Osjetite ljepotu

BRAVIA® doživljaj

Revolucionarna tehnologija poboljšanja rezolucije na našim najnovijim televizorima oživljava sve što gledate u zapanjujućoj 4K rezoluciji. Upoznajte svijet aplikacija, filmova i glazbe uz Android TV tvrtke Sony i uživajte u svemu na našim najtanjim modelima dosad.

Istražite asortiman

Slika

Osjetite više i gledajte kako svaki detalj oživljava

4K Processor X1 – jedan čip mijenja sve

Naš novi 4K Processor X1 podiže kontrast, boju i jasnoću na najvišu razinu. Jasnoću povećava inteligentnim poboljšavanjem rezolucije i smanjenjem šuma, boje poboljšava pojedinačno, a dinamički opseg kontrasta optimizira sličicu po sličicu.

Poboljšanje preciznosti detalja

Jasnoća

Značajka Precision Detail Enhancer smanjuje šum i poboljšava detalje u svemu što gledate, bez obzira na izvor, radi postizanja oštrije i jasnije slike.

Precision Colour Mapping

Boja

Značajka Precision Colour Mapping neovisno analizira svaku scenu i piksel, tako da se savršena nijansa i ton boje dinamično primjenjuju kako bi se postigle bogate, prirodne boje.

Poboljšavanje dinamičkog kontrasta

Kontrast

Dynamic Contrast Enhancer čini svijetle dijelove prikaza svjetlijima, a tamnim dijelovima daje vjernije, dublje crne nijanse.

Jasnoća

Gledajte kako svaki detalj oživljava

Uzbudljivi svijet izvanredne jasnoće

4K X-Reality PRO uz 4K Processor X1

Uz tehnologiju 4K X-Reality PRO koju pokreće 4K Processor X1, rezolucija svakog piksela povećava se. Pojedinačni dijelovi svake scene analiziraju se u stvarnom vremenu, čiste se i usklađuju s našom sve većom bazom podataka slika – za realistične detalje.

4K X-Reality PRO
Konvencionalni televizor
4K X-Reality PRO
4K televizor tvrtke Sony koji ima 4K Processor X1

Poboljšajte kvalitetu i rezoluciju svih sadržaja

4K Processor X1 ima algoritam Super Resolution koji koristi našu sve veću bazu podataka radi poboljšanja Full HD i 4K sadržaja, čineći film, televizijsku emisiju ili digitalni multimedijski sadržaj jasnijim uz realističnu 4K rezoluciju.

4K Processor X1 – oštrija, jasnija slika

4K Processor X1 radi u kombinaciji s tehnologijom 4K X-Reality PRO kako bi slike učinio oštrima u stvarnom vremenu – uz napredno smanjenje šuma i poboljšanje detalja.

 • 4K Processor X1
 • Self-Similarity
 • Flat Area Detection
 • Digital Noise Reduction
 • Noise Crusher

Televizori s 4K X-Reality PRO

Boja

Sve boje o kojima ste sanjali

Svaka boja oživljava

Zaslon TRILUMINOS™ pokreće 4K Processor X1

Uz snažnu obradu i dinamičnu kontrolu boja, zaslon TRILUMINOS i 4K Processor X1 potiču emotivne reakcije na svaku scenu uz bogate, živopisne crvene, zelene i plave.

S tehnologijom TRILUMINOS
Bez tehnologije TRILUMINOS
Šira paleta boja

Šira paleta boja

Što više olovaka imate za crtanje crteža, to će on biti živopisniji i realističniji. Zaslon TRILUMINOS, u odnosu na standardni LED zaslon, je kao da koristite više olovaka u boji.

Širi raspon boja

Više od svake boje

Zaslon TRILUMINOS razlikuje se po bojama koje je teško reproducirati. Vidjet ćete suptilne nijanse i tonove zelene, crvene i plave.

 • X1
 • Standardno

Precision Colour Mapping – 4K Processor X1

4K Processor X1 ima značajku Precision Colour Mapping koja poboljšava i optimizira boje pojedinačno i precizno u stvarnom vremenu. Kontrolira svaku boju radi postizanja bogatih i prirodnih rezultata – čak i na televizorima koji imaju TRILUMINOS.

Televizori sa zaslonom TRILUMINOS

Kontrast

Uhvatite svaku nijansu svjetlosti

Briljantno pozadinsko osvjetljenje

X-tended Dynamic Range PRO uz 4K Processor X1

Kako bi se postigao širi raspon svjetline u odnosu na standardni LED televizor, X-tended Dynamic Range PRO oživljava svaku scenu zahvaljujući svjetlijim svijetlim i dubljim crnim nijansama.

Princip rada tehnologije X-tended Dynamic PRO

Koristeći jedinstveni algoritam, pozadinsko osvjetljenje tamnih područja zatamnjeno je radi povećanja vršne vrijednosti svjetline objekata na zaslonu, čime se postiže mnogo širi raspon svjetline.

Konvencionalni televizor

Dosljedna svjetlina na cijelom zaslonu.

TV s tehnologijom X-tended Dynamic Range PRO

Promjenjiva svjetlina na cijelom zaslonu za odličan kontrast, detalje i prikaze boje.

Dynamic Contrast Enhancer – 4K Processor X1

4K Processor X1 ima Dynamic Contrast Enhancer, pa se raspon svjetline kontinuirano optimizira kadar po kadar. Prilagođava razine sukladno onome što se događa na zaslonu – čak i na televizorima koji nemaju X-tended Dynamic Range.

KONVENCIONALNI TELEVIZOR
TELEVIZOR KOJI IMA 4K PROCESSOR X1

X-tended Dynamic Range

Visok dinamički raspon i više

Signal visokog dinamičkog raspona (HDR) prenosi mnogo više informacija od trenutnog standarda za televiziju i filmove – omogućuje prikaz većeg kontrasta i više detalja te oživljava boje.

Sve u 4K rezoluciji

Doživite uzbuđenje koje pruža 4K

Svijet 4K sadržaja čeka

Sve više serija i filmova može se usmjeravati u 4K Ultra HD rezoluciji, a naši najnoviji televizori čekaju da vam sve to omoguće u fantastičnoj jasnoći prikaza.

Dizajn

Svidjet će vam se ono što vidite, čak i kad na zaslonu nema ničega

Dizajn koji ostavlja dojam da uređaj lebdi u zraku

Serija X90C – naš najtanji 4K televizor dosad koji ostavlja dojam da lebdi

Uz debljinu od samo 4,9 mm – to znači da je serija X90C tanja od pametnog telefona – i zaslon s rubom u ravnini s njime i bez okvira, uživat ćete u prožimajućoj slici koja izgleda kao da lebdi u zraku pred vašim očima dok zaslon nestaje.

Wedge

Dizajn Wedge serije X93C/X94C – svaka svrha ima savršen oblik

Spajajući estetiku i funkcionalni ljepotu, televizori s dizajnom Wedge štede prostor, zauzimaju manje mjesta i dizajnirani su za velike zvučnike koji pružaju impresivniji zvuk.

BRAVIA® susreće Android TV™

Vaš pametni televizor upravo je postao pametniji. Zamislite doživljaje u kojima uživate na pametnom telefonu ili tabletu: sada uživajte u njima uz dosad najveći i najbolji prikaz na televizoru BRAVIA®.

 • Stil života
 • Funkcije
 • Aplikacije
 • Oprema

Prikaz Android TV BRAVIA® modela

Audio

Doživite svaku emociju uz zvuk koji pobuđuje emocije

Zvuk visoke rezolucije

HD zvuk – onakav kakvim su ga glazbenici zamislili

U studiju za snimanje i na koncertima uživo, originalne snimke snimaju se u kvaliteti koja nadmašuje onu na CD medijima. Zvuk visoke rezolucije omogućit će vam da osjetite bogatstvo zvuka, kao da glazbenik nastupa točno ispred vas.

Što je to zvuk visoke rezolucije?

Zvuk visoke rezolucije na televizorima serije X93/X94 zadržava mnogo više detalja tijekom postupka analogno-digitalne konverzije uz mnogo veću brzinu u bitovima i rezoluciju čak i u odnosu na CD. Rezultat je autentičniji zvuk sličniji onome koji je izvođač zamislio.

Standardni zvuk
Zvuk visoke rezolucije
DSEE HX

DSEE HX

Uživajte u detaljnijem zvuku svih sadržaja. Modeli X93 i X94 imaju tehnologiju DSEE HX koja analizira izvore zvuka, proširujući visoke frekvencije gotovo do kvalitete zvuka visoke rezolucije.

Zvuk usavršen tehnologijom ClearAudio+

ClearAudio+ precizno prilagođava zvuk televizora za pružanje prožimajućeg doživljaja koji emocionalno obogaćuje.

Digital Sound Enhancement Engine

Tehnologija DSEE glazbi vraća izgubljene frekvencije (naročito visoke frekvencije) za prirodan i prostoran zvuk.

DSEE
Bez tehnologije Clear Phase Audio
Standardni televizor
Clear Phase Audio
Televizor s tehnologijom Clear Phase 

Clear Phase Audio

Clear Phase Audio analizira i uzorkuje frekvencijski odziv zvučnika, koristeći te informacije za poništenje skokova ili padova u prirodnom odzivu zvučnika – rezultat je čist, prirodan zvuk.

S-Force Surround Sound PRO

Dok neki sustavi za poboljšanje zvuka rade samo s jednim kanalom, S-Force Surround Sound PRO koristi izravnu višekanalnu obradu za realističniji i snažniji surround zvuk.

 • S-Force PRO
 • Standardno

Televizori s tehnolog. ClearAudio+

Pogledajte videozapise s uputama za TV

Pogledajte videozapise s uputama za TV

Imate pitanja povezana s postavljanjem i upotrebom vašeg televizora ili povezivanjem s drugom opremom? Naši videovodiči provest će vas kroz to korak po korak.