Slike – A10 Linear PCM snimač serije A
Slike – A10 Linear PCM snimač serije A
Slike – A10 Linear PCM snimač serije A
Slike – A10 Linear PCM snimač serije A
Slike – A10 Linear PCM snimač serije A
Slike – A10 Linear PCM snimač serije A
Slike – A10 Linear PCM snimač serije A
Slike – A10 Linear PCM snimač serije A
Snimite svoju vrhunsku izvedbu

Snimka visoke kvalitete s mikrofonima koji se mogu prilagođavati

Bez obzira na to je li vrijeme probe ili nastupa, PCM-A10 omogućuje vam snimanje snimki visoke rezolucije i njihovu bežičnu reprodukciju uz kristalnu čistoću. PCM-A10 savršen je za glazbenike u usponu.

Ponesite glazbu sa sobom kamo god išli
Snimajte u pokretu gdje god pošli.

Kompaktan i lagan, uređaj snima snimke visoke kvalitete gdje god se nalazili. Snimajte probe, događaje ili trenutke nadahnuća. Uz trajanje baterije od 15 sati (u načinu snimanja visoke kvalitete od LPCM 96 kHz / 24 bita) ništa nećete propustiti.

Bežično upravljajte snimkama 

Lako upravljanje s pametnog telefona uz REC Remote

Pokrećite i zaustavljajte snimke, prilagođavajte razine i postavke te čak dodajte oznake pjesmama – sve to koristeći pametni telefon. Aplikacija REC Remote, dostupna u trgovini Google Play za Android ili App Store za iOS uređaje, omogućuje vam bežično upravljanje snimačem pomoću tehnologije BLUETOOTH®.

Bežična reprodukcija 

Slušanje putem slušalica i zvučnika putem tehnologije BLUETOOTH®

Ponovno proživite ono što ste snimili u visokoj kvaliteti na BLUETOOTH® uređajima. Jednostavna mogućnost povezivanja jednim dodirom ili NFC tehnologija omogućuju izrazito jednostavno povezivanje.

Bluetooth®
NFC
Vrhunski zvuk, superiorno snimanje

Snimajte i reproducirajte uz apsolutnu preciznost. Snimajte pjesme i sesije u kvaliteti zvuka boljoj od one koju pruža CD te uživajte u svemu što ste snimili u zvuku visoke rezolucije. 

PCM-A10
Zumiranje za poslovne potrebe

Za male grupe ljudi, kao što su poslovni sastanci ili obuke, postavka zumiranja omogućuje snimanje razgovora uz optimalnu jasnoću tako da ništa nećete propustiti. 

PCM-A10
XY za glazbu

Za solo nastupe ili male nastupe benda, odaberite postavku XY za izvođače koji su blizu mikrofonu kako biste postigli prirodan zvuk i dubinu. 

PCM-A10
Široki stereo za upotrebu na otvorenom

Za otvorene prostore, događaje na otvorenom i konferencije, postavka za široki stereo omogućuje snimanje mnoštvo različitih zvukova, što daje dojam realističnosti i prostornosti.

Uživajte u kvaliteti zvuka koja oduzima dah

Kao i kod prelaska sa standardne na HD rezoluciju, zvučni zapisi visoke rezolucije kvalitetniji su od MP3 i CD formata, zbog čega ćete moći čuti svaki dah, takt i notu. Uživajte u potpunom iskustvu slušanja kakvo je i snimljeno u studiju.

Zvuk visoke rezolucije

Prijenos 3,2 puta više podataka

96 kHz
Linear PCM snimanje 

Snimajte zvuk uz najviše 96kHz / 24 bita, što je ozbiljan korak naprijed u odnosu na frekvenciju od 44,1kHz i 16-bitni protok koje pruža CD.

Flac
Reprodukcija FLAC datoteka bez gubitka kvalitete

Uz podršku za reprodukciju FLAC datoteka, uživajte u zvuku bez gubitka kvalitete, uz jasnoću i dinamiku kakve je izvođač zamislio.

Optimalne razine zvuka
Optimalne razine zvuka pritiskom na tipku

Kao da u džepu imate inženjera zvuka, aktivirajte funkciju Proba dok se zagrijavate, a snimač će automatski uskladiti razine snimanja sa sviranjem. Sve je unaprijed postavljeno i spremno za snimanje vaše izvedbe kada pritisnete tipku za snimanje. Značajkom možete upravljati i bežičnim putem uz aplikaciju REC Remote.

Povećajte prostor za pohranu uz microSD

Proširite internu memoriju od 16 GB pomoću microSDHC ili microSDXC kartice radi pohrane više snimki.

microSD
USB Direct
Priključivanje i reprodukcija uz USB Direct 

Ugrađeni USB priključak omogućuje vam priključivanje snimača izravno u PC te jednostavno punjenje i prijenos snimki bez kabela.

Snimajte s najboljih pozicija

Priključite tronožac u ugrađenu rupu za tronožac radi više fleksibilnosti, podrške i kontrole prilikom postavljanja uređaja za snimanje.

Položaji za snimanje

Specifikacije i značajke

Snimanje zvuka profesionalne kvalitete nikada nije bilo jednostavnije. Upravljajte snimačem putem pametnog telefona i automatski snimanje na optimalnim razinama – uz zvuk visoke rezolucije za kristalno čist zvuk.
  • Prilagodljivi mikrofoni za mnogo različitih situacija snimanja

  • Malen i lagan dizajn

  • Bežična reprodukcija – slušajte vlastite snimke putem BLUETOOTH® slušalica ili zvučnika

  • Upravljajte snimkom i podešavajte postavke uz BLUETOOTH® aplikaciju za pametne telefone

  • Snimajte u vrhunskoj kvaliteti zvuka visoke rezolucije

Ugrađena memorija
16 GB
Maks. vrijeme snimanja, LPCM (96k Hz, 24 bita)
6 h 35 min
Trajanje baterije za snimanje LPCM 96 kHz, 24 bita
Pribl. 15 h
NFC
Da
Bluetooth®
Način komunikacije: Bluetooth Standard version 4.0 Maksimalni raspon komunikacije: pribl. 10 m (33 ft) Frekvencijski pojas: 2,4 GHz (2,4000 GHz – 2,4835 GHz) Kompatibilni Bluetooth profili: A2DP/AVRCP/SPP Podržani kodek: SBC
Ulazni i izlazni terminali
Mikrofon/priključak za vanjski ulaz (mini priključak, stereo) Priključak za slušalice (mini priključak, stereo) USB priključak (Type-A) Utor za memorijsku microSD karticu kompatibilno s brzom USB vezom
Masa
Pribl. 82 g

Sadržaj pakiranja

Softver za PC aplikaciju (Sound Organizer 2 / pohranjen u ugrađenoj memoriji), štitnik od vjetra, torbica za nošenje

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu