Slika proizvoda

Funkcije

Optimizirano za kartice CFexpress Type A tvrtke Sony

Koristite CFexpress Type A i SD memorijske kartice tvrtke Sony na najbolji način uz ovaj brzi čitač kartica. Kompaktan dizajn i USB povezivost omogućuje brz prijenos i stvaranje sigurnosnih kopija gdje god se nalazili.

Podržava memorijske kartice CFexpress Type A i SD UHS-II/UHS-I

Za prijenos podataka s memorijskih kartica CFexpress Type A i SD dovoljan vam je samo jedan čitač kartica.

Brži prijenosi uz USB Type-C®

Uz podršku za USB 3.2 Gen 2, MRW-G2 podržava i protokol prijenosa SuperSpeed 10 GB/s putem veza USB Type-C® (preporučena) i Type-A. Priloženi su kabeli odličnih performansi za obje vrste veze, što omogućuje kompatibilnost s mnoštvom uređaja.

Jednostavno korištenje

Da biste ugodnije radili, oblik uvučenog utora za kartice sprječava slučajno izbacivanje kartice, a implementirana je i LED žaruljica pristupa (uključena kada je kartica umetnuta, treperi kada joj se pristupa). 

Kompaktan, jednostavan za nošenje i dizajniran za učinkovitije tijekove rada

Tanak i lagan dizajn uređaja MRW-G2 omogućuje vam da ga stavite u svaki džep ili torbu, što ga čini idealnim za rad s datotekama visoke rezolucije u pokretu. Jedna kabelska veza dovoljna je i za brzi prijenos podataka i za napajanje.

Specifikacije

Putem USB priključka optimizirajte vrhunske performanse memorijskih kartica CFexpress Type A i SD UHS-II/UHS-I. Uz podršku za iznimno velike brzine prijenosa podataka putem tehnologije USB 3.2 Gen 2 i kompaktan i prenosiv dizajn, uređaj je vrlo praktičan i znatno poboljšava tijek rada
  • SuperSpeed USB 10 GB/s (USB 3.2)

  • Kompatibilno s memorijskim karticama Sony CFexpress Type A i SD UHS-II/UHS-I

  • Priloženi su kabeli odličnih performansi za USB Type-C® i Type-A priključke

  • Uvučeni utor za sprječavanje slučajnog izbacivanja kartice i LED žaruljica

  • Izuzetno kompaktan i lagan

Sučelje
USB3.2 Gen2 x 1
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu