Zabavite se kod kuće uz TV velikog zaslona

Ako tražite vrhunsku zabavu, razmislite o TV-u velikog zaslona. Time ćete se približiti potpuno realističnom iskustvu uz nevjerojatnu dubinu i razinu detalja, baš kao u kinu ili na stadionu. Najnovija inovativna tehnologija i dizajn omogućuju vam da velike TV-e savršeno uklopite i u najmanje dnevne boravke.

Gledajte na najbolji način

Uzbuđenje kina ili stadiona može reproducirati samo televizor velikog zaslona s jako velikim slikama. No s povećanjem zaslona javljaju se problemi sa zamućenjem i kontrastom. Sonyjev jedinstveni Cognitive Processor XRTM rješava te probleme i prikazuje nevjerojatnu rezoluciju, kretnje i realističan prikaz.

Dvije slike s usporedbom kvalitete slike nogometne lopte na terenu ispred igračeve noge
Gledajte sadržaj u vrhunskoj 4K kvaliteti

Sonyjeva tehnologija poboljšanja rezolucije na 4K putem procesora XR pomoću jedinstvene baze podataka pretvara svaku sliku u 4K te poboljšava boje i kontrast. Rezultat? Tako detaljna rezolucija da se vide čak i šavovi na nogometnoj lopti.

Dvije slike s usporedbom kvalitete slike igrača koji preskače klizeći start drugog igrača
Brže scene? Ista slika bez prekida

Uz Sonyjev XR Motion Clarity™ i najbrži prizori prepuni akcije bit će uglađeni i tečni. Pokretne slike precizno se i jasno kontroliraju da ne biste propustili nijedan trenutak akcije.

4 muškarca gledaju nogomet na Sony TV-u iz raznih kutova
Gledajte bolju sliku, čak i sa strane

Kvaliteta slike obično se smanjuje kada TV gledate sa strane. No zahvaljujući tehnologiji X-Wide Angle, omiljeni sadržaj na Sony TV-u moći ćete gledati s više ljudi i pritom uživati u izvrsnoj kvaliteti slike i bojama. 

Osjetite uzbuđenje prožimajućeg zvuka

Na televizoru velikog zaslona na kojem su zvučnici razmaknutiji zvuk može dolaziti s mjesta koje je daleko od same akcije. Sonyjev Cognitive Processor XRTM rješava taj problem, a ujedno proizvodi i surround zvuk da biste imali osjećaj kao da ste dio publike.

Acoustic Surface Audio
Zvuk koji prati akciju

Uz tehnologiju Acoustic Surface Audio tvrtke Sony zvuk dolazi s mjesta na kojem se na zaslonu događa akcija. Uz takav zvuk čut ćete svaki udarac i pogodak kao da se događaju tik ispred vas.

Sustav zvučnika S-Force Front Surround
Sva zabava poboljšana na 3D surround zvuk

Sve što gledate čuje se u pravom surround zvuku. XR Surround stvara surround zvuk koji dopire sa strana i okomito, tako da možete doživjeti 3D zvuk bez potrebe za zvučnicima ugrađenima u strop ili onima koji zvuk usmjeravaju prema gore.

Mislite da je vaš prostor premalen? Razmislite ponovno.

Dostignuća u tehnologiji slike i dizajnu omogućuju doživljaj velikog zaslona i u malim prostorijama. Zasloni velike rezolucije omogućuju vam da sjedite bliže akciji, a tanji okviri maksimiziraju veličinu zaslona bez povećanja veličine TV-a.

Slika s prikazom udaljenosti gledanja
Približite se akciji 

Današnji 4K televizori s poboljšanom rezolucijom prikazuju oštru i jasnu sliku, čak i kada sjedite blizu zaslona ili gledate veće zaslone. Općenita je preporuka da visina televizora bude dvije trećine udaljenosti između televizora i položaja gledanja.

Udaljenost gledanja: ①55 inča: 100 cm ②65 inča: 120 cm ③75 inča: 140 cm ④85 inča: 160 cm

Slika s prikazom dodatne površine zaslona dostupne zbog tanjeg okvira.
Veća površina zaslona

Tanji okviri na našim najnovijim televizorima omogućuju vam odabir većeg zaslona bez povećanja ukupne veličine televizora. Doživljaj gledanja bit će još bolji jer ćete se moći usredotočiti na akciju, a ne na okvir oko zaslona.