Slike – Čitač UHS-II SD memorijskih kartica
Slike – Čitač UHS-II SD memorijskih kartica

Funkcije

Jedan od najbržih u klasi

Brzi čitač memorijskih kartica MRW-S1 omogućuje brže čitanje UHS-II SD kartica, primjerice kartica iz serije SF-G. Kompatibilnost s izuzetno velikim brzinama prijenosa omogućuje vam da iskoristite svoje brze kartice na najbolji mogući način. Uz to vam je omogućeno i korištenje potpunih radnih značajki UHS-I i ostalih SD memorijskih kartica.

Neće vas usporiti

Čitač kartica MRW-S1 sadrži priključak SuperSpeed USB 3.1 prve generacije koji omogućuje najbolje korištenje vrhunskih kartica iz serije SF-G. Rezultat korištenja tog priključka puno je brže kopiranje i sigurnosno kopiranje datoteka u odnosu na standardni utor za SD karticu na PC-ju.

Sigurnosne kopije koje štede vrijeme i prostor

MRW-S1 idealan je za sigurnosno kopiranje fotografija visoke rezolucije i 4K videozapisa s UHS-II SD kartica, a pritom štedi i vrijeme, što vam omogućuje da se brzo vratite uređivanju.

Uvijek pri ruci kada vam je to potrebno

Kompaktne dimenzije (57 x 31 x 11 mm, masa 20 g) omogućuju vam da čitač nosite svuda sa sobom.

Specifikacije

Čitač memorijskih kartica MRW-S1 savršeno je rješenje za znatno poboljšanje učinkovitosti radnog tijeka nakon snimanja jer omogućuje prijenos velikih količina podataka s UHS-II SD kartica, primjerice kartica iz serije SF-G, na PC.
  • Kompatibilan s UHS-II SD memorijskim karticama

  • SuperSpeed USB (USB 3.1 prve generacije) za brzi prijenos podataka

  • Iskoristite maksimalnu brzinu SD kartice iz serije SF-G

  • USB-A priključak za izravnu vezu s PC-jem

  • Izuzetno kompaktan i lagan

Sučelje
UHS-II / USB 3.1 prve generacije
Vrsta ulaza
Standard A
Mase (pribl.)
20 g
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu