DIGITALNI DIKTAFON SX2000 SERIJE SX

Potpune specifikacije i značajke

ICD-SX2000

Opće značajke

Ugrađena memorija
16 GB

Sučelje

Ulazni i izlazni terminali
Vanjski izlaz (stereo mini utikač), kompatibilnost s naponskim priključkom, minimalna izlazna razina (pribl. 1,5 mV), slušalice (stereo mini utikač), USB priključak (A), utor za kartice (microSD)

Dostupne boje

black

Funkcije

Slika – Digitalni diktafon SX2000 serije SX

Beskompromisan doživljaj zvuka uz zvuk visoke rezolucije

Doživite puninu digitalne glazbe u zvuku visoke rezolucije. Zbog snimanja glazbe uz bolju kvalitetu u odnosu na CD, uz povećanje uzorkovanja zvuka u sekundi i preciznost brzine u bitovima za svaki uzorak, zvuk visoke rezolucije omogućava beskompromisnu reprodukciju glazbe. Uživajte u svakom dahu i suptilnom pokretu za doista emotivan doživljaj.

Slika – Digitalni diktafon SX2000 serije SX

3-sistemski usmjereni mikrofon za precizne snimke

Omogućava precizno snimanje u raznim okruženjima podešavanjem ugrađenih usmjerenih mikrofona. Odaberite zumiranje za manje skupine ljudi (npr. prilikom poslovnih sastanaka ili prezentacija), XY za glazbu ili pak široki stereo za događaje na otvorenom i konferencije.

Slika – Digitalni diktafon SX2000 serije SX

REC Remote za jednostavno upravljanje pomoću pametnog telefona

Aplikacija REC Remote dostupna je za GooglePlay za Android ili AppStore za iOS uređaje te omogućava daljinsko upravljanje snimačem putem Bluetooth™ veze. Možete pokretati i zaustavljati snimanje, podešavati razine i postavke snimanja, čak i dodavati oznake zapisa za jednostavan i brz pronalazak sadržaja. Jednostavno sučelje na telefonu omogućava upravljanje, nadzor i organiziranje snimki na daljinu.

Slika – Digitalni diktafon SX2000 serije SX

Linearno PCM snimanje za besprijekoran zvuk

Zahvaljujući podršci za linearno PCM snimanje pri frekvencijama uzorkovanja sve do 96 kHz i brzinama prijenosa u bitovima do 24 bita, ovaj diktafon vjerno snima većinu suptilnih nijansi događaja i nastupa uživo. Omogućava snimanje u kvaliteti superiornijoj onoj CD-a, što ga čini idealnim uređajem za glazbenike koji žele snimiti autentičnu snimku za sebe i svoje obožavatelje.

Više glazbenih formata za jednostavnu reprodukciju

ICD-SX2000 podržava popularne zvučne formate kao što su mp3, WAV i FLAC. Podrška za FLAC (Free Lossless Audio Codec) omogućava slušanje komprimiranih zvučnih datoteka bez gubitaka zvučne kvalitete.

Slika – Digitalni diktafon SX2000 serije SX

Digitalno pojačalo S-Master HX: vrhunska čistoća zvuka 

Uživajte u najboljem doživljaju zvuka visoke rezolucije uz digitalno pojačalo S-Master HX. Koristeći pojednostavljen, potpuno digitalan put signala, S-Master HX reproducira suptilne tonove i širok frekvencijski raspon kojima se odlikuju formati u visokoj rezoluciji. Za razliku od konvencionalnih pojačala, zadržava digitalni signal sve do izlaza na zvučnik, uklanjajući izobličenja — za zvuk visoke rezolucije, baš kako je autor to zamislio.

Slika – Digitalni diktafon SX2000 serije SX

Memoriju možete proširiti pomoću SD kartica

Spremite još više snimki putem utora za SD kartice. microSDHC medijima možete proširiti memoriju s 4 na 32 GB ili pak 64 GB ili više u slučaju upotrebe microSDXC medija. Ne možete snimati LPCM 96kHz/24-bitni audio izravno na microSDHC ili microSDXC kartice.

Slika – Digitalni diktafon SX2000 serije SX

Izravna USB veza za jednostavno povezivanje bez kabela

Nemojte gubiti vrijeme na povezivanje kabelima. Ugrađeni USB omogućava priključivanje diktafona izravno na računalo za jednostavnu pohranu i prijenos snimki.

Slika – Digitalni diktafon SX2000 serije SX

16 GB ugrađene memorije za pohranu više snimki

Omogućava pohranu do 636 sati snimki u LP načinu rada (mp3, 48 kb/s), što je sasvim dovoljno za snimanje brojnih nastupa benda, sastanaka ili intervjua. Osim toga možete snimiti do 6 sati i 35 minuta kvalitetnih snimki u LPCM 96kHz/24-bitnom načinu rada.

Slika – Digitalni diktafon SX2000 serije SX

Integrirani priključak za stativ za snimke bez vibracija

Ugrađeni priključak za stativ omogućava jednostavno postavljanje na stativ prilikom snimanja događaja kao što su probe benda, konferencijska prezentacija ili intervju. Stativ omogućava snimanje bez vibracija koje ponekad mogu uzrokovati površine kao što su radna površina ili stol.