Prenesite kino-doživljaj u svoj dom uz filmove koje dobivate uz BRAVIA XR™

Čeka vas mnogo filmova. Uz tehnologiju BRAVIA XR, Pure Stream™ i IMAX® Enhanced sve što gledate ima nevjerojatnu sliku i vrhunski zvuk.
Platforma BRAVIA CORE dostupna je na svim BRAVIA XR modelima Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J.

BRAVIA CORE

Odabrani TV-i obuhvaćaju:

5 ILI 10 BESPLATNIH FILMOVA
12 ILI 24 MJ. NEOGRANIČENOG GLEDANJA

5 besplatnih filmova i 12 mjeseci neograničenog gledanja uz A80J, X95J, X90J
10 besplatnih filmova i 24 mjeseca neograničenog gledanja uz Z9J i A90J

Odaberite neke od stotina najnovijih filmskih hitova i klasika

Dostupni su novi filmski hitovi i klasici. Iskoristite kredite za BRAVIA CORE da biste odabrali ono što želite gledati u kvaliteti do 4K HDR.
 

Neograničeno usmjeravanje najpopularnijih filmova

Uz BRAVIA CORE pretplaćeni ste na nevjerojatan izbor filmova koje možete usmjeravati bilo kad i koliko god puta želite u kvaliteti do 4K HDR.

Gledajte sadržaje u formatu Pure Stream™ s najvećom kvalitetom slike za usmjeravanje sadržaja

BRAVIA CORE nudi Pure Stream™, usmjeravanje brzinom i do 80 Mb/s i 4K UHD rezoluciju bez gubitka kvalitete slike za široku lepezu sadržaja. Tu je funkciju jednostavno omogućiti na platformi BRAVIA CORE iz postavki – kada se uključi, uvijek je uključena uz funkciju prilagodljivog usmjeravanja sadržaja.

Oslobodite snagu IMAX® formata kod kuće uz IMAX® Enhanced

Uživajte u iznimno živopisnim 4K HDR slikama uz tehnologiju digitalnog remasteriranja medija IMAX® optimiziranu za televizor BRAVIA XR. Neki naslovi dostupni su i u proširenom omjeru širine i visine, pa možete vidjeti cijelu sliku i uživati u višoj razini prožimajućeg doživljaja.
U kombinaciji s prožimajućim i dojmljivim DTS zvukom doista ćete dobiti kino-doživljaj kod kuće uz filmove IMAX® Enhanced na servisu BRAVIA CORE.

Pristup najvećoj zbirci sadržaja IMAX® Enhanced uz BRAVIA CORE

Stalno rastuća zbirka filmskih naslova IMAX® Enhanced pretvorit će vaš dom u kino uz BRAVIA CORE na televizoru BRAVIA XR. Uživajte u najvećoj zbirci naslova IMAX Enhanced s karakterističnom slikom i zvukom tehnologije IMAX koja je digitalno remasterirana i optimizirana za savršen doživljaj gledanja na televizorima BRAVIA XR*
*Odabir i dostupnost naslova ovise o regiji/jeziku

Saznajte više o stvaranju omiljenih filmova uz Studio Access

Želite ekskluzivni uvid u događanja iza kulisa tijekom snimanja omiljenih vam filmova? BRAVIA CORE nudi dodatne snimke, intervjuje i još mnogo toga.

Promotivni plakat za film Jumanji: Iduća razina na zaslonu televizora BRAVIA
Poslušajte što vodeće tvrtke za zabavu kažu o nadahnuću za BRAVIA CORE

Saznajte više o tome zašto televizori BRAVIA XR omogućuju iznimni doživljaj zabave uz BRAVIA CORE.

Odredbe i uvjeti

Program pristupa BRAVIA CORE ("Program") dostupan je u Europi* na pametnim televizorima tvrtke Sony koji su dio programa. Pametni televizori tvrtke Sony koji sudjeluju u programu ("Televizori koji ispunjavaju uvjete") su Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J i X94J.
Kupovna cijena televizora koji ispunjavaju uvjete obuhvaća privremeni pristup usluzi BRAVIA Core za koju vrijede uvjeti i odredbe u nastavku: i) ograničeni krediti za filmove 10 kredita za filmove za Z9J i A90J ili 5 kredita za filmove za preostale televizore koji ispunjavaju uvjete koji se mogu iskoristiti za izbor od najmanje 300 filmova (za jedan film potrebno je iskoristiti jedan kredit). Krediti za filmove istječu 12 mjeseci nakon dodavanja na račun za BRAVIA CORE prilikom registracije, no filmove koje ste kupili kreditima putem usluge BRAVIA CORE pogledati možete do 23. veljače 2026., što je podložno uvjetima i odredbama usluge BRAVIA CORE; i ii) privremeni pristup sadržajima pretplate na videozapise na zahtjev 24 mjeseca BRAVIA CORE pretplate na videozapise na zahtjev za Z9J i A90J ili 12 mjeseci za ostale televizore koji ispunjavaju uvjete. Razdoblje pretplate počet će od trenutka registracije računa za BRAVIA CORE. Na kraju razdoblja privremene pretplate dobivene uz televizor koji ispunjava uvjete pristup pretplati na videozapise na zahtjev će vam se onemogućiti. Moguća obnova podložna je ugovoru s davateljem usluge BRAVIA CORE te primjenjivim uvjetima i odredbama za tu uslugu.
Da biste iskoristili prednosti programa, morate registrirati račun za BRAVIA CORE na televizoru koji ispunjava uvjete do 23. veljače 2024. Ako ga ne registrirate do tog datuma, pristup usluzi BRAVIA CORE u sklopu programa će isteći. Kada se registrirate, dobit ćete potvrdnu poruku e-pošte za račun, a krediti za filmove BRAVIA CORE i pretplata na videozapise na zahtjev navedeni iznad automatski će se dodati na vaš račun. Uvjeti korištenja, uvjeti pružanja usluge i pravilnik o zaštiti privatnosti uređuju korištenje usluge BRAVIA CORE. Da biste registrirali račun za BRAVIA CORE, morate biti stariji od 18 godina i prihvatiti uvjete korištenja, uvjete pružanja usluge i pravilnik o zaštiti privatnosti za BRAVIA CORE. Da biste koristili ovaj program, na televizoru koji ispunjava uvjete instalirana mora biti najnovija verzija aplikacije BRAVIA CORE. Najnovija verzija aplikacije BRAVIA CORE dostupna je u trgovini Google Play Store.
Za transakcije na platformi BRAVIA CORE potrebni su krediti za aplikacije. Trenutačno u sklopu ovog programa na platformi BRAVIA CORE nije moguće izvoditi novčane transakcije ni kupovati dodatne kredite. Dostupni filmski naslovi podložni su promjeni bez prethodne obavijesti. Svi su naslovi dostupni u najkvalitetnijem dostupnom formatu, uključujući formate Standard Definition, High Definition, 4K, 4K HDR ili 4K IMAX ® Enhanced. Dostupnost ovisi o tržištu i naslovu. Sadržaj u formatu IMAX® Enhanced omogućuje potpuni IMAX® Enhanced doživljaj – IMAX® Enhanced naslovi dostupni su samo na televizorima certificiranim za IMAX® Enhanced.
Možete istodobno usmjeravati na najviše 4 televizora koji ispunjavaju uvjete po računu za BRAVIA CORE. Platforma BRAVIA CORE nije dostupna ili podržana u svakoj državi i na svakom jeziku. Sony zadržava pravo na promjenu platforme BRAVIA CORE u bilo kojem trenutku. BRAVIA CORE obuhvaća tehnologiju Pure Stream ™, koja omogućuje usmjeravanje brzinom od 30 MB/s do 80 MB/s. Da biste Pure Stream™ sadržajima pristupali uz brzinu od 30 MB/s, morate imati minimalnu brzinu interneta od 43 MB/s. Da biste pristupali najkvalitetnijim dostupnim Pure Stream™ sadržajima uz brzinu 80 MB/s, morate imati minimalnu brzinu interneta od 115 MB/s. Platforma BRAVIA CORE nije odgovorna za mrežna ograničenja ni dostupnu propusnost. Primjenjuju se ograničenja i uvjeti davatelja mrežnih usluga.
Sony ne daje povrate sredstava ni kredite za djelomična razdoblja, neiskorištene kredite i/ili nepogledane sadržaje na usluzi BRAVIA CORE. Pristup usluzi BRAVIA CORE u sklopu programa nije prenosiv te se za nju ne daju povrati sredstava. Krediti za filmove također nemaju novčanu vrijednost, za njih se ne daju povrati sredstava te nisu namijenjeni prodaji ni preprodaji.
Sony Europe B.V. 

"SONY" je registrirani žig tvrtke Sony Corporation. "BRAVIA" i "BRAVIA CORE" žigovi su ili registrirani žigovi tvrtke Sony Corporation. Google TV i povezani logotipi žigovi su tvrtke Google LLC. Google Play Store je žig tvrtke Google LLC. IMAX ® je registrirani žig tvrtke IMAX Corporation. Ostali ovdje spomenuti nazivi proizvoda i tvrtki mogu biti žigovi svojih vlasnika. Ikone i slike simulirane su i služe samo kao ilustracija. Sva prava koja nisu ovdje izričito dodijeljena su pridržana. Svi su uvjeti podložni promjeni bez prethodne obavijesti.
*Ovaj je program dostupan u sljedećim državama: Albanija, Andora, Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Cipar, Crna Gora, Češka Republika, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Gibraltar, Grčka, Grenland, Hrvatska, Irska, Island, Italija, Kosovo, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Mađarska, Makedonija, Malta, Moldavija, Monako, Nizozemska, Norveška, Njemačka, Poljska, Portugal, Rumunjska, San Marino, Slovačka, Slovenija, Srbija. Španjolska, Švedska, Švicarska, Turska, Vatikan i Velika Britanija.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.