Više mogućnosti uz manje resursa

Sonyjevi inženjeri oduvijek surađuju s kinematografima. To je vidljivo i u kompaktnijoj filmskoj kameri VENICE koja jamči kvalitetu i izdržljivost u zahtjevnim okruženjima te istodobno znatno smanjuje korištenje resursa u proizvodnji. 

Vrhunske radne značajke bez utjecaja na okoliš

Sukladno planu "Put ka potpunom smanjenju" radimo na smanjenju utjecaja na okoliš u životnim ciklusima proizvoda i poslovnim aktivnostima. Ispunjenje tog cilja obuhvaća smanjenje potrošnje sirovina proizvodnjom lakših i kompaktnijih proizvoda koji smanjuju naš utjecaj na Zemlju.

Smanjenje temeljeno na razmišljanju

Uvođenjem inovacija u starije dizajne i korištenjem jedinstvenih inženjerskih tehnika stvorili smo lakšu i kompaktniju kameru. Promjenom korištenih materijala VENICE je 20 % lakši i 40 % manji od modela F65.

Slika [1] F65 [2] VENICE
Usporedba veličine

[1] F65 [2] VENICE

Slika [1] F65 [2] VENICE
Usporedba mase

[1] F65 [2] VENICE

Slika Novi način razmišljanja o toplini
Novi način razmišljanja o toplini

Radikalnom promjenom sustava ventilacije i ploče sa sklopovima znatno smo smanjili veličinu kamere bez žrtvovanja performansi. Promjenom strukture poboljšali smo i cjelokupnu emisiju topline.

Učinkovitiji unutarnji dizajn i raspored

Kamera VENICE opremljena je dvama unutarnjim odašiljačima i ND filtrima, što omogućuje osam koraka kontrole servo ND ekspozicije. Dva odašiljača jamče nenadmašnu fleksibilnost snimanja i smanjuju vanjski opseg, što rezultira kompaktnijom i učinkovitijom kamerom koja zahtijeva manje vanjskih filtara.

Slika Učinkovitiji unutarnji dizajn i raspored
Vrhunske performanse uz manje utjecaja na okoliš

Inovacije jamče manji utjecaj kamere VENICE na okoliš uz smanjenje upotrebe resursa tijekom proizvodnje. Pritom se zadržava izvrsna izdržljivost, jednostavno izvođenje manevara i operabilnost u svim uvjetima.

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Pogledajte više proizvoda tvrtke Sony s ekološkim značajkama
Slika jasne vizije za zaštitu okoliša
Jasna vizija za zaštitu okoliša

Objektivi tvrtke Sony poznati su po svojim performansama te vam omogućuju da samouvjereno snimite svaki trenutak. No ono što ih čini doista jedinstvenim inovacije su koje odražavaju našu brigu za okoliš.

Slika proizvoda
Održivost zvuči sjajno

U sklopu plana Road to Zero i plana ekološkog upravljanja do 2025. Sony nastoji ostvariti 10-postotno smanjenje upotrebe izvorne plastike po proizvodu (ne uzimajući u obzir ambalažu) u odnosu na fiskalnu godinu 2018. Više od 10 godina u području audioproizvoda poboljšavamo radne značajke recikliranih materijala i upotrebljavamo ih u svojim dizajnima.

Slika aibo
aibo

Stvoreno je novo revolucionarno pakiranje. aibo stiže čvrsto omotan i zaštićen od oštećenja u filcu proizvedenom od 50% recikliranih PET (polietilen-tereftalat) plastičnih boca.