DIKTAFONI

Digitalni diktafon UX570 serije UX

ICD-UX570 SERIES
Slika – Digitalni diktafon UX570 serije UX

4 GB |goldsilverblack

Slike – Digitalni diktafon UX570 serije UX
Slike – Digitalni diktafon UX570 serije UX
Slike – Digitalni diktafon UX570 serije UX
Slike – Digitalni diktafon UX570 serije UX
Slike – Digitalni diktafon UX570 serije UX
Slike – Digitalni diktafon UX570 serije UX
Slike – Digitalni diktafon UX570 serije UX
Slike – Digitalni diktafon UX570 serije UX

Funkcije

Smanjite pozadinsku buku uz Automatsko snimanje glasa 

Snimate nekoga dok govori? Uključite Automatsko snimanje glazbe da biste optimizirali postavke snimanja zvuka za zvučne frekvencije. Rezultat je čišća snimka s manje pozadinske buke i smanjenom mogućnošću gubitka zvuka zbog neprikladnih postavki mikrofona.

Bolji zvuk uz automatsko snimanje glazbe 

Automatsko snimanje glazbe optimizira postavke snimanja zvuka za zvučne frekvencije. Smanjuje učinak pogrešaka snimanja uzrokovanih pogrešnim postavkama osjetljivosti mikrofona i pruža čist zvuk visoke kvalitete. 

Snimajte udaljene ili tihe zvukove uz S-mikrofon

Zahvaljujući S-mikrofonu visoke osjetljivosti i niske razine šuma sada možete snimati zvuk iz tihih izvora zvuka, bez da pritom snimite prekomjernu količinu pozadinske buke. Čak će i snimka udaljenog ptičjeg pjeva zvučati prirodno i čisto.

Širi, svjetliji LED za snimanje

Uz seriju UX570 ne trebate brinuti snimate ili ne kada je to potrebno. Širi, svjetliji LED pojednostavnjuje prepoznavanje kada snimate.

Prijeđite na bitno uz značajku Preskakanje

Jednostavno je i kraće preskakanje. Jednostavno pronađite važne dijelove sastanka, seminara ili predavanja pomoću značajke Preskakanje kojom preskačete svakih 10 % ukupnog vremena reprodukcije snimke.

Pronađite što želite uz minimalnu gnjavažu

Serija UX570 pojednostavnjuje pronalaženje točke reprodukcije kada je to potrebno. Dulje preskakanje nije problem uz Jednostavno pretraživanje koje omogućuje da se vratite 3 sekunde ili idete naprijed 10 sekundi klikom gumba.

Pojačajte uz Normalizaciju reprodukcije

Zahvaljujući Normalizaciji reprodukcije jasno možete slušati čak i kada snimite neočekivano tihi sadržaj. Time se pojačava amplituda snimanja na najvišu razinu bez smanjenja kvalitete zvuke. 

Gledajte jasno uz veći OLED zaslon

Još je jednostavnije pokrenuti i pregledati snimke te upravljati njima uz bolju jasnoću na velikom zaslonu.

Izravna USB veza za brži prijenos podataka

Prenošenje podataka s računala i na računalo brzo je i jednostavno. Jednostavno priključite seriju UX570 u prazan USB priključak da biste odmah uspostavili vezu – USB kabel nije potreban.

Tanak, lagan i jednostavan za nošenje  

Veličine samo 102,8 mm x 36,6 mm x 12,2 mm i mase od približno 48 g, elegantna serija UX570 lagana je i tanka, što znači da je možete staviti u džep i ponijeti sa sobom.

Proširite memoriju pomoću utora za microSD karticu

Ugrađena memorija od 4 GB seriji UX570 može snimiti do 59 sati mp3 datoteka od 128 kb/s (STEREO). Povećajte prostor za pohranu uz kompatibilne memorijske kartice. microSDHC kartica pružit će do 32 GB ukupnog prostora za pohranu, a microSDXC kartica pružit će vam impresivnih 64 GB i više.

Specifikacije

Zahvaljujući mikrofonu visoke osjetljivosti, jednostavnoj reprodukciji i više od 159 h pohrane, serija UX570 prenosivi je i svestrani digitalni diktafon koji omogućuje snimanje predavanja, sastanaka i glazbe u zapanjujućoj kvaliteti.
  • Snimite mp3/LPCM datoteku stereo mikrofonom visoke osjetljivosti

  • Do 4GB ugrađene memorije koja se može proširiti pomoću microSD (SDHC/SDXC) kartica

  • Automatsko snimanje zvuka smanjuje razinu pozadinske buke

  • Izravan ugrađeni USB za jednostavno povezivanje s računalom

  • Ugrađena litijska baterija s brzim punjenjem od 3 minute za 1 sat snimanja

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu