Objektivi sutrašnjice - danas, Sony

Standardi objektiva se mijenjaju

Napreci na polju učinkovitosti fotoaparata i visoki kreativni ideali zahtijevaju novi pristup tehnologiji objektiva. Objektivi moraju evoluirati kako bi bili ispred ostalih.

Uz jasnu viziju fotoaparata budućnosti, Sony sada nanovo definira objektiv.

Napokon kombinacija visoke rezolucije i privlačnog zamućenja pozadine od vodećeg inovatora u obradi slike.

Da biste pogledali ovaj videozapis, prihvatite kolačiće za Youtube

Otvorite u nastavku svoje postavke za kolačiće i u dijelu „Funkcionalni” uključite kolačiće za Youtube.

Novi standardi objektiva

Visoka rezolucija i spektakularno zamućenje pozadine objedinjeni su u jednom objektivu, pružajući nove kreativne mogućnosti za sliku i umjetnost.

Nova razina rezolucije

Za budućnost visoke rezolucije

Rezolucija otključava detalje koji su bit ljepote. Ovi izvanredni objektivi pružat će detalje koji oduzimaju dah daleko u budućnosti.

Rezolucija koja je ispred evolucije

Koji su zahtjevi za izmjenjive objektive koji će moći pratiti radne značajke fotoaparata koje kontinuirano evoluiraju? Kao tvrtka koja uvelike predvodi tu evoluciju, Sony ima odgovore. 

Istina je u detaljima

Najviši standardi dizajna pružaju zapanjujuće detalje i teksturu. MTF dijagrami upućuju na to da smo ozbiljni kad je u pitanju rezolucija. Slika je dokaz.

[1]Visok kontrast[2]Nizak kontrast *Slike su simulacije.

Nova razina zamućenja pozadine

Oživite svoju viziju

Nadilazeći granice uobičajenoga pa sve do čarolije vizualnog, preciznost od 0,01 mikrona kod novih XA (ekstremno asferičnih) elemenata objektiva hvata istinu i ljepotu svake slike.

Preciznost površine poboljšava zamućenje pozadine

Asferične objektive mnogo je teže proizvesti od običnih sferičnih objektiva. XA elementi objektiva postižu ekstremnu preciznost površine koja eliminira optičke nesavršenosti radi pružanja najljepših efekata zamućenja pozadine koje ste ikada vidjeli.

[1-1] Površina standardnog asferičnog objektiva [1-2] Nepoželjno zamućenje [2-1] Površina XA (ekstremno asferičnog) objektiva [2-2] Predivno zamućenje

Ravnoteža je ključna

Optika koja je od temelja dizajnirana tako da pruža vrhunski efekt zamućenja, uz individualnu kalibraciju svakog objektiva, daje glatke prijelaze između izuzetno oštrih dijelova i luksuzno uglađenog efekta zamućenja.

 [1] Neželjeno zamućenje pozadine [2] Dizajn dotjeran za predivno zamućenje pozadine

Simulacija pomaže dizajnu zamućenja pozadine

Napredna tehnologija računalne simulacije koristi se za dizajniranje vrhunskog efekta zamućenja u optici koja postiže luksuzno uglađeno zamućenje meke pozadine bez neravnih linija ili rubova.

Profesionalna kontrola i upravljanje

Više od zapanjujućih slika

Svaki aspekt objektiva iz serije G Master uglađen je kako bi se zadovoljile potrebe profesionalaca u studiju i na terenu. Nenadmašnu kvalitetu slike prate izvanredna brzina, učinkovitost i pouzdanost.

Profinjeni pokretači dotjeruju fokus

Tehnologija pokretača vodeća u industriji znači brže, preciznije fokusiranje u ručnom ili automatskom načinu rada. Besprijekorna preciznost fokusa pomaže vam da ostvarite puni potencijal ovih izvanrednih objektiva.

Besprijekoran rad i pouzdanost

Čvrsta konstrukcija, opsežne kontrole i dizajn otporan na prašinu i vlagu samo su neke od značajki koje su zaslužne za besprijekornu učinkovitost u svakoj situaciji snimanja.