Projektori za sljedeći generaciju

Projicirajte zapanjujuću sliku koja će imati veći učinak na vašu publiku i manji utjecaj na okoliš. Laserski projektori tvrtke Sony zahtijevaju minimalnu količinu održavanja i jamče vrhunsku učinkovitost, vrijeme odziva i praktičnost.

Projiciranje u budućnost

Sonyjev pristup učinkovitim performansama zahtjeva precizan razvoj proizvoda. Laserski izvor svjetla koji gotovo ne treba održavati pojednostavnjuje smanjenje potrošnje resursa, a trenutačno pokretanje sustava 3LCD štedi vrijeme i energiju.

[1] Standardni model lampe [2] Sonyjevi laserski modeli   [3] Vrijeme

Uklonite potrebu za zamjenom lampe
Uklonite potrebu za zamjenom lampe 

S obzirom na to da projektori sadrže laserske izvore svjetlosti koji traju do 20 000 sati, a lampe nije potrebno mijenjati, praktični su i pristupačni. Učinkovitost laserskih izvora svjetla omogućuje smanjenje korištenja resursa, a uklanjanje održavanja lampe čini ih prikladnijim za montiranje na strop i slično.

Brzo pokretanje radi uštede vremena i energije

Zahvaljujući Sonyjevu laserskom izvoru svjetla Z-Phosphor™, projektor se pokreće za nekoliko sekundi i odmah isključuje te štedi vrijeme i energiju. Automatsko zatamnjenje svjetla dodatno štedi energiju (do 95 % u odnosu na puni rad) smanjenjem svjetla kada je projektor uključen, ali se ne koristi, a način automatske slike prilagođava razinu svjetla projekciji.

Brzo pokretanje radi uštede vremena i energije

[1] Svjetlina [2] Proteklo vrijeme
[3] Sonyjevi laserski modeli [4] Standardni model lampe

Laserski izvor svjetla bez žive

Za razliku od drugih projektora visokih performansi, sa standardnim lampama koje treba zamijeniti i ispravno odložiti, laserski izvor svjetla Sony’s Z-Phosphor™ ne sadrži živu. Projektor nudi kvalitetnu sliku, jednostavno korištenje i manji negativni utjecaj na okoliš.

Najnovija generacija laserskih projektora

Svjetlina i kvaliteta slike Sonyjevih najnovijih laserskih projektora 3LCD može se usporediti sa standardnim projektorima s UHP lampama, ali lampa traje dulje, jednostavnije ih je održavati, a pokretanje i isključivanje traje kraće.

Tehnologija laserske projekcije
Tehnologija laserske projekcije

Laserski izvor svjetla koristi svjetloplavi laser za poticanje materijala od fosfora koji potom stvara cijeli spektar svjetlosti. Rezultat: dosljedna, živopisna RGB boja.

Posve novo doba laserske projekcije
Posve novo doba laserske projekcije

LCD zaslon BrightEra™ nove generacije, koji je razvio Sony, dovoljno je izdržljiv za 20 000 sati rada.

Tsuneharu Nomura
Dizajn za budućnost

Tsuneharu Nomura

Glavni inženjer za laserski izvor svjetla, dizajn projektora

Standardni projektori visokih performansi za poslovno korištenje godinama su se oslanjali na lampe sa živom. Poluvodički laserski izvori svjetla pokreću se odmah i nije ih potrebno mijenjati godinama.
Uvijek se vodim našim pravilom razvoja "Što klijenti žele?". Moramo biti svjesni izrečenih želja klijenata, kao što su "lampe koje ne treba mijenjati" i "brzo pokretanje", i učinaka na okoliš koji mogu biti dio neizrečenih očekivanja klijenata.
Razvoj novih tehnologija i proizvoda uvijek donosi prepreke koje moramo svladati, ali kako laserski projektori sve više zadovoljavaju očekivanja klijenata, želim da pri stvaranju budućih proizvoda na umu imamo zaštitu okoliša.

Projektori s laserskim izvorom svjetla 3LCD
Slika projektora

Saznajte više o tehnologiji tvrtke Sony