom mjestu događanja

Ako ne možete biti na stadionu, u kazalištu ili koncertnoj dvorani, u zabavnim sadržajima koje volite uživati možete i kod kuće. Televizori velikog zaslona tvrtke Sony pružaju vam istu razinu uzbuđenja zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti slike i zvuka.   


Gledajte na najbolji način

Samo TV velikog zaslona s ogromnom slikom može dočarati uzbuđenje iz kina ili sa stadiona. No s povećanjem veličine zaslona pojavljuju se i problemi sa zamućenjem i kontrastom. Jedinstvena tehnologija slike tvrtke Sony otklanja te probleme i jamči vrhunsku rezoluciju, čistoću pokreta i realističnost.

Dvije slike s usporedbom kvalitete slike nogometne lopte na terenu ispred igračeve noge
Gledajte sadržaj u vrhunskoj 4K kvaliteti

Tehnologija 4K X-Reality™ PRO tvrtke Sony koristi jedinstvenu bazu podataka za pretvaranje slika u 4K kvalitetu uz poboljšane boje i kontrast. Rezultat? Rezolucija toliko detaljna da možete vidjeti šavove na nogometnoj lopti.

Dvije slike s usporedbom kvalitete slike igrača koji preskače klizeći start drugog igrača
Brže scene? Ista slika bez prekida

Uz X-Motion Clarity™ tvrtke Sony čak i najbrže akcijske scene izgledaju čisto i tečno. Slike u pokretu precizno se i jasno kontroliraju, tako da nećete propustiti nijedan trenutak akcije.

4 muškarca gledaju nogomet na Sony TV-u iz raznih kutova
Gledajte bolju sliku, čak i sa strane

Kvaliteta slike obično se smanjuje kada TV gledate sa strane. No zahvaljujući tehnologiji X-Wide Angle, omiljeni sadržaj na Sony TV-u moći ćete gledati s više ljudi i pritom uživati u izvrsnoj kvaliteti slike i bojama. 

Osjetite uzbuđenje prožimajućeg zvuka

Na televizorima s velikim zaslonima na kojima su bočni zvučnici udaljeniji zvuk koji čujete može biti daleko od mjesta akcije. Tehnologija zvuka tvrtke Sony rješava taj problem i pritom vam omogućuje da uživate u surround zvuk i osjećate se kao da ste dio publike.

Acoustic Surface Audio
Zvuk koji prati akciju

Uz tehnologiju Acoustic Surface Audio tvrtke Sony zvuk dolazi s mjesta na kojem se na zaslonu događa akcija. Uz takav zvuk čut ćete svaki udarac i pogodak kao da se događaju tik ispred vas.

Sustav zvučnika S-Force Front Surround
Uživajte u višedimenzionalnom zvuku

Doživite zvuk kao da dolazi iz više zasebnih surround zvučnika. S-Force Front Surround pretvaranjem ulaznih zvučnih signala na virtualan način stvara sustav više surround zvučnika unutar televizora i omogućuje da uživate u zvuku poput onoga na stadionu.

Mislite da je vaš prostor premalen? Razmislite ponovno.

Dostignuća u tehnologiji slike i dizajnu omogućuju doživljaj velikog zaslona i u malim prostorijama. Zasloni velike rezolucije omogućuju vam da sjedite bliže akciji, a tanji okviri maksimiziraju veličinu zaslona bez povećanja veličine TV-a.

Slika s prikazom udaljenosti gledanja
Približite se akciji 

Današnji 4K televizori s poboljšanom rezolucijom prikazuju oštru i jasnu sliku, čak i kada sjedite blizu zaslona ili gledate veće zaslone. Općenita je preporuka da visina televizora bude dvije trećine udaljenosti između televizora i položaja gledanja.

Udaljenost gledanja: ①55 inča: 100 cm ②65 inča: 120 cm ③75 inča: 140 cm ④85 inča: 160 cm

Slika s prikazom dodatne površine zaslona dostupne zbog tanjeg okvira.
Veća površina zaslona

Tanji okviri na našim najnovijim televizorima omogućuju vam odabir većeg zaslona bez povećanja ukupne veličine televizora. Doživljaj gledanja bit će još bolji jer ćete se moći usredotočiti na akciju, a ne na okvir oko zaslona.