α7

Savršenstvo za sve

α7 - "full-frame" fotoaparat veličine dlana s "full-frame" senzorom od 35 mm rezolucije 24,3 MP u kućištu upola lakšem od vodećih DSLR fotoaparata.

E-MOUNT PUNOG KADRA BEZ ZRCALA

E-mount fotoaparat α7 sa senzorom punog kadra

ILCE-7 / ILCE-7K
Slika – E-mount fotoaparat α7 sa senzorom punog kadra

Samo kućište|Kućište + objektiv za zumiranje od 28 – 70 mm

Sada je dostupan novi softver za α.

Napunite bateriju fotoaparata i dodatno olakšajte snimanje.

Velike slike vas čekaju

Exmor® senzor punog kadra od 35 mm rezolucije 24,3 MP kojim je opremljen fotoaparat α7 konkurira onima koji su ugrađeni u vodeće DSLR fotoaparate, a pomoću najnovijeg procesora BIONZ X tvrtke Sony i najnaprednijeg automatskog izoštravanja, α7 nudi izvanredan prikaz detalja, osjetljivost i kvalitetu. Pripremite se za izvedbu koja će vaše fotografije lansirati u nove visine.

Logotip EXMOR CMOS senzor
Senzor punog kadra s 24,3 MP

Ovaj izvanredan novi senzor ima sve potrebno za snimanje prvoklasnih slika: visoku rezoluciju, vrhunsku osjetljivost, izniman dinamički raspon, nenadmašnu detaljnost i nisku razinu šuma.

Logotip Bionz X™
Superiorna obrada

Uz najnoviji procesor slike BIONZ X™ tvrtke Sony očekujte samo vrhunske rezultate: vjerniji prikaz boja, bolje smanjenje šuma i brže uzastopno snimanje niza fotografija.

Predivan dizajn. Odlične funkcije.

Stručno inženjerstvo iz svakog kuta

Prilikom dizajniranja modela a7 tvrtka Sony nastojala je postići ravnotežu između precizne kontrole koju profesionalni fotografi trebaju i ergonomije koju žele. Rezultat su pažljivo izrađeni gumbi i kotačići za odabir, odlične funkcije, opsežne mogućnosti prilagodbe te mogućnosti snimanja i povezivanja, sve to u izdržljivom, laganom kućištu 25% manjem u odnosu na vodeće DSLR fotoaparate.

Prikaz fotoaparata u rukama
Puna veličina, kompaktan dizajn

Težak samo 416 g s baterijom, α7 je upola lakši od vodećih DSLR fotoaparata, a obzirom da nije toliko nezgrapan, prenosivost više ne morate mijenjati za kvalitetu.

Unutarnja konstrukcija
Lagan i trajan

Obzirom da je α7 napravljen od magnezija, najlaganijeg strukturnog metala na svijetu, fotoaparat koji danas nosite sa sobom, bit će s vama i sutra.

Gdje brzina susreće preciznost

α7 pruža brzinu prepoznavanja faza (117 točaka) i kontrasta. Algoritam za prepozn. objekata, preciznije prepoznavanje efekta crvenih očiju, zadržavanje AF-a na pokretnim motivima i opcije područja AF-a.

5 fps do 1 s
Predivno zaustavljanje akcije

Novo, brže i preciznije automatsko izoštravanje s praćenjem koristi moćne algoritme predviđanja i tehnologiju prepoznavanja objekta kako biste brže i preciznije mogli slijediti svaki pokret.

Automatsko fokusiranje uz prepoznavanje oka

Kako bi se postigli savršeni portreti, ova funkcija omogućava oštar fokus lica čak i kada su ona djelomično okrenuta od fotoaparata uz malu dubinu polja zahvaljujući naprednom prepoznavanju oka koje može postaviti prioritet zjenice.

Automatsko fokusiranje uz praćenje

Jednostavno zadržite u fokusu subjekte koji se kreću zahvaljujući ovoj ažuriranoj tehnologiji koja omogućava prilagodbu veličine ciljnog kadra na temelju svojstava subjekta i koristi široko područje automatskog fokusiranja.

Opcije za postavljanje automatskog fokusa

Postavka područja fleksibilnog automatskog fokusiranja omogućava odabir druge veličine područja automatskog fokusiranja sukladno subjektu te osigurava da fotoaparat fokusira željeno područje. Dostupne su i postavke područja fokusiranja Široko i Zona.

XGA OLED TRU-FINDER™

Pametnije tražilo, bolje fotograf.

Pokrivenost kadra od 100%, rezolucija od 1024x768 piksela, visok kontrast, podešavanje postavki u stvarnom vremenu, precizan prikaz zamućenja - XGA OLED Tru-Finder™ nije samo dodatna oprema za stvaranje kompozicije, već poboljšanje. Profesionalne značajke upotpunjuje pet načina rada zaslona te postavke temperature boje i svjetline.

Logotip AVCHD
Full HD videozapisi

Izrazite svoju viziju uz AVCHD pri 60 fps za izuzetno uglađen dojam ili snimajte pri 24p za klasičan kinematografski dojam.

Priključak za slušalice
Profesionalne glazbene podloge

Postavite vanjske mikrofone putem XLR adaptera, mjerite razine snimanja i pratite zvuk uz priključak za slušalice.

NOVI OBJEKTIVI, NOVE MOGUĆNOSTI

Staklo za prvoklasni fotoaparat

Sony je dizajnirao nove E-mount objektive za "full-frame" asortiman. Vlasnici starijih α fotoaparata mogu koristiti sve E-mount objektive ili A-mount objektive s adapterom što je više od 50 objektiva.

Adapter za montažu objektiva
Najbolje iskoristite svoju opremu

Kako biste iskoristili sve funkcije A-mount objektiva, adapteri pružaju niz značajki među kojima je tehnologija prozirnog zrcala.

A-mount objektivi
Proširenje uz A-mount objektive

A-mount adapter omogućava fotografima otkrivanje mogućnosti asortimana postojećih 30+ profesionalnih objektiva tvrtke Sony.

Dodatna oprema za fotoaparate
Profesionalna poboljšanja

Uz okomitu dršku, vanjske mikrofone, bljeskalice i razne druge dodatke bit ćete spremni za svaku ideju i situaciju.

Wi-Fi® i NFC POVEZIVANJE JEDNIM DODIROM

Dijelite nešto odlično

α7 ima NFC povezivanje jednim dodirom – slike se dijele samo jednim dodirom drugog pametnog telefona, tableta ili prijenosnog računala koje podržava NFC. Wi-Fi® pruža brzo učitavanje s brojnih lokacija.

Imaging Edge™ Daljinski, Preglednik i Uređivanje
Imaging Edge™ Daljinski, Preglednik i Uređivanje

Unaprijedite fotografiju uz Imaging Edge za računala. Koristite značajku “Daljinski” za daljinsku kontrolu snimanja; “Preglednik” za brz pregled, ocjenu i odabir fotografija iz biblioteka te “Uređivanje” za razvoj RAW podataka u vrhunske fotografije. Stvarajte kvalitetne slike iz Sonyjevih RAW datoteka i upravljajte produciranjem.

Capture One (za Sony)
Capture One za Sony

Capture One Express (za Sony) besplatan je softver za uređivanje koji omogućuje razvoj RAW podataka, jednostavno upravljanje i alate za uređivanje. Za dodatne alate za uređivanje i snimanje uz vezu s računalom možete kupiti Capture One Pro (za Sony).

iMovie
Podržava iMovie i Final Cut Pro X

Ovaj proizvod podržava Final Cut Pro X i iMovie.

Specifikacije i značajke

  • EXMOR® CMOS senzor punog kadra rezolucije 24,3 MP

  • Procesor BIONZ X za vrhunske detalje i smanjenje šuma

  • E-mount sustav izmjenjivih objektiva

  • XGA OLED Tru-Finder™ visokog kontrasta i rezolucije

  • Jednostavno dijeljenje i upravljanje uz Wi-Fi® i NFC jednim dodirom

Kompatibilnost objektiva
E-mount objektivi tvrtke Sony
Vrsta senzora
EXMOR® CMOS senzor punog kadra od 35 mm (35,8 × 23,9 mm)
Broj piksela (efektivnih)
Približno 24,3 megapiksela
ISO osjetljivost
Fotografije: ISO 100 – 25 600 (ISO brojevi od ISO 50 mogu se postaviti kao prošireni ISO raspon), AUTO (ISO 100 – 6400, mogućnost odabira donje i gornje granice), Videozapisi: Ekvivalentno ISO 200 – 25 600, AUTO (ekvivalentno ISO 200 – 6400)
Trajanje baterije (fotografije)
Pribl. 270 snimki (tražilo) / pribl. 340 snimki (LCD monitor) (standard CIPA)
Vrsta tražila
XGA OLED, elektroničko tražilo od 1,3 cm (0,5 inča) (u boji)
Vrsta monitora
Uključeno/Isključeno

Sadržaj pakiranja

Kabel za napajanje, Punjiva baterija NP-FW50, AC adapter AC-UB10, Traka za nošenje na ramenu, Poklopac otvora na kućištu, Poklopac priključka za dodatnu opremu, Poklopac okulara, Mikro USB kabel

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu

Recenzije

Mišljenje stručnjaka