Slike – Blu-ray Disc™ reproduktor s ugrađenom Wi-Fi® vezom
Slike – Blu-ray Disc™ reproduktor s ugrađenom Wi-Fi® vezom
Brzo usmjeravanje visoke rezolucije

Jednostavno usmjeravajte i pretražujte uz BDP-S3700, Blu-ray Disc™ reproduktor optimiziran za Wi-Fi koji omogućuje besprijekornu reprodukciju internetskih emisija i medijskih sadržaja u Full HD rezoluciji. Istražite mobilni sadržaj na TV-u uz zrcaljenje zaslona.

DLNA
Dijeljenje u kućnoj mreži (DLNA)

DLNA omogućava dijeljenje multimedijskog sadržaja na svim podržanim uređajima u vašem domu.

Kvaliteta zvuka
Vrhunska kvaliteta zvuka

Uživajte u finim detaljima originalne snimke uz čist, vrlo vjeran surround zvuk u formatima Dolby TrueHD i DTS-HD.

Super Wi-Fi®
Brzo usmjeravanje

Ugrađeni Wi-Fi® i tehnologija MIMO omogućavaju pretraživanje interneta i glatko usmjeravanje videozapisa.

Full HD
Gledajte sve u Full HD rezoluciji

Uživajte u svijetlim, kvalitetnim detaljima svih sadržaja koje gledate – uključujući DVD, Blu-ray Discs™ i usmjeravani online sadržaj. Osim toga, BDP-S3700 nadograđuje DVD filmove standardne rezolucije na kvalitetu blisku HD kvaliteti.

Boje koje oživljavaju

Unaprijedite svoj doživljaj gledanja uz našu široku i živopisnu TRILUMINOS™ paletu boja. Ekskluzivno je nudi tvrtka Sony, a optimizirana je za upotrebu s odgovarajućim televizorima s tehnologijom TRILUMINOS. Ona osigurava predivan prikaz crvenih, akvamarin i smaragdno-zelenih boja koje je teško reproducirati, što jamči realističniji prikaz pejzaža i mora.

Jači signal uz ugrađeni Wi-Fi® i tehnologiju MIMO

Kombinacijom dizajna s više antena i postavljanja modula s čipom s prednje strane osigurava se maksimalna snaga signala pa ćete moći uživati u uglađenom usmjeravanju videozapisa i brzom pretraživanju.

Super Wi-Fi®, Blu-ray Disc™ reproduktor s funkcijom Wi-Fi®,
Prikažite sadržaj pametnog telefona na velikom ekran

Gledajte i dijelite sadržaj s pametnog telefona s televizorom. Miracast™ omogućava reprodukciju fotografija, videozapisa i glazbe na velikom zaslonu.

Zrcalni prikaz zaslona
USB plug and play
USB plug and play

Samo priključite USB pogon i dijelite pjesme, fotografije i multimedijski sadržaj s televizorom.

Specifikacije i značajke

Lako usmjeravajte i pretražujte uz BDP-S3700, Blu-ray Disc™ reproduktor optimiziran za Wi-Fi® koji omogućava reprodukciju emisija i multimedijskih sadržaja s mreže u Full HD rezoluciji. Istražujte sadržaj s mobilnog uređaja na televizoru uz zrcalni prikaz i saznajte više o svojim programima uz TV SideView – aplikaciju koja vam omogućava udaljeno upravljanje reproduktorom pomoću mobilnog uređaja.
  • Bežično usmjeravajte sadržaj raznih davatelja zabavnih sadržaja na mreži

  • Uživajte u brzoj, stabilnoj Wi-Fi® vezi čak i prilikom usmjeravanja u HD rezoluciji

  • Prikazujte sadržaj s pametnog telefona uz zrcalni prikaz

  • Način rada izuzetno brzog pokretanja za manje od sekunde

  • Uz novo korisniku prilagođeno sučelje sve je jednostavno

Reprodukcija
koraka (FWD/REV), Nasumična reprodukcija, Play / Stop / Pause, Reprodukcija prethodnog/ sljedećeg, REV/ FWD, Usporena reprodukcija (unaprijed/unatrag)
Ulazni i izlazni terminali
1 HDMI izlaz (stražnji), 1 koaksijalni digitalni audio izlaz (stražnji), 1 USB ulaz (prednji), 1 Ethernet priključak (stražnji)
Ugrađena Wi-Fi® tehnologija
(2,4 GHz / MIMO)

Sadržaj pakiranja

Upute za uporabu, Daljinski upravljač (RMT-VB201U), Baterije (vrsta AAA) x 2, Kartica za registraciju korisnika, Jamstveni list

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Nagrade

Nagrade