UBP-X800M2

Doživljaj kina kod kuće

Uživajte u doživljaju kina kod kuće uz ovaj 4K Ultra HD Blu-ray reproduktor. 4K UHD rezolucija omogućuje prikaz slike kao na filmskom platnu, a Dolby Atmos i DTS X pružaju autentično iskustvo kino dvorane.

Ikona 4K HDR
Poboljšanje na 4K rezoluciju u stvarnom vremenu

Uživajte u najboljoj kvaliteti slike uz 4K Ultra HD Blu-ray i 4K razinu detalja za sve što gledate zahvaljujući poboljšanju rezolucije na 4K.

Kućište s okvirom i prečkama
Izrađen za čist zvuk

Doživite potpunu jasnoću zvuka uz, zvuk visoke rezolucije i DSEE HX poboljšanje prikaza.

HDMI, USB, digitalni koaksijalni izlaz, Wi-Fi, LAN.
Bogata mogućnost povezivanja

Uspostavite vezu pomoću dva HDMI izlaza za odvojeni audioizlaz/videoizlaz, USB-a, digitalnog koaksijalnog izlaza, Wi-Fi veze ili LAN mreže.

Ikona zvuka visoke razlučivosti
Doista onako kako je to izvođač zamislio

Uživajte u suptilnim nijansama studijskog zvuka u kvaliteti većoj od kvalitete s CD-a uz zvuk visoke rezolucije. Strast prema glazbi ujedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, pa ćete imati dojam da je izvođač tik ispred vas.

Približite se stvarnosti

4K Ultra HD Blu-ray

U potpunosti se uživite u svaki film i svaku epizodu serije. 4K Ultra HD Blu-ray omogućuje do sada najbolji prikaz detalja, tako da ćete se osjećati kao da se nalazite na samom mjestu radnje.

Potražite film Inferno u 4K Ultra HD rezoluciji

Ikona HDR
HDR10

HDR10 signal sadrži do sto puta više razina svjetline od standardnog (SDR) signala, što rezultira potpuno novim doživljajem gledanja uz znatno povećanu maksimalnu svjetlinu i očuvanje dubokih i detaljnih crnih nijansi.

Ikona DOLBY VISION
DOLBY VISION™

Oživite prizore prekrasnim svijetlim i dubljim tamnim tonovima te živopisnim bojama. Dolby Vision™ jest HDR rješenje koje stvara prožimajući i stimulirajući kino-doživljaj u vašem domu. 

Hybrid log gamma
Hybrid-Log Gamma

Slike standardnog i visokog dinamičkog raspona kombiniraju se u jedan videosignal koji se može reproducirati kao SDR na SDR zaslonima ili HDR na HLG zaslonima kompatibilnima s HDR-om.

Sve boje iz prirode

Podrška za nove prostore boja BT.2020 omogućuje pristup širem rasponu boja nego standardni TV signal. Izrazito široki prostor boja stvarateljima sadržaja omogućuje korištenje zasićenijih i realističnijih boja, od duboke plave do prirodnih zelenih i živopisnih crvenih nijansi.

Prostor boja BT. 2020
PROSTOR BOJA BT.2020
Prostor boja REC. 709
PROSTOR BOJA REC.709
Bogatija slika na svakom zaslonu

Gledajte 4K HDR filmove čak i na televizorima koji ne podržavaju HDR te uživajte u poboljšanim pojedinostima najsvjetlijih i najtamnijih područja. Naša HDR-SDR pretvorba na inteligentan način preinačuje HDR-ov iznimno široki raspon svjetlina u SDR sliku zadržavajući izuzetnu kvalitetu slike čak i na konvencionalnim SDR televizorima.

1: Općeniti SDR pretvarač | 2: Sonyjev SDR pretvarač

Zvuk koji vas vodi na
druga mjesta

Uživajte u zvuku poput onoga u kinu uz Dolby Atmos i DTS X

Uz Dolby Atmos i DTS X, vrhunske audio kodeke koji se koriste u kino dvoranama diljem svijeta, svuda ćete oko sebe zapanjujuće jasno čuti udare gromova, zvuk sirena i buku automobilskih truba. 

Film Ghostbusters sada je dostupan u 4K Ultra HD rezoluciji

Logotip Dolby Atmos
Dolby Atmos

Dolby Atmos zvukove obrađuje kao zasebne objekte te ih oslobađa iz uobičajenih kanala da bi se slobodno kretali oko, pa čak i iznad vas, što rezultira vrhunskim surround zvukom.

Logotip DTS:X
DTS:X

DTS:X može stvoriti neograničen broj zvučnih objekata koji se u stvarnom vremenu prilagođavaju vašim zvučnicima da biste na najbolji način doživjeli glazbenu podlogu filmova.

Kombinacija stvorena za kućna kina 

Uparite UBP-X800M2 s prijemnikom STR-DN1080 za vrhunski doživljaj kućne zabave. Od modernog dizajna do poboljšane kvalitete slike i zvuka, ljepota je u detaljima.

Grafikon s prikazom zvuka visoke rezolucije

Prijenos 3,2 puta više podataka

Izvucite ono najbolje iz svake pjesme

Zvučni zapisi visoke rezolucije kvalitetniji su od MP3 i CD formata, a 4K rezolucija kvalitetnija je od HD rezolucije, što će vam omogućiti da čujete svaki dah, svaki ritam i svaku notu.

DSEE HX poboljšanje

Poboljšajte frekvenciju i dinamički raspon MP3 datoteka i ostale komprimirane glazbe, čak i glazbe s CD-a, na kvalitetu gotovo na razini visoke rezolucije da biste u potpunosti doživjeli kvalitetu izvorne snimke.

Grafikon poboljšanja kvalitete rezolucije zvuka pomoću tehnologije DSEE HX
Kućište reproduktora UBP-X800M2 s okvirom i prečkama
Jedinstveno kućište tvrtke Sony

Naše jedinstveno kućište s okvirom i potporom ima čvrstu strukturu koje služi za otklanjanje mikrovibracija i učinkovitu električnu zaštitu, što vam omogućuje uživanje u zvuku i slici najviše kvalitete.

Hladnjak i diskovni pogon

Načinjeni od kvalitetnih materijala radi poboljšanja kvalitete zvuka, hladnjak i diskovni pogon brinu se da vaši diskovi i kućište reproduktora UBP-X800M2 ostanu hladni te omogućuju produljeno gledanje jedne filmske kolekcije za drugom. 

Hladnjak i diskovni pogon
Gledajte što god poželite

UBP-X800M2 ne podržava samo 4K UHD Blu-ray diskove. Gledati, slušati i usmjeravati možete gotovo sve što želite, uključujući većinu videozapisa i formata zvuka visoke rezolucije, kao i sadržaja s mnoštva popularnih servisa za usmjeravanje.

Logotipovi kompatibilnih formata diskova
Vrhunski optički pogon

Želite se rasplesati uz zbirku Super Audio CD-a? Nema problema. Ako imate disk, UBP-X800M2 će ga gotovo sigurno moći reproducirati.

Logotipovi kompatibilnih zvučnih formata
Gotovo bezgranični zvučni užitak

UBP-X800M2 podržava brojne 24-bitne zvučne formate visoke kvalitete, uključujući AAC, WAV, DSD 11,2 MHz i mnoge druge.

Logotipovi kompatibilnih formata usmjeravanja
Usmjeravajte i reproducirajte sve

Reproducirajte videozapise putem USB priključka i kućne mreže. Ovaj Blu-ray reproduktor podržava sve najpopularnije vrste datoteka s videozapisima, tako da uvijek možete gledati svoje omiljene filmove.

Prirodni dom za svu vašu najbolju opremu

Bogata mogućnost povezivanja svih vaših vrhunskih uređaja

Objedinite svu svoju AV tehnologiju i povežite je s uređajem UBP-X800M2. Taj je uređaj idealan za uživanje u filmovima i glazbi, a sadrži i kvalitetne priključke koji će zadovoljiti sve tehnofile.

Sva vaša zabava na jednom mjestu

Uživajte u brzom, stabilnom usmjeravanju s raznih servisa. UBP-X800M2 omogućuje usmjeravanje videozapisa do 4K kvalitete zahvaljujući bežičnoj vezi s dvopojasnom MIMO tehnologijom koja daje jak signal čak i na rubu raspona vaše bežične mreže.

Privatno gledanje sa slušalicama

Film 5th Wave sada je dostupan u 4K Ultra HD rezoluciji

Doživite svoje omiljene sadržaje bolje no ikad

BLUETOOTH® bežični zvuk za privatno gledanje

Poboljšajte dojam svakog filmskog trenutka koji gledate u privatnosti. UBP-X800M2 podržava prijenos zvuka putem tehnologije Bluetooth®, tako da za privatno gledanje bez žica možete koristiti svoje omiljene Bluetooth® slušalice.

Jasna reprodukcija dijaloga

Istovremeni prijenos zvuka putem HDMI kabela i tehnologije Bluetooth®

Uživajte u potpuno jasnim dijalozima i glazbenim podlogama, bez obzira na to koliko se daleko nalazili. UBP-X800M2 istovremeno može slati zvuk na TV putem HDMI kabela i na bežični zvučnik putem Bluetooth® veze.

Dvije osobe gledaju TV, jedna mu se nalazi blizu, a druga daleko

Film Magnificent Seven sada je dostupan u 4K Ultra HD rezoluciji

Logotip LDAC
LDAC

LDAC prenosi tri puta više podataka od normalne Bluetooth® veze i omogućuje reprodukciju vrhunskog zvuka.

Specifikacije i značajke

Uživajte u doživljaju kina kod kuće uz ovaj 4K Ultra HD Blu-ray reproduktor. 4K UHD rezolucija omogućuje prikaz slike kao na filmskom platnu, a Dolby Atmos i DTS X pružaju autentično iskustvo kino dvorane.
  • Uživajte u nenadmašnoj jasnoći prikaza formata 4K UHD Blu-ray

  • Zvuk visoke rezolucije i DSEE HX omogućavaju reprodukciju više detalja

  • Konstrukcija sa zaštitom od vibracija za jasniji zvuk

  • Za reprodukciju gotovo svih diskovnih i datotečnih formata

  • Vrhunska slika i poboljšanje 4K prikaza do 60p

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu