HDR-CX900E

Vrhunski senzor i kvaliteta.

Ovaj Handycam® pruža izvanredno Full HD snimanje. Ključne značajke: ogroman senzor 1,0 s poz. osvj., bogati XAVC S format brzine 50 Mb/s, širokokutni ZEISS objektiv i lako dijeljenje putem Wi-Fi®/NFC veze.

Sada je dostupan novi softver za HDR-CX900E.

Unaprijedite HDR-CX900 kako biste dodatno olakšali snimanje. Ažuriranje dodaje snimanje fotografije iz videozapisa u XAVC S formatu i poboljšanje automatskog fokusiranja.

Ključna značajka za vrhunske videozapise
zeiss objektiv
Objektiv ZEISS Vario-Sonnar T*

Uživajte u širokokutnom ZEISS objektivu od 29 mm koji je idealan za snimanje veličanstvenih pejzaža. Osim toga, pruža optičko zumiranje od 12x.

EXMOR R® – slika
EXMOR R® CMOS 1,0 s pozadinskim osvjetljenjem

HDR-CX900E ima veliki Exmor R® CMOS senzor s područjem za primanje svjetla približno 4,9 puta većim u odnosu na senzor 1/2,88.

Bionz X – slika
Novi procesor slike BIONZ X™

Novi procesor slike BIONZ X™™ omogućuje živopisnije slike i veću rezoluciju, kao i snimanje brzinom od 100 fps.

Intuitivne kontrole za oblikovanje vaše vizije
ruka drži Handycam®
Moć odličnih snimki izbliza

ZEISS objektiv + Clear Image Zoom tvrtke Sony

ZEISS® Vario-Sonnar® T* obj. s optičkim zum. od 12x združuje široki otvor blende s kružnim otvorom sa sedam listića za prof. snimke s pozadinom izvan fokusa. CX900E nudi novi Clear Image Zoom tvrtke Sony koji poboljšava detalje pri povećanju od 12x.

handycam sa slikom cvijetahandycam sa slikom cvijetahandycam sa slikom cvijetahandycam sa slikom cvijetahandycam sa slikom cvijetahandycam sa slikom cvijetahandycam sa slikom cvijetahandycam sa slikom cvijetahandycam sa slikom cvijetahandycam sa slikom cvijetahandycam sa slikom cvijetahandycam sa slikom cvijetahandycam sa slikom cvijetahandycam sa slikom cvijetahandycam sa slikom cvijetahandycam sa slikom cvijetahandycam sa slikom cvijetahandycam sa slikom cvijetahandycam sa slikom cvijetahandycam sa slikom cvijetahandycam sa slikom cvijetahandycam sa slikom cvijetahandycam sa slikom cvijetahandycam sa slikom cvijeta
Povucite
Bežično povezivanje s pametnim telefonima i drugim uređajima

Uspostavite bežičnu vezu s telefonom, tabletom ili televizorom. Ugrađeni Wi-Fi i NFC omogućavaju bežični prijenos isječaka i fotografija s kamkordera Handycam® na pametni telefon ili tablet jednim dodirom. Da biste započeli, preuzmite besplatnu aplikaciju Imaging Edge Mobile za iOS ili Android uređaj.

Dva formata, dvostruka prilagodljivost

Snimajte u mp4 + AVCHD formatu uz dvostruko snimanje videozapisa.

CX-900E istovremeno jasno snima u profesionalnoj i kvaliteti spremnoj za web. To pruža dijeljenje datoteka u trenutku putem NFC/Wi-Fi® veze te spremanje HD datoteka za naknadno uređivanje. Full HD snimanje dostupno je u AVCHD ili XAVC S formatu.

kontrole na kamkorderu
crno-bijeli logotip
AVCHD podržavaju progr. za nelinearno uređivanje.

Dokazana, pouzdana kvaliteta

crno-bijeli logotip
Iskusite prednost koju pruža XAVC S

XAVC S je novi, izuzetno učinkoviti video kodek koji pruža izvanrednu kvalitetu za snimanje preciznih detalja čak i kod pokretnih subjekata.

Velika brzina, visoka kvaliteta

Ozbiljan kodek za ozbiljno snimanje

Entuzijastima koji traže kreativniji izričaj CX900E omogućuje snimanje Full HD videozapisa pri 50 Mb/s pomoću novog XAVC S kodeka utemeljenog na profesionalnom XAVC formatu. To snimateljima omogućuje otkrivanje pojedinosti u svakoj sceni, čak i prilikom brzog pomicanja fotoaparata. Osim toga, snimanje brzinom od 120 fps omogućava bilježenje svakog trenutka akcije za predivne usporene reprodukcije.

Specifikacije i značajke

  • EXMOR R® CMOS 1,0

  • Procesor slike BIONZ X

  • Objektiv ZEISS Vario-Sonnar T*

  • Razne ručne postavke

  • Povezivanje pomoću funkcija NFC i Wi-Fi®

Vrsta senzora
Exmor R CMOS senzor s pozadinskim osvjetljenjem vrste 1,0 (13,2 x 8,8 mm)
Efektivni pikseli (videozapis)
Pribl. 14,2 milijuna piksela (16:9)
Vrsta objektiva
ZEISS Vario-Sonnar T*
Optičko zumiranje
12x
Clear Image Zoom
24x
Vrsta zaslona
Xtra Fine LCD™ zaslon (921.000 točaka) dijagonale 8,8 cm (3,5 inča) širokog formata (16:9)

Sadržaj pakiranja

Punjiva baterija (NP-FV50), Adapter za izmjeničnu struju, Kabel za napajanje, Vodič za rukovanje, HDMI® (mikro) kabel, USB kabel za povezivanje, Daljinski upravljač (RMT-835 s baterijom (CR2025)), Sjenilo za objektiv, Poklopac za leću

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu