CES 2015

Dobro došli u budućnost televizora

Poboljšana slika. Predivan dizajn. Inovativna kontrola. Naši novi televizori BRAVIA® (predstavljanje na CES 2015) revolucionizirat će svaki aspekt vašeg doživljaja gledanja.

Jedan čip mijenja sve

Bolja jasnoća, boja i kontrast. Bez obzira na sadržaj koji gledate.

Naš snažni procesor X1 za 4K unosi nevjerojatnu kvalitetu slike u sve što gledate. Svaki izvor napredno se analizira i poboljšava na 4K rezoluciju, od televizijskih emitiranja, Blu-ray sadržaja, DVD sadržaja ili čak 4K internetskih videozapisa. Uživat ćete u 4K slici s boljom jasnoćom, živopisnijim bojama i blistavim kontrastom.

Konvencionalni televizor
Konvencionalni televizor
4K televizor tvrtke Sony s procesorom X1 za 4K
4K televizor tvrtke Sony s procesorom X1 za 4K
Logotip 4K X-Reality PRO
Poboljšanje preciznosti detalja

Naš snažni procesor X1 za 4K poboljšava svaki piksel. Pojedinačni dijelovi svake scene analiziraju se i uspoređuju s posebnom bazom podataka sa slikama radi postizanja realističnih detalja.

Logotip TRILUMINOS Colour
Precizno mapiranje boja

BRAVIA® donosi još realističnije boje – sada dodatno poboljšane 4K obradom i dinamičnom kontrolom boja koja potiče emocije svake scene.

Logotip X-tended Dynamic Range
Poboljšavanje dinamičkog kontrasta

Procesor X1 za 4K poboljšava X-tended Dynamic Range i X-tended Dynamic Range PRO za 2K i 4K sadržaj, reproducirajući dublje crne i svjetlije vršne boje.

Naš dosad najtanji 4K televizor

Izuzetno tanka ljepota koja se uklapa u svaki prostor

Uzbudite sva osjetila: jednostavni novi oblik televizora BRAVIA® predivno stapa oblik i funkcije. Uz debljinu od samo 4,9 mm, izuzetno tanki dizajn pretvorit će vaš zid u remek-djelo. Uz ravni zaslon bez okvira uživat ćete u prožimajućoj slici koja kao da vam lebdi pred očima. Jedva da ćete primijetiti zaslon jer ćete vidjeti samo nevjerojatnu 4K sliku.

BRAVIA® susreće Android TV™

Vaš pametni televizor upravo je postao pametniji. Zamislite doživljaje u kojima uživate na pametnom telefonu ili tabletu: sada uživajte u njima na većem zaslonu i uz bolju sliku na televizoru BRAVIA®.

Naš asortiman televizora BRAVIA® za 2015.
Serija W85C/80C

X-Reality PRO
Android TV
One-Flick Entertainment
Podrška za 3D

Serija W85C/80C
Serija W75C
Serija W75C

X-Reality PRO
Android TV
One-Flick Entertainment

Serija W70C
Serija W70C

X-Reality PRO
One-Flick Entertainment
Dijeljenje fotografija