DVD reproduktor DVP-SR760H sprijeda
DVD reproduktor DVP-SR760H iz poluprofila
DVD reproduktor SR760H iz poluprofila

Novi izgled vaših omiljenih filmova

Savršen izbor za one s velikom zbirkom DVD medija ili filmovima pohranjenim na računalu ili na memorijskom uređaju. Ovaj reproduktor na inteligentan način nadograđuje rezoluciju filmova standardne rezolucije i stvara sveobuhvatnije iskustvo gledanja. Rezultat je uglađenija slika, kvalitete približne onoj u HD rezoluciji.

Približite se visokoj rezoluciji

Pogledajte stare omiljene filmove u novom svjetlu ili moderne hitove uz jasniji i čišći prikaz s više strasti. Povećajte rezoluciju DVD medija standardne rezolucije na 1080p Full HD kako biste postigli intenzivan doživljaj koji će vas doista uvući u središte akcije.

Oslobodite digitalne filmove i glazbu

Uronite u svoje zbirke filmova i glazbe te uživajte u starim omiljenim filmovima na velikom zaslonu i uz surround zvuk putem USB veze. Priključite prijenosno računalo ili prenesite sadržaj na memorijski uređaj radi bržeg pristupanja zbirci filmova.

Stvorite urednije i ljepše okruženje

Smanjite broj kabela te uživajte u vrlo kvalitetnoj slici i zvuku pomoću samo jednog HDMI® kabela. Kompaktna veličina i čiste linije reproduktora omogućavaju smještanje i na najmanjim prostorima.

Funkcije

Uživajte u čišćoj i jasnijoj slici i zvuku

DVD mediji izgledaju i zvuče bolje uz HDMI® izlaz koji sliku i zvuk približava razini visoke rezolucije.

Reprodukcija širokog raspona formata

Reprodukcija sadržaja iz raznih izvora, uključujući CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, JPEG, mp3, MPEG-4WMA, AAC, Linear PCM i Xvid.

Odaberite ubrzanu ili usporenu reprodukciju uz zvuk

Možete reproducirati filmove sa zvukom i slikom uz brzinu približno 1,5 puta veću od normalne. Ili možete usporiti prikaz kako biste vidjeli sve pojedinosti sportske akcije.

Pamti gdje ste stali s gledanjem za do šest DVD diskova

Započnite s gledanjem od mjesta na kojem ste stali – ovaj reproduktor može memorirati točke nastavka za do šest prethodno reproduciranih diskova.

Pogledajte vlastiti prikaz slajdova uz glazbu

Pregledajte svoje slike u obliku prikaza slajdova s glazbenom pozadinom po vlastitom izboru.

Upravljajte reproduktorom i televizorom pomoću samo jednog daljinskog upravljača

Pokrenite reprodukciju ili podesite postavke svojeg sustava, uključujući napajanje, kanale i glasnoću, pomoću daljinskog upravljača televizora.

Kompaktan dizajn koji štedi vrijeme

Ovaj reproduktor donosi mnogo značajki u kompaktnom i elegantnom kućištu od samo 270 mm.

Specifikacije

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu