#SonyCES

Budućnost je stigla

Novosti iz tvrtke Sony

Pogledajte nove proizvode i ažuriranja tvrtke Sony na sajmu CES 2020

8K uz prožimajući zvuk, nevjerojatno realistično

Zakoračite u nevjerojatan svijet detalja na 8K zaslonu i gledajte sliku precizno usklađenu sa zvukom koji dopire iz zaslona. Tanak i jednostavan dizajn s jednom pločom uranja vas u akciju.

Duboka crna OLED-a, sklad zvuka

Procesor velike snage u ovom 4K OLED televizoru stvara prekrasnu OLED sliku u savršenom skladu sa zvukom. I sve to u nevjerojatnom dizajnu s jednom pločom.

Tako prožimajuće. Tako stvarno.

Uronite u zvuk koji dolazi iz svih smjerova. Zvuči stvarno kao da se nalazite na koncertu ili sjedite pokraj izvođača koji snima u studiju. Uz 360 Reality Audio glazba postaje prožimajuća i stvarna.

Izložba o televizorima i značajci 360 Reality Audio

Pogledajte naše štandove na sajmu CES 2020.

Naša vizija za budućnost

Najnovija tehnologija koju Sony nudi prikupljena je na jedno mjesto. Pogledajte što je još Sony predstavio na sajmu CES 2020.

Pomoć autorima da ostvare svoje snove

Sony ne pruža samo platforme, tehnologije i praktična znanja koja autorima omogućuju da u potpunosti izraze svoju viziju, nego i razvija proizvode, servise i prostore koji im omogućuju da tu viziju podijele s publikom širom svijeta.

Doprinos društvu pružanjem sigurnosti i pouzdanosti

Sigurnost je temeljna društvena potreba, a Sony je usredotočen na pružanje sigurnosti. Uz naše vrhunske tehnologije, posebno one povezane sa stvaranjem slika i prepoznavanjem, Sony želi pridonijeti napredovanju društvene infrastrukture i industrije.

Pročitajte novosti i priopćenja

Savršena aplikacija za CES i ostalo

Ostanite povezani s tvrtkom Sony uz događaje koji se odvijaju tijekom godine. Istražite događanja s pomoću naše aplikacije čak i kod kuće.

Registrirajte se na web-mjestu MySony

Pratite sve novosti iz tvrtke Sony tako da stvorite MySony račun.

Pogledajte našu konferenciju za medije na sajmu CES 2020