KOMPAKTNI

Lens-Style fotoaparat DSC-QX30 s optičkim zumiranjem od 30x

DSC-QX30
Slika – Lens-Style fotoaparat DSC-QX30 s optičkim zumiranjem od 30x
Slike – Lens-Style fotoaparat DSC-QX30 s optičkim zumiranjem od 30x
Slike – Lens-Style fotoaparat DSC-QX30 s optičkim zumiranjem od 30x
Slike – Lens-Style fotoaparat DSC-QX30 s optičkim zumiranjem od 30x
Slike – Lens-Style fotoaparat DSC-QX30 s optičkim zumiranjem od 30x
Slike – Lens-Style fotoaparat DSC-QX30 s optičkim zumiranjem od 30x
Slike – Lens-Style fotoaparat DSC-QX30 s optičkim zumiranjem od 30x
Slike – Lens-Style fotoaparat DSC-QX30 s optičkim zumiranjem od 30x
Slike – Lens-Style fotoaparat DSC-QX30 s optičkim zumiranjem od 30x
Slike – Lens-Style fotoaparat DSC-QX30 s optičkim zumiranjem od 30x
Slike – Lens-Style fotoaparat DSC-QX30 s optičkim zumiranjem od 30x
Slike – Lens-Style fotoaparat DSC-QX30 s optičkim zumiranjem od 30x
Slike – Lens-Style fotoaparat DSC-QX30 s optičkim zumiranjem od 30x

Funkcije

Optičko zumiranje od 30x / 60x uz Clear Image Zoom za impresivne krupne kadrove

Zahvaljujući velikom rasponu zumiranja od 24 mm* do 720 mm, moći ćete snimiti sve od širokih pejzaža do udaljenih objekata. Značajka fotoaparata Clear Image Zoom od 60x digitalno udvostručuje povećanje optičkog objektiva fotoaparata ne smanjujući pritom broj piksela kako biste mogli snimati uglađene, detaljne snimke, bez obzira na udaljenost.

Automatsko fokusiranje uz praćenje i kontinuirano snimanje

Snimajte kristalno čiste fotografije koje će uvijek biti fokusirane. Automatsko fokusiranje uz praćenje (AF) automatski prilagođava veličinu ciljnog kadra na temelju svojstava objekta – snimka će biti fokusirana bez obzira na to što se događa. Lens-Style fotoaparat pruža i vrlo brzo kontinuirano snimanje brzinom do 10 fps i detaljne snimke s 20 MP, čak i ako se snima brza akcija.

Optical SteadyShot stabilizacija slike

Ugrađena tehnologija Optical SteadyShot jamči snimanje stabilnih fotografija čak i ako vam ruke nisu mirne. Kompenzirajući sitne pokrete ruku koji mogu uzrokovati zamućenje i izobličenja, SteadyShot osigurava snimanje predivnih fotografija, čak i ako snimate pri slabom osvjetljenju. Za snimanje izoštrenih videozapisa bez zamućenja odaberite SteadyShot Active Mode.

Full HD 60p ljepota u pokretu

Jamči glatke i oštre fotografije, čak i kada snimate pomicanjem ili kada snimate objekte u pokretu te omogućava snimanje 60p videozapisa u punoj rezoluciji fotoaparata.

Exmor R® CMOS senzor od 20,4 MP za detaljne fotografije

Istaknite detalje na svojim fotografijama – čak i prilikom snimanja u uvjetima slabog osvjetljenja. Exmor R® CMOS senzor s pozadinskim osvjetljenjem ima široka područja prijema svjetlosti radi osiguravanja više svjetlosti i detalja u svakom kadru. Snimite kadar uz 20,4 MP i detalje visoke rezolucije za predivne fotografije u svakoj prilici.

BIONZ X™ za vrhunske detalje i teksture

Procesor slike tvrtke Sony vjerno reproducira teksture i detalje, na način kako ih vidi ljudsko oko, zahvaljujući vrlo brzoj obradi. Zajedno s tehnologijom LSI (visoki stupanj integracije) koja ubrzava obradu, BIONZ X omogućava prirodnije detalje, realističnije slike, bogatije gradacije tonova i nižu razinu šuma bilo da snimate fotografije ili videozapise.

G Lens tvrtke Sony za profinjene radne značajke

G Lens tvrtke Sony optimiziran je kako bi savršeno upotpunio napredne senzore slike i tehnologiju obrade ovog Lens-Style fotoaparata. Pruža snagu i kontrolu za postizanje vrhunske kvalitete fokusirane slike, uz prekrasne efekte defokusiranja pozadine (zamućenje).

Wi-Fi® vam daje bežičnu slobodu

Jednostavno prenesite videozapise i druge sadržaje s fotoaparata na pametni telefon sa sustavom Android ili iOS ili pak na tablet, jednostavnim povezivanjem putem Wi-Fi® veze. Zatim brzo učitajte videozapise na svoja omiljena web-mjesta i društvene mreže kako bi u akciji mogli uživati i vaši prijatelji i članovi obitelji.

Imaging Edge Mobile za intuitivno upravljanje

Pretvorite pametni telefon ili tablet u daljinski upravljač i uživajte u jednostavnoj kontroli fotoaparata uz Imaging Edge Mobile. Jasno korisničko sučelje omogućava jednostavno upravljanje postavkama fotoaparata jednom rukom – uključujući i ekspoziciju, otpuštanje okidača i zumiranje – što ga čini idealnim za snimanje grupnih fotografija.

Saznajte više

Prilagodljivo postavljanje objektiva omogućava različite prikaze

Uživajte u snimanju fotografija iz različitih perspektiva. Postavite svoj Lens-Style fotoaparat na nekoć teško dostupna mjesta i zatim preuzmite kontrolu – uključujući zumiranje, kadriranje i snimanje – pomoću mobilnog uređaja. Čvrsto držite fotoaparat i odaberite jedan od više načina snimanja pomoću dodatnog kompleta za snimanje uz podešavanje kuta (ADP-FSK1).

Montirajte fotoaparat na pametni telefon / tablet

Jednostavno pretvorite pametni telefon ili tablet u fotoaparat odličnih radnih značajki: jednostavno montirajte Lens-Style fotoaparat na mobilni uređaj i počnite snimati. Nakon što ga montirate, vaš će uređaj postati kućište fotoaparata: pomoću dodirnog zaslona možete snimati fotografije, retuširati ih, čak i dijeliti s prijateljima i obitelji putem mreža Facebook® i Twitter™.

Jednostavno pohranjivanje, prijenos i dijeljenje

Ne morate se brinuti kako ćete ostati bez fotografija – nakon što ih snimite, automatski će se snimiti na Lens-Style fotoaparat, ali i na vaš pametni telefon ili tablet. Jednostavno instalirajte Imaging Edge Mobile i izvezite fotografije s fotoaparata na pametni telefon ili tablet putem Wi-Fi veze. Pomoću nje možete organizirati, uređivati i dijeliti fotografije s prijateljima i obitelji ili ih učitavati na svoju omiljenu lokaciju za društveno umrežavanje i podijeliti ih sa svijetom.

Saznajte više

Vrhunski automatski način rada inteligentno prepoznajte snimke

Nijedna snimka neće predstavljati prevelik izazov. Vrhunski automatski način rada automatski prepoznaje raznovrsna okruženja i u skladu s njima podešava postavke fotoaparata, optimizirajući svaki kadar. U zahtjevnim uvjetima, fotoaparat će aktivirati funkcije kao što su neprekidno snimanje i Auto HDR za jednostavno snimanje.

Postavite ga na stativ za fleksibilno snimanje

Snimajte duge ekspozicije i predivne krajobraze s potpunim pouzdanjem. Jednostavno postavite Lens-Style fotoaparat na stativ i osigurajte veću stabilnost no prilikom snimanja iz ruke. Zahtjevan teren, fotografiranje pri slabom osvjetljenju i grupne snimke postaju izvodljiviji ako Lens-Style fotoaparat postavite na stativ.

Pregledajte svoje fotografije u TRILUMINOS™ bojama

Podijelite svoje fotografije i videozapise na velikom zaslonu i pregledajte ih u bogatim, prirodnim bojama. Ovaj Lens-Style fotoaparat podržava tehnologiju prikaza boja TRILUMINOS tvrtke Sony – pregledajte svoje omiljene fotografije u realističnim bojama na televizoru sa zaslonom TRILUMINOS. Uz prošireni spektar boja, reprodukcija crvene, akvamarin i smaragdno zelene nijanse prekrasna je, što jamči živopisne pejzaže. Zahvaljujući prirodnoj reprodukciji nijansi kože, lica također izgledaju bolje.

Dodatni daljinski upravljač s prikazom uživo (Live-View Remote 2) omogućava upravljanje većim brojem fotoaparata

Upravljajte s do pet fotoaparata koristeći opcionalni daljinski upravljač s prikazom uživo. Bacite pogled i provjerite kutove gledanja na zaslonu u boji na ručnom zglobu, istovremeno pokrećite/zaustavljajte snimanje na pet fotoaparata i simultano mijenjajte postavke na svim fotoaparatima. Nisu potrebni kabeli zahvaljujući ugrađenoj funkciji Wi-Fi®.

Mogućnost odabira omjera stranica za fleksibilnost snimanja

Snimite fotografije koje će se isticati iz mnoštva uz različite omjere širine i visine. Možete odabrati konvencionalne formate digitalnih fotografija s omjerom stranica 3:2 i 4:3, široki format s omjerom stranica 16:9 ili pak kvadratni format, za točno onakve fotografije kakve želite snimiti.

Specifikacije

Zahvaljujući optičkom zumiranju od 30x, funkciji Optical SteadyShot i automatskom fokusiranju uz praćenje, DSC-QX30 omogućava snimanje predivnih snimaka bez obzira na udaljenost. Sada pametnim telefonom ili tabletom možete snimati prethodno nedostupne udaljene objekte.
  • EXMOR R® CMOS senzor s 20,4 MP

  • Procesor BIONZ X za vrhunske detalje i smanjenje šuma

  • G Lens tvrtke Sony s optičkim zumiranjem od 30x (60x uz Clear Image Zoom)

  • PlayMemories™ Camera Apps za veću kreativnost

  • Snimajte i dijelite vrlo kvalitetne slike s iOS i Android uređaja

Vrsta senzora
Exmor R® CMOS senzor od 1/2,3 inča (7,82 mm)
Broj piksela (efektivnih)
20,4 MP
ISO osjetljivost (fotografija) (preporučeni indeks ekspozicije)
ISO 80 – 12.800

Sadržaj pakiranja

Punjiva baterija NP-BN, Mikro USB kabel, Vrpca za nošenje oko ručnog zgloba, Postavljanje na pametni telefon, Vodič za početak korištenja, Referentni vodič

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Recenzije

Mišljenje korisnika