KOMPAKTNI

Kompaktni fotoaparat HX60 / HX60V s optičkim zumiranjem od 30x

DSC-HX60 / DSC-HX60V
Slika – Kompaktni fotoaparat HX60 / HX60V s optičkim zumiranjem od 30x

Bez GPS-a|S GPS-om

Slike – Kompaktni fotoaparat HX60 / HX60V s optičkim zumiranjem od 30x
Slike – Kompaktni fotoaparat HX60 / HX60V s optičkim zumiranjem od 30x
Slike – Kompaktni fotoaparat HX60 / HX60V s optičkim zumiranjem od 30x
Slike – Kompaktni fotoaparat HX60 / HX60V s optičkim zumiranjem od 30x
Slike – Kompaktni fotoaparat HX60 / HX60V s optičkim zumiranjem od 30x
Slike – Kompaktni fotoaparat HX60 / HX60V s optičkim zumiranjem od 30x
Snažno zumiranje, potpuna kontrola

Zumirajte i snimajte s potpunom preciznošću ovim kompaktnim digitalnim fotoaparatom. Uživajte u cijelom nizu tehnologija za poboljšavanje slike, uključujući optičko zumiranje od 30x, EXMOR® CMOS senzor s 20,4 MP i stabilizaciju slike – za uglađene, precizne detalje, bilo da je prizor blizu ili daleko.

EXMOR R® CMOS senzor
EXMOR R® CMOS senzor s 20,4 MP

Istaknite detalje, čak i pri slabom svjetlu. EXMOR® CMOS senzor s 20,4 MP i pozadinskim osvjetljenjem ima široka područja prijema svjetlosti radi osiguravanja više svjetlosti i detalja u svakom kadru.

Procesor slike BIONZ X
Procesor slike BIONZ X

Očekujte vjerniju reprodukciju boja, bolje smanjenje šuma i brže snimanje niza fotografija zahvaljujući procesoru slike BIONZ X – on je 3x snažniji u odnosu na prethodni procesor BIONZ i pruža slike najviše kvalitete.

Objektiv Sony G
Objektiv Sony G

G Lens objektivi prepuni su naprednih optičkih tehnologija tvrtke Sony za oštre slike i predivno defokusiranje pozadine.

Držite fotoaparat stabilno i zumirajte
Optičko zumiranje od 30x
Optičko zumiranje od 30x

G Lens objektiv tvrtke Sony s optičkim zumiranjem od 30x savršen je za približavanje radi snimanja divljih životinja, zalazaka sunca i drugih sadržaja uz izuzetnu jasnoću.

Optical SteadyShot
Optical SteadyShot

Objektiv se žiroskopski pomiče i kompenzira pokrete koji nastaju prilikom snimanja iz ruke, pružajući nevjerojatno oštre snimke u cijelom rasponu žarišne duljine.

Automatsko fokusiranje uz praćenje motiva
Pratite akciju

Nikada nemojte propustiti savršenu snimku. Automatsko fokusiranje uz praćenje automatski prilagođava veličinu kadra na temelju svojstava subjekta kako bi se postigli jasni i oštri rezultati.

Prenesite svoju fotografiju na novu razinu
Kotačić za odabir načina rada
Ručne kontrole

Kotačić za odabir načina rada omogućava vam da odaberete prioritet otvora blende ili zatvarača i promijenite postavke sukladno snimanju. Kontrolirajte količinu svjetlosti na snimci pomoću kotačić za kompenzaciju ekspozicije.

Priključak s više sučelja
Priključak s više sučelja

Na fotoaparat možete postaviti raznu dodatnu opremu, primjerice vanjske bljeskalice, studijske mikrofone, elektronička tražila i drugu opremu. Priključak napaja priključenu opremu kako bi se poboljšalo snimanje.

Rukohvat
Ergonomski rukohvat

HX60 udobno sjeda u ruku zahvaljujući kompaktnom dizajnu i udobnom rukohvatu za lako rukovanje, bez obzira na situaciju.

Skočna bljeskalica
Skočna bljeskalica

Ako snimate u tami, skočna bljeskalica na vrhu fotoaparata osigurava svijetle, jasne rezultate.

Živopisna reprodukcija slike dok ste u pokretu

Prikazujte slike u trenutku i gledajte snimke dok snimate zahvaljujući ugrađenom LCD zaslonu od 7,5 cm (3 inča). Slike na zaslonu izgledaju svijetle i jasne, upravo onakve kakvima ih vidite.

LCD zaslon od 7,6 cm (3 inča)
Oslobodite redatelja u sebi

Počastite kućne videozapise kinematografskim tretmanom. Samo pritisnite namjensku tipku kako biste započeli snimanje jasnih, oštrih Full HD videozapisa. Intelligent Active Mode održava videozapise stabilnima i bez podrhtavanja, čak i dok hodate ili zumirate.

24p Full HD snimke
Full HD

Snimajte u Full HD rezoluciji kako biste uživali u oštrim, uglađenim videozapisima – možete snimati pri brzini od 24p i postići istinsku filmsku rezoluciju.

AVCHD
AVCHD

Ako ste zainteresirani za ozbiljnije snimanje, isprobajte progresivni AVCHD format za oštre snimke profesionalnog izgleda.

Ne propustite nijedan trik niti prijelaz

Moderni efekt uz koji ćete ponosno pokazivati skokove, uspjehe na stazi i druge aktivnosti snimljene koristeći Motion Shot Video. Snimljeno kretanje subjekta prikazuje se u obliku slijeda slika dodanih na jednu pozadinu.

Motion Shot Video
Stvarajte, povezujte se i dijelite

Samo je jedna stvar bolja od snimanja odlične fotografije, a to je njezino dijeljenje. Ugrađene Wi-Fi® i NFC veze omogućavaju dijeljenje najboljih snimaka u tren oka. Osim toga, aplikacija za pametne telefone pružit će vam stalnu kontrolu.

Wi-Fi® i NFC
Dijeljenje uz Wi-Fi® i NFC

Koristite NFC za povezivanje s Wi-Fi® mrežom radi dijeljenja slika i videozapisa s prijateljima i obitelji.

Smartphone Remote App
Pretvorite svoj pametni telefon u daljinski upravljač

Mijenjajte postavke, zumirajte i, najvažnije, snimajte uz Smartphone Remote App.

Budite kreativni uz efekte slike

Udahnite novi život u snimke koristeći ugrađenu tehnologiju Picture Effect. Na raspolaganju vam je niz načina rada – ne morate čak niti preuzeti softver za uređivanje slika.

Picture Effect
Gledajte snimke u detaljima 4K rezolucije

Povežite HX60 s 4K Ultra HD televizorom kako biste fotografije gledali izuzetno jasne na velikom zaslonu. Tehnologija TRILUMINOS™ Colour svaku nijansu koju vidite učinit će živopisnom i realističnom.

Pratite svoje putovanje

Model HX60V omogućava vam da saznate gdje se nalazite i gdje ste bili. Ugrađeni GPS omogućava zemljopisno označavanje fotografija i videozapisa tijekom putovanja.

Ugrađeni GPS
iMovie
Podržava iMovie i Final Cut Pro X

Ovaj proizvod podržava Final Cut Pro X i iMovie.

Specifikacije i značajke

  • EXMOR R® CMOS senzor s 20,4 MP

  • Procesor BIONZ X za vrhunske detalje i smanjenje šuma

  • G Lens tvrtke Sony s optičkim zumiranjem od 30x / 60x clear image zoom

  • Zadržite subjekte u fokusu uz zaključavanje automatskog fokusiranja

  • PlayMemories Camera Apps proširuje kreativnost

Vrsta senzora
EXMOR R® CMOS senzor 1/2,3 (7,82 mm)
Broj piksela (efektivnih)
20,4 MP

Sadržaj pakiranja

Komplet baterija s mogućnošću ponovnog punjenja, Adapter za izmjeničnu struju, Mikro USB kabel, Vrpca za nošenje oko ručnog zgloba, Poklopac priključka, Upute za uporabu

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu