Zvuk i slika 
u savršenom skladu

Uživajte bez smetnji

BRAVIA pruža dosad neviđen doživljaj gledanja uz savršen sklad zvuka i slike. Prepustite se vrhunskoj kvaliteti slike uz snažan i čist zvuk koji dopire s odgovarajućeg mjesta uz jednostavnu glasovnu kontrolu i prekrasan dizajn.

Izniman realizam uz seriju A8

Za dosad neviđen kinematografski doživljaj gledanja prepustite se akciji uz nevjerojatnu čistoću, boju i kontrast.
 

Vrhunski kontrast uz seriju XH95

Dublje tamne i izraženije svijetle nijanse daju vrhunski kontrast iz svih kutova gledanja na najboljim 4K LCD televizorima tvrtke Sony.
 

Prikaz načina reprodukcije zvuka na BRAVIA TV-u
Potpuni doživljaj zvuka

Zvučnici iza zaslona serije A8 emitiraju snažan i čist zvuk s onog mjesta gdje se događa akcija. U seriji XH95 visokotonci za pozicioniranje zvuka postavljeni su oko zaslona radi precizne kontrole položaja zvuka te neprestano optimiziraju reprodukciju da biste čuli zvuk visoke kvalitete s odgovarajućeg dijela zaslona.

Uđite u svijet još bolje zabave

Potpuno se prepustite zabavi uz novu ponudu Sony BRAVIA televizora, i to na jednostavniji i brži način uz glasovne kontrole i brz pristup više od 5000 aplikacija. Naši se televizori uz to bez problema sinkroniziraju s uređajima za pomoć u kući.

Prikaz aplikacija na BRAVIA TV-u
Vaš dom i BRAVIA u savršenom skladu

Dizajn s jednom pločom s nevidljivim rubom i elegantnim postoljem omogućuje vam da se usredotočite na ono što gledate, a ne na sam TV. Uz to, vrhunsko vam dvosmjerno postolje omogućuje da podignete TV i ispod njega smjestite soundbar.