Zabavite se kod kuće uz TV velikog zaslona

Ako tražite vrhunsku zabavu, razmislite o TV-u velikog zaslona. Time ćete se približiti potpuno realističnom iskustvu uz nevjerojatnu dubinu i razinu detalja, baš kao u kinu ili na stadionu. Najnovija inovativna tehnologija i dizajn omogućuju vam da velike TV-e savršeno uklopite i u najmanje dnevne boravke.

Gledajte na najbolji način

Uzbuđenje kina ili stadiona može reproducirati samo televizor velikog zaslona s jako velikim slikama. No s povećanjem zaslona javljaju se problemi sa zamućenjem i kontrastom. Sonyjev jedinstveni Cognitive Processor XRTM rješava te probleme i prikazuje nevjerojatnu rezoluciju, kretnje i realističan prikaz.

Dvije slike s usporedbom kvalitete slike nogometne lopte na terenu ispred igračeve noge
Gledajte sadržaj u vrhunskoj 4K kvaliteti

Sonyjeva tehnologija poboljšanja rezolucije na 4K putem procesora XR s pomoću jedinstvene baze podataka pretvara svaku sliku u 4K te poboljšava boju i kontrast. Rezultat? Tako detaljna rezolucija da se vide čak i šavovi na nogometnoj lopti.

Brže scene? Ista slika bez prekida

Uz Sonyjev XR Motion Clarity™ i najbrži prizori prepuni akcije bit će uglađeni i tečni. Pokretne slike precizno se i jasno kontroliraju da ne biste propustili nijedan trenutak akcije.

Dvije slike s usporedbom kvalitete slike igrača koji preskače klizeći start drugog igrača
4 muškarca gledaju nogomet na Sony TV-u iz raznih kutova
Gledajte bolju sliku, čak i sa strane

Kvaliteta slike obično se smanjuje kada TV gledate sa strane. No zahvaljujući tehnologiji X-Wide Angle, omiljeni sadržaj na Sony TV-u moći ćete gledati s više ljudi i pritom uživati u izvrsnoj kvaliteti slike i bojama.

Osjetite uzbuđenje prožimajućeg zvuka

Na televizoru velikog zaslona na kojem su zvučnici razmaknutiji zvuk može dolaziti s mjesta koje je daleko od same akcije. Sonyjev Cognitive Processor XRTM rješava taj problem, a ujedno proizvodi i surround zvuk da biste imali osjećaj kao da ste dio publike.

Acoustic Surface Audio
Zvuk koji prati akciju

Uz tehnologiju Acoustic Surface Audio tvrtke Sony zvuk dolazi s mjesta na kojem se na zaslonu događa akcija. Uz takav zvuk čut ćete svaki udarac i pogodak kao da se događaju tik ispred vas.

Sustav zvučnika S-Force Front Surround
Sva zabava poboljšana na 3D surround zvuk

Sve što gledate čuje se u pravom surround zvuku. XR Surround stvara surround zvuk koji dopire sa strana i okomito, tako da možete doživjeti 3D zvuk bez potrebe za zvučnicima ugrađenima u strop ili onima koji zvuk usmjeravaju prema gore.

Mislite da je vaš prostor premalen? Razmislite ponovno.

Dostignuća u tehnologiji slike i dizajnu omogućuju doživljaj velikog zaslona i u malim prostorijama. Zasloni velike rezolucije omogućuju vam da sjedite bliže akciji, a tanji okviri maksimiziraju veličinu zaslona bez povećanja veličine TV-a.