Slike – Prijenosni DVD reproduktor s USB priključnicom
Slike – Prijenosni DVD reproduktor s USB priključnicom
Slike – Prijenosni DVD reproduktor s USB priključnicom
To je kao da sa sobom nosite vlastito kino

Uživajte u svojim DVD sadržajima na bilo kojem mjestu uz ovaj višenamjenski prijenosni DVD reproduktor. Njegov široki LCD zaslon dijagonale 17,8 cm / 7 inča pruža svijetlu i oštru sliku. Zvuk je jednako dobar zahvaljujući izboru od četiri načina rada zvuka koje možete uskladiti sa sadržajem koji gledate i okruženjem.

Optimalan zvuk uz bilo koji sadržaj

Možete odabrati jedan od četiri načina rada zvuka: Dinamični – realističan zvuk; Dinamični surround – virtualni surround zvuk; Dijalog – govor se jasnije čuje; Standardno – normalno ujednačen zvuk.

Oslobodite digitalne filmove i glazbu

Uronite u svoje zbirke filmova i glazbe te uživajte u starim omiljenim filmovima na velikom zaslonu i uz surround zvuk putem USB veze. Priključite prijenosno računalo ili prenesite sadržaj na memorijski uređaj radi bržeg pristupanja zbirci filmova.

Specifikacije i značajke
  • Reproducirajte filmove, glazbu i fotografije pohranjene na USB memorijiSadržaj možete reproducirati izravno s USB prijenosne memorije kako biste gledali videozapise, fotografije i prikaze slajdova ili slušali glazbu.

  • Reprodukcija širokog raspona formataUključujući CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, DVD od 8 cm (ne i DVD+R od 8 cm), JPEG, mp3 i Xvid.

  • Uživajte u svijetloj i vrlo kvalitetnoj sliciOživite filmove na širokom LCD zaslonu visoke rezolucije. Kao da ste u kinu – samo vam trebaju kokice.

  • Uživajte u najboljem mogućem zvuku gdje god se nalaziteČetiri načina rada zvuka omogućavaju odabir onoga koji najbolje odgovara sadržaju koji gledate i uvjetima u kojima gledate.

  • Lako rukovanje dodiromIzvršavajte osnovne radnje, kao što su pokretanje reprodukcije, zaustavljanje i prilagodba glasnoće, pomoću kontrola osjetljivih na dodir.

  • Gledajte dužeDugotrajna punjiva baterija pruža 4 sata gledanja dok ste u pokretu, što je dovoljno za dva filma.

  • Uživajte u odličnom zvuku kod kućePovežite uređaj sa zvučnim sustavom pomoću priloženog audio/video adaptera kako biste uživali u odličnom zvuku filmova i sadržaja s CD-a.

  • Povežite uređaj s velikim zaslonomPovežite reproduktor s televizorom pomoću audio/video izlaza kako biste postigli doživljaj gledanja na velikom zaslonu.

  • Punite reproduktor dok ste u pokretuAdapter za punjenje baterije u automobilu preko utičnice za upaljač održava reproduktor spremnim za korištenje.

Saznajte više o funckijama za uštedu energije i našoj posvećenosti stvaranju održivije budućnosti. Posjetite naše eko web-mjesto