Krupni plan prednje strane uređaja SA-SW3
Krupni plan prednje strane zvučnika SA-SW3
Snimka zvučnika SA-SW3 pod kutom
Krupni plan bočne strane zvučnika SA-SW3
Stražnji prikaz zvučnika SA-SW3
Osjetite snagu dubokog basa

Uz sustav kućnog kina i soundbar pogonjene s dodatnim basom kompaktni bežični niskotonac SA-SW3 uranja vas još dublje u filmove i glazbu. Uživajte u glasnijem i jasnijem basu radi doživljaja surround zvuka poput onog u kinu.


Bogat, dubok bas

Uz 200 W dubokog zvuka basa iz snažne pogonske jedinice od 160 mm ovaj Bass Reflex niskotonac sve što gledate i slušate čini dojmljivijim. Osjetite duboku tutnjavu groma i snažni ritam basa bez izobličenja. Čut ćete i jasnije glasove uz dodatnu vjernost za istinski autentičnu glazbenu podlogu.

Dizajn višesmjernog bloka

Naš sustav kućnog kina, soundbar i dodatni zvučnici dizajnirani su prema zajedničkom konceptu višesmjernog bloka. Dizajn zvučnika SA-SW3 savršeno je usklađen s tim sustavima. Njegovi sofisticirani zaobljeni rubovi predstavljaju jedan čvrsti blok za široku reprodukciju zvuk. Kombinacija bogatih tekstura materijala naglašva prilagođenost svakom okruženju dnevne sobe.

Tehnologije za vrhunsku kvalitetu zvuka
Ilustracija strukture Σ magnetskog sklopa
Σ magnetski sklop za dubok, snažan bas

Sonyjeva tehnologija Σ (sigma) magnetskog bloka omogućuje dubok, snažan bas tako što maksimizira magnetsku silu koja pokreće zvučnu zavojnicu. Za razliku od toga, uz sklopove klasičnog oblika velik dio te magnetske sile ostaje neiskorišten.

Krupni plan razdvojenih ureza po rubu
Razdvojeni urezi po rubu

Druga Sonyjeva tehnologija, razdvojeni urezi po rubu, poboljšava okomitu simetriju amplitude, što je ključno za kristalno jasan zvuk. To se postiže korištenjem koncentričnih ureza na rubu, što pojednostavnjuje kontrolu naprezanja unutar i izvan ruba membrane.

Ikona Wi-Fi veze
Jednostavno postavljanje

Uključite niskotonac SA-SW3 i on će automatski uspostaviti bežičnu vezu sa sustavom kućnog kina ili soundbarom. Postupak je brz i jednostavan te vam ne trebaju neuredni kabeli.

Specifikacije i značajke

Pojačajte snagu sustava kućnog kina i soundbara. Bežični niskotonac pruža doživljaj surround zvuka poput onoga u kinu uz 200 W bogatog i snažnog basa iz pogonske jedinice od 160 mm.
  • 200 W bogatog snažnog basa iz pogonske jedinice od 160 mm

  • Zvučnik Bass Reflex za dublji bas

  • Σ magnetski sklop za dubok, jasan bas uz manje distorzije

  • Bežična veza za jednostavno postavljanje

  • Premium dizajn usklađen je sa sustavom kućnog kina i soundbarom

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu