HI-FI SUSTAVI

Hi-Fi sustav s tehnologijom WI-FI/BLUETOOTH®

CMT-X7CD/ X7CDB
Slika – Hi-Fi sustav s tehnologijom WI-FI/BLUETOOTH®
Slike – Hi-Fi sustav s tehnologijom WI-FI/BLUETOOTH®
Reproducirajte i usmjeravajte, sve s jednog mjesta

CD reproduktor, USB reprodukcija i bežično usmjeravanje

Sve omiljene pjesme bit će vam nadohvat ruke. Usmjeravajte glazbu s pametnog telefona ili tableta, reproducirajte CD kolekciju i uživajte u digitalnoj glazbi spremljenoj na USB uređaju. Ovaj audio sustav koji štedi prostor ima više opcija za bežično povezivanje, dva zvučnika od 20 W i digitalno pojačalo S-Master za bogat bas i oštre, jasne vokale.

Dva zvučnika od 20 W
Snažan zvuk

Postignite kombiniranu snagu od 40 W iz dva zvučnika punog raspona, kao i dva pasivna radijatora kako biste obogatili dionice basa.

Ugrađene funkcije Wi-Fi® i NFC
Mogućnost bežičnog povezivanja

Reproducirajte svu glazbu s pametnog telefona ili tableta uspostavljanjem veze jednim dodirom uz NFC i usmjeravanjem putem ugrađene Wi-Fi® i Bluetooth® funkcije.

CD player
Sve vaše omiljene pjesme

Ponovo otkrijte zbirku svojih CD-a pomoću CD reproduktora koji se nalazi na vrhu uređaja ili slušajte omiljene radijske emisije putem FM tunera.

Snažan bas, kompaktan dizajn

Iskusite bogat bas i jasnoću iz uređaja kompaktnog dizajna koji štedi prostor. Zvučnici s membranom ojačanom silikatima pružaju snažan zvuk uz minimalno izobličenje zahvaljujući laganom, a ipak čvrstom dizajnu. Dva pasivna radijatora poboljšavaju duboke tonove koje proizvode zvučnici punog raspona, tako pojačavajući bas.

S-Master digitalno pojačalo
Znanost boljeg zvuka

Digitalna obrada S-Master obnavlja, poboljšava i optimizira audiosignale kako biste mogli uživati u čistom zvuku koji je vjeran originalu.

ClearAudio+
Slušajte glasno i jasno

Slušajte glazbu briljantne jasnoće uz ClearAudio+ – kombinaciju tehnologija za zvuk tvrtke Sony koje optimiziraju reprodukciju glazbe.

Prilagođeni i prethodno postavljeni ekvilizator
Prilagodite zvuk

Prilagođeni i prethodno postavljeni ekvilizator omogućava ručnu prilagodbu zvuka kako biste postigli najbolji zvuk glazbe, kao i odabir prethodne postavke sukladno žanru.

Čut ćete više detalja u svakoj pjesmi

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

DSEE nadograđuje komprimiranu digitalnu glazbu (mp3, ACC, ATRAC i WMA). Obnavlja visoke i niske tonove izgubljene u kompresiji, stvarajući bogat zvuk bliži CD kvaliteti

DSEE
Povežite se s glazbom

Jednostavno usmjeravanje uz Wi-Fi®, DLNA ili AirPlay

Sva glazba bit će vam dostupna nakon jednostavnog povezivanja – bežično usmjeravajte s pametnog telefona, tableta ili prijenosnog računala koristeći Wi-Fi, DLNA i Airplay. S lakoćom pristupajte glazbenim uslugama ili uživajte u glazbi spremljenoj na uređaju uspostavljanjem veze jednim dodirom uz NFC usmjeravanjem putem Bluetooth® veze.

Dizajniran za svaki način slušanja

U trenutku pristupite najnovijim pjesmama zahvaljujući raznim glazbenim uslugama na mreži – među kojima su Spotify®, Deezer i TuneIn.

Glazbene usluge na mreži
NFC i Bluetooth®
Potpuna sloboda slušanja

Bluetooth® i NFC za prijenos jednim dodirom

Prislonite pametni telefon koji podržava NFC uz stereo i trenutno uspostavite vezu, a zatim bežično usmjerite pjesme putem Bluetooth® veze. Možete i izvršiti ručno Bluetooth® uparivanje.

Daljinska kontrola postaje napredna uz SongPal

Svijet glazbe u vašim rukama

Aplikacija SongPal omogućava vam jednostavno i intuitivno upravljanje doživljajem slušanja. Jednostavno je instalirajte na mobilni telefon kako biste upravljali reprodukcijom glazbe, postavkama uređaja i drugim radnjama – sve putem jedne aplikacije.

Aplikacija SongPal
Dizajn koji govori za sebe

Dizajniran da impresionira, CMT-X7CD sjedinjuje stil i značajke. Njegovi naglašeni rubovi svojstveni konceptu dizajna Definitive Outline stvaraju elegantan oblik koji se predivno stapa s vašim prostorom.

Kompaktan dizajn
Uklapa se na gotovo svako mjesto

Veličine samo 385 mm, CMT-X7CD savršen je za smještanje na police s knjigama, kuhinjske radne površine i noćne ormariće.

CD reproduktor na vrhu uređaja
Sve u jednom

Sveobuhvatna, višenamjenska i kompaktna Hi-Fi konfiguracija s CD reproduktorom koji se nalazi na vrhu uređaja i ugrađenim radijskim tunerom.

Za reprodukciju i punjenje

Priključite USB memoriju ili mp3 reproduktor u USB ulaz i uživajte u svojoj digitalnoj glazbi. Tako možete i puniti tablet ili pametni telefon.

USB ulaz
Pomoćni ulaz
Analogni ulaz

Pomoćni audioulaz omogućava povezivanje digitalnih reproduktora glazbe na stanicu sa zvučnikom kako bi se olakšao pristup vašoj glazbi (kabel nije u kompletu).

Ethernet kabel
Ethernet priključak

Uživajte u stabilnoj vezi prilikom usmjeravanja glazbe povezivanjem Ethernet kabela.

Specifikacije i značajke

Sva je omiljena glazba nadohvat ruke. Usmjeravajte glazbu s pametnog telefona ili tableta, reproducirajte CD kolekciju i svu digitalnu glazbu s USB uređaja. Ovaj zvučni sustav koji štedi prostor ima više opcija za bežično povezivanje, dva zvučnika snage 40 W i digitalno pojačalo S-Master za bogat bas i čiste, jasne vokale. 
  • DSEE nadogradnja obnavlja kvalitetu komprimiranih datoteka

  • S-Master digitalno pojačalo za čist zvuk

  • Izvrsna glazba u jednom koraku uz ClearAudio+ 

  • Jednostavna Bluetooth® veza uz NFC jednim dodirom

  • Wi-Fi® uz DLNA i AirPlay za usmjeravanje glazbe

Vrsta zvučnika
Puni raspon + pasivni hladnjak
Izlazna snaga
Ukupna snaga od 40 W
Ulazni i izlazni terminali
Analogni audio ulaz (1), Ethernet priključak, Prednji izlaz za zvučnike (2 ugrađena zvučnika), USB ulaz (1)

Sadržaj pakiranja

AC kabel, FM antena, Mala litijska baterija, Daljinski upravljač, Upute za korištenje, Jamstveni list

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu