Slike – Usmjereni mikrofon
Slike – Usmjereni mikrofon
Slike – Usmjereni mikrofon
Slike – Usmjereni mikrofon
Slike – Usmjereni mikrofon

Funkcije

Tri načina usmjeravanja

Napredna digitalna obrada signala omogućuje korištenje tri usmjeravanja u jednom raznovrsnom mikrofonu: super usmjeravanje, jedan smjer i više smjerova.

Pogledajte detalje (veza na YouTube)

Super usmjeravanje u kompaktnom mikrofonu

Osam mikrofonskih jedinica visokih performansi funkcioniraju s novim algoritmom formiranja zrake za izrazito oštro usmjeravanje koje učinkovito odbija zvuk izvan osi. Sve to postiže se uz nevjerojatno kompaktan mikrofon duljine samo 99,3 mm.

Odličan zvuk uz nizak šum

Prilikom povezivanja putem priključka s više sučelja kompatibilnog fotoaparata s ugrađenim digitalnim audiosučeljem, audiosignal izravno se prenosi u fotoaparat u digitalnom obliku te ne dolazi do degradacije. Jednostavan prekidač omogućuje kompatibilnost s velikim izborom fotoaparata putem analognog sučelja.

Veza bez kabela

Priključite mikrofon u priključak s više sučelja na kompatibilnom fotoaparatu za izravno usmjeravanje i audioveze bez dodatnih kabela i baterija. Sonyjev priključak s više sučelja nudi inteligentnu vezu i kontrolu za različite dodatke te maksimalnu fleksibilnost i mobilnost za snimanje sustavom α.

Smanjenje mehaničkog zvuka

Napredna zaštita od udaraca i vibracija učinkovito minimizira buku niske frekvencije, ili rukovanja, koja može umanjiti kvalitetu zvuka. Neprisustvo kabela za povezivanje znači i da se buka ne prenosi mehanički na mikrofon putem kabela i priključnica.

Učinkovit filtar za jasan zvuk

Niskopropusni filtar koji filtrira infrazvučni šum implementiran je putem digitalne obrade signala, maksimiziranja kvalitete zvuka u fazi snimanja i time smanjenjem potrebe za složenom naknadnom obradom.

Osnovne kontrole

Kontrola razine snimanja, analogni izlaz za kompatibilnost s velikim izborom fotoaparata i prigušivač koji pojednostavnjuje postavljanje optimalnih razina signala pridonose raznovrsnosti ovog mikrofona. Razina kontrole može pridonijeti besprijekornoj postprodukciji bez stresa.

Zaštita od vjetra u paketu

ECM-B1M isporučuje se s krznenom zaštitom koja može smanjiti buku vjetra prilikom snimanja na otvorenom.

Informacije o kompatibilnosti

 

Posjetite stranicu za podršku

Specifikacije

  • Kompaktan, lagani dizajn 99,3 mm (4 inča) duljine i 77,3 g (2,8 oz.)

  • Uzorak hvatanja: super usmjeravanje / jedan smjer / više smjerova (mogućnost odabira)

  • Priključak s više sučelja kompatibilan s digitalnim sučeljem za čist zvuk

  • Sveobuhvatno ručno upravljanje za optimalno snimanje videozapisa

  • Zaštita od vjetra u paketu

Saznajte više o značajkama za uštedu energije i našoj posvećenosti zaštiti okoliša radi stvaranja održivije budućnosti Posjetite naše eko web-mjesto