Snaga snimanja

Bez obzira na to gdje se nalazili i što se oko vas događa, Cyber-shot™ ili α tvrtke Sony osigurat će vam preciznost, stil i praktičnost i omogućiti snimanje trenutka na svoj vlastiti, jedinstven način.

Upoznajte liniju proizvoda tvrtke Sony

Bilo da fotografirate prijatelje ili zapanjujući zalazak sunca, na raspolaganju vam je fotoaparat tvrtke Sony koji će to olakšati. No koji? Pomoću našeg vodiča istražite Cyber-shot™, α E-mount i A-mount fotoaparate.

Fotoaparat Cyber-shot™ tvrtke Sony

Fotoaparati Cyber-shot™

Asortiman fotoaparata Cyber-shot™ kreće se u rasponu od jednostavnih fotoaparata "usmjeri i snimaj" pa sve do kvalitetnih modela koji nude profesionalnu kvalitetu.

E-mount fotoaparat tvrtke Sony

α E-mount fotoaparati

Uživajte u kvaliteti i radnim značajkama DSLR fotoaparata uz upola manju veličinu i masu. α E-mount fotoaparati imaju izmjenjive objektive i velike, osjetljive Exmor® senzore.

A-mount fotoaparat tvrtke Sony

α A-Mount fotoaparati

Fotoaparati u punoj veličini prepuni značajki u kombinaciji s iznimnom raznovrsnosti koju nude A-mount objektivi snimanje profesionalnih fotografija čine izazovnim i zabavnim.

Objektivi sutrašnjice - danas, Sony

Visoka rezolucija i spektakularni efekt zamućenja objedinjeni su u objektivima koji će još godinama nastaviti pružati vrhunske radne značajke s najnaprednijim fotoaparatima.

Obitelj objektiva tvrtke Sony

Staklo za prvoklasni fotoaparat

Novi objektivi, nove mogućnosti

Širok asortiman objektiva tvrtke Sony omogućava vam snimanje različitih svjetova. Od arhitektonskih detalja na četvrtom katu do drhtave kapi rose, naši objektivi čine vašu viziju mogućom.

Kreativnost, uz dodatnu opremu

Unaprijedite fotografiranje pomoću asortimana dodatne opreme – postavite tražilo, vanjsku bljeskalicu, mikrofon ili neki drugi dodatak na ugrađeni priključak i oslobodite kreativnost.

Objektiv tvrtke Sony

Lens-Style fotoaparati

Dodaci za sigurnu montažu na pametne telefone i meke torbice za zaštitu opreme.

Fotoaparat Cyber-shot™ tvrtke Sony

Fotoaparati Cyber-shot™

Memorijske kartice, baterije, torbice i ostala dodatna oprema olakšava snimanje, spremanje i dijeljenje fotografija.

Fotoaparat α s izmjenjivim objektivom

α fotoaparati sa izmjenjivim objektivom

Bljeskalice, mikrofoni, drške za okomito snimanje i ostala dodatna oprema omogućavaju vam da napravite kreativni iskorak.

ZA VLASNIKE