Slike – Digitalni diktafon SX2000 serije SX
Slike – Digitalni diktafon SX2000 serije SX
Slike – Digitalni diktafon SX2000 serije SX
Slike – Digitalni diktafon SX2000 serije SX
Slike – Digitalni diktafon SX2000 serije SX
Slike – Digitalni diktafon SX2000 serije SX
Savršeno za glazbu i sastanke

Autentične snimke uz 3-smjerni mikrofon

Snimite sesije benda u vjernom zvuku visoke rezolucije. Snimajte kristalno čiste razgovore i poslovne sastanke. Uz prilagodljive mikrofone, ovaj digitalni diktafon precizno reproducira svaki detalj.

Zvuk visoke rezolucije
Doista onako kako je to izvođač zamislio

Uz HD zvuk uživajte u najsuptilnijim nijansama zvuka studijske kvalitete u kvaliteti većoj od one koju nudi CD. Strast prema glazbi ujedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, pa ćete imati dojam da izvođač izvodi pred vama.

Vrhunski zvuk, superiorno snimanje

Snimajte i reproducirajte uz apsolutnu preciznost. Snimajte pjesme i sesije u kvaliteti zvuka boljoj od one koju pruža CD te uživajte u svemu što ste snimili u zvuku visoke rezolucije. 

Linearno PCM snimanje
Linear PCM snimanje 

Snimajte zvuk pri do 96 KHz / 24-bitno, što je ozbiljan korak naprijed u odnosu na frekvenciju od 44,1 KHz i 16-bitni protok koje pruža CD.

FLAC
Besplatni audio kodek bez gubitka kvalitete 

Uživajte u zvuku bez gubitka kvalitete, uz jasnoću i dinamiku kakve je izvođač zamislio.

S-Master HX
Autentično pojačanje 

Digitalno pojačalo S-Master™ HX smanjuje izobličenja i šum u širokom rasponu frekvencija.

Uživajte u kvaliteti zvuka koja oduzima dah

Kao i prilikom prelaska sa standardne na HD rezoluciju, zvučni zapisi visoke rezolucije kvalitetniji su od mp3 i CD formata, zbog čega ćete moći čuti svaki dah, svaki ritam, svaku notu. Pored toga, digitalno pojačalo S-Master HX™ smanjuje potencijalna izobličenja, kako biste uvijek dobili puni doživljaj originalne studijske snimke.

Zvuk visoke rezolucije

Prijenos 3,2 puta više podataka

Optimizirano snimanje zvuka

Precizno prilagodite snimke uz 3-smjerni prilagodljivi mikrofon

Bilo da snimate poslovni sastanak, probu benda ili događaj na otvorenom, zvuk će se uvijek optimizirati. Kut mikrofona može se prilagodili u bilo koji od tri smjera sukladno okruženju, tako da se glazba ili glasovi mogu savršeno snimiti, a ima i mogućnost snimanja preciznih detalja zvuka visoke rezolucije. 

Postavka zumiranja
Zumiranje za poslovne potrebe

Za male grupe ljudi, kao što su poslovni sastanci ili obuke, postavka zumiranja omogućuje snimanje razgovora uz optimalnu jasnoću tako da ništa nećete propustiti. 

XY postavke
XY za glazbu

Za solo nastupe ili male nastupe benda, odaberite postavku XY za izvođače koji su blizu mikrofonu kako biste postigli prirodan zvuk i dubinu. 

Široki stereo
Široki stereo za upotrebu na otvorenom

Za otvorene prostore, događaje na otvorenom i konferencije, postavka za široki stereo omogućuje snimanje mnoštvo različitih zvukova, što daje dojam realističnosti i prostornosti.

Bežično upravljajte snimkama 

Lako upravljanje s pametnog telefona uz REC Remote

Pokrećite i zaustavljajte snimke, prilagođavajte razine i postavke te čak dodajte oznake pjesmama – sve to koristeći pametni telefon. Aplikacija REC Remote, dostupna u trgovini Google Play za Android ili App Store za iOS uređaje, omogućuje vam upravljanje diktafonom s udaljenosti putem Bluetooth® veze.

Nabavite aplikaciju
Povećajte prostor za spremanje

Uz 16 GB ugrađene memorije možete snimati do 636 sati mp3 materijala u LP načinu rada. Ako vam treba više prostora, dodajte Micro SDHC ili MicroSDXC karticu koristeći MicroSD utor. 

Laka kontrola i povezivanje
Laka kontrola i povezivanje
"Plug and Play"

Ne gubite vrijeme na kabele. USB Direct omogućuje priključivanje diktafona izravno u računalo radi lakog prijenosa i spremanja snimaka.

Specifikacije i značajke

Snimajte u vrhunskoj kvaliteti zvuka visoke rezolucije gdje god se nalazili. Ovaj digitalni mikrofon memorijskog kapaciteta od 16 GB ima prilagodljive mikrofone koje možete nagnuti za savršeno snimanje glazbe ili glasova. Možete čak kontrolirati snimku putem pametnog telefona pomoću aplikacije REC za daljinsko upravljanje.
  • Prilagodljivi mikrofoni snimaju više zvuka

  • Memorijski kapacitet od 16 GB omogućava do 636 sati snimanja

  • Omogućava upravljanje s Bluetooth® pametnog telefona pomoću aplikacije REC za daljinsko upravljanje

  • Snimajte u vrhunskoj kvaliteti zvuka visoke rezolucije

  • Utor za Micro SD kartice omogućava povećanje memorijskog kapaciteta

Ugrađena memorija
16 GB
Ulazni i izlazni terminali
Vanjski izlaz (stereo mini utikač), kompatibilnost s naponskim priključkom, minimalna izlazna razina (pribl. 1,5 mV), slušalice (stereo mini utikač), USB priključak (A), utor za kartice (microSD)
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu