Slike – Digitalni diktafon PX470 serije PX
Slike – Digitalni diktafon PX470 serije PX
Slike – Digitalni diktafon PX470 serije PX
Slike – Digitalni diktafon PX470 serije PX
Slike – Digitalni diktafon PX470 serije PX

Funkcije

Izravna USB veza za brži prijenos podataka

Prenošenje podataka s računala i na računalo brzo je i jednostavno. Jednostavno priključite ICD-PX470 u prazan USB priključak da biste odmah uspostavili vezu – USB kabel nije potreban.

Proširite memoriju pomoću utora za microSD karticu

ICD-PX470 ima 4 GB ugrađene memorije, što omogućuje maksimalno vrijeme snimanja od 59 h i 35 min prilikom snimanja stereozvuka u formatu MP3 128 kb/s. Kapacitet memorije možete za još maksimalno 32 GB proširiti microSD karticom – to vam omogućuje više od 536 sati (MicroSD 32 GB 、MP3, 128 kb/s) snimanja.

Pretraživanje kalendara omogućuje brzo pronalaženje tražene datoteke

Snimke su označene prema datumu, tako da jednostavno možete pronaći one koje ste stvorili na određeni dan. Otvorite kalendar da biste pregledali dane i pronašli traženu snimku.

Reprodukcija za transkripciju olakšava vam provjeru snimaka

Razgovore možete jednostavno zapisati pomoću načina rada reprodukcije za transkripciju. Jednostavno premotavajte snimku prema naprijed i prema natrag ili stvarajte oznake da biste brže pronašli željeni trenutak u snimci. Digitalna regulacija visine glasa omogućuje vam da usporite reprodukciju da biste lakše razumjeli što osoba govori.

Niskopropusni filtar otklanja neželjenu buku

Uključite niskopropusni filtar da biste filtrirali pozadinsku buku niske frekvencije prilikom snimanja. Izvori neželjene buke, primjerice projektori, promet ili vjetar mogu se filtrirati iz snimke, što će vam omogućiti da lakše razaznate glasove prilikom preslušavanja snimke.

Snimajte i slušajte snimke u linearnom PCM ili MP3 formatu

Odaberite jedan od dva popularna formata datoteke prilikom snimanja. Linearne PCM datoteke veće su, ali obuhvaćaju više detalja, što ih čini idealnim za snimanje glazbe. MP3 datoteke su komprimirane, ali zauzimaju i manje mjesta, što ih čini pravim odabirom pri snimanju dugih predavanja ili sastanaka. ICD-PX470 reproducira i MP3 i PCM datoteke, što znači da u načinu rada glazbenog reproduktora možete slušati svoje omiljene pjesme.

Automatsko snimanje zvuka smanjuje razinu pozadinske buke

Želite li snimiti nečiji glas? Uključite automatsko snimanje glasa i ICD-PX470 će optimizirati postavke snimanja zvuka za frekvencije glasa. To će rezultirati čišćim snimkama sa smanjenom razinom pozadinske buke. Prilikom slušanja snimke tehnologija Clear Voice dodatno će očistiti signal da bi jasnoća zvuka bila još bolja.

Sustav stereomikrofona omogućuje snimanje udaljenih ili tihih zvukova

Zahvaljujući stereomikrofonu visoke osjetljivosti i niske razine šuma sada možete snimati zvuk iz tihih izvora zvuka, bez da pritom snimite prekomjernu količinu pozadinske buke. Čak će i snimka udaljenog ptičjeg pjeva zvučati prirodno i čisto.

Izrazito dugo trajanje baterije omogućuje dulje snimanje

Prilikom snimanja ugrađenim mikrofonom u formatu MP3 192/128 kb/s priložena AAA baterija trajat će 55 sati. To je više od dva dana neprestanog snimanja prije zamjene baterije, što je idealno za snimanje dugotrajnih konferencija i događaja.

Prilagodljivi raspon mikrofona za čišće glasove

Prilagodljive postavke mikrofona omogućuju fokusiranje na zvuk koji želite snimiti. Kada snimate jedan glas, u načinu rada Focus (Fokus) snima se usko polje zvuka iz jednog smjera. Kada ste na sastanku, način rada Wide-Stereo (Široki stereo) proširuje raspon radi snimanja glasova svih sudionika u prostoriji. Odaberite neku od četiri unaprijed postavljenih "scena" (glazba, sastanak, intervju, diktat) da biste dodatno optimizirali postavke zvuka.

Specifikacije

Snimajte zvukove i glasove vrhunske jasnoće. ICD-PX470 vam omogućuje snimanje u načinu rada Focus (Fokus) i Wide-Stereo (Široki stereo) da biste se lakše fokusirali na željeni izvor zvuka. 4 GB interne memorije proširive na 32 GB pomoću utora za microSD karticu omogućuje vam bezbrižno višednevno snimanje.
  • 4 GB interne memorije, proširivo na 32 GB uz microSD karticu

  • Sustav stereomikrofona omogućuje jasno snimanje udaljenih ili tihih zvukova

  • Načini snimanja Focus (Fokus) i Wide-Stereo (Široki stereo) snimaju glasove koje želite čuti

  • Automatsko snimanje zvuka smanjuje razinu pozadinske buke

  • Ugrađeni USB priključak olakšava prijenos datoteka

Ugrađena memorija
4 GB
Ulazni i izlazni terminali
[PC I/F] Brzi USB [Ulaz] Ulazni priključak za stereomikrofon [Izlaz] Priključak za stereoslušalice
Masa
74 g 2,7 unci

Sadržaj pakiranja

Alkalne baterije LR04 (veličina AAA), Računalni aplikacijski softver (Sound Organizer), Ugrađena memorija

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu