Prijeđi na sadržaj
Fotoaparati

Fotoaparati sa senzorom punog kadra

Uz naše fotoaparate sa senzorom punog kadra svaki pritisak tipke zatvarača pružit će dobre rezultate. U nastavku saznajte više o asortimanu i pronađite najbolji model za savršeno izoštreno snimanje.

Otkrijte više u svakoj snimci

Svi fotoaparati DSLR kvalitete sa senzorom punog kadra imaju senzor slike veličine jednake filmu od 35 mm. Veća površina omogućava vam da snimite više toga u svijetu oko sebe u zapanjujućoj visokoj rezoluciji te uz bolje boje i više detalja.

Dizajn fotoaparata DSLR kvalitete tvrtke Sony sa senzorom punog kadra

Poboljšajte svaki piksel

Procesor slike BIONZ X velike brzine precizno reproducira detalje, smanjuje šum i poboljšava gradacije tonova. Osim toga, naši Exmor® CMOS senzori postižu veći dinamički raspon s više svjetla, tako da će vaše fotografije i videozapisi prštati bojama.

Procesori kompaktnih fotoaparata tvrtke Sony sa senzorom punog kadra
Objektivi za najbolje fotoaparate DSLR kvalitete tvrtke Sony sa senzorom punog kadra

Sloboda i prilagodljivost

Odaberite neki od fotoaparata sa senzorom punog kadra koji ima A-mount ili E-mount izmjenjive objektive i uživajte u prilagodljivosti snimanja – bilo da snimate zalazak sunca, akciju na nogometnom stadionu ili obiteljsko okupljanje u svom dvorištu.

Fotoaparati sa senzorom punog kadra koji imaju NFC i Wi-Fi® vezu

Uspostavite vezu fotoaparatom

Značajke kod određenih modela – Wi-Fi® i NFC veza – olakšavaju objavljivanje fotografija i videozapisa na mreži ili prijenos sadržaja na pametni telefon. Želite urediti ili poboljšati fotografije? Samo dodajte nekoliko aplikacija na fotoaparat.