Slike – Prijenosni bežični zvučnik PG10
Slike – Prijenosni bežični zvučnik PG10
Slike – Prijenosni bežični zvučnik PG10
Slike – Prijenosni bežični zvučnik PG10
Slike – Prijenosni bežični zvučnik PG10
Slike – Prijenosni bežični zvučnik PG10
Slike – Prijenosni bežični zvučnik PG10

Funkcije

Na otvorenom ili u zatvorenom, izbor je vaš

Bežični, prijenosni GTK-PG10 s baterijom dugog vijeka trajanja idealan je za uživanje u glazbi na otvorenom, neovisno jeste li na zabavi, pikniku ili izletu. Želite nastaviti zabavu u zatvorenom? Jednostavno sklopite gornju ploču i ponesite GTK-PG10 sa sobom da biste prostoriju ispunili zvukomb./b

Jasno i glasno

Kada su gornje ploče zatvorene, a gornji visokotonci okrenuti prema dolje, GTK-PG10 reproducirat će zvuk prema naprijed radi glasnoće i jasnoće.

Način rada za zabave na otvorenom

Kada su gornje ploče otvorene, ugrađeni visokotonci okrenuti su prema gore i prema van te dodatno šire zvuk za zabave na otvorenom. DSP (Digital Signal Processor) automatski prilagođava postavke zvuka radi optimiziranja performansi na otvorenom.

Zabava bez ograničenja uz punjivu bateriju

Imate zabavu na lokaciji bez struje? Nema problema. Ugrađena punjiva baterija omogućuje 13 h zabave.

Bluetooth® veza za lako usmjeravanje glazbe

Bluetooth® tehnologija omogućuje vam uparivanje pametnog telefona sa zvučnikom GTK-PG10 putem bežične veze kratkog dometa. Uspostavljanje veze brzo je i jednostavno, a objekti neće ometati put signala. Nakon uparivanja svoje omiljene pjesme i popise za reprodukciju možete usmjeravati s pametnog telefona na zvučni sustav.

USB priključak omogućuje priključivanje, reprodukciju i punjenje

USB priključak omogućuje priključivanje USB memorijskog uređaja, pametnog telefona, tableta ili prijenosnog računala za reprodukciju svih digitalnih datoteka. Zahvaljujući kompatibilnosti s MP3, WMA i WAV formatima, moći ćete uživati u zabavi sa svojim omiljenim popisima za reprodukciju – i istovremeno puniti uređaj.

FM radio tuner za omiljene emisije

Želite li slušati omiljene DJ-e, sportske prijenose uživo ili radijske emisije? Jednostavno odaberite stanicu pomoću FM radijskog tunera i saznajte što se nudi.

Dizajn jednostavan za nošenje s ugrađenim ručkama

Ponesite ga i zabavite se bilo gdje. Bez obzira na to jeste li s prijateljima kod kuće ili planirate zabavu organizirati na otvorenom, kompaktan kockasti dizajn zvučnika GTK-PG10 popraćen je i praktičnom ugrađenom ručkom za nošenje.

Gornja ploča otporna na prskanje s ugrađenim držačem za čaše

Kada je gornja ploča otvorena, savršen je za odlaganje pića i hrane – i ne trebate brinuti o prolijevanju jer je gornja ploča otporna na prskanje i jednostavna za čišćenje.

Podrška za tronožac

GTK-PG10 možete pomoću ugrađenog otvora za montažu postaviti na tronožac za zvučnik radi postavljanja na povišeni položaj da bi se zvuk još učinkovitije širio prema slušateljima – neovisno sjede li ili stoje.

Prilagodite postavke s pomoću aplikacije Sony | Music Center

Preuzmite kontrolu nad postavkama uz aplikaciju Sony | Music Center. Jednostavno je preuzmite na pametni telefon i bežično upravljajte glazbom. Možete prilagoditi postavke zvuka, odabrati omiljene popise za reprodukciju s telefona ili USB-a i označiti sljedeću pjesmu za reprodukciju, a da pritom ne morate biti vezani uz zvučni sustav.

Zabavno i jednostavno upravljanje pomoću aplikacije Fiestable

Preuzmite kontrolu nad reprodukcijom putem pametnog telefona uz aplikaciju Fiestable kojoj možete pristupiti samo kada preuzmete aplikaciju Sony Music | Center.

Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable

Da biste promijenili pjesmu ili prilagodili glasnoću, jednostavno izgovorite naredbu u pametni telefon. Jednostavno odaberite značajku Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable i izgovorite naredbu – zvučni sustav će vas poslušati.

Glasovno navođenje omogućuje da budete u tijeku

Glasovno navođenje praktična je značajka koja vas obavještava o ključnim funkcijama: prilikom uparivanja pametnog telefona, na primjer, sa zvučnim sustavom, čut ćete "Bluetooth uparivanje", a nakon toga "Bluetooth je povezan" kada se veza uspostavi. 

Veza s više uređaja

Vi i vaši prijatelji možete istodobno upariti do tri pametna telefona ili tableta pomoću tehnologije Bluetooth. Moći ćete reproducirati pjesme iz svojih glazbenih biblioteka, što će vam pružiti još veći izbor pjesama.

Oslobodite pop-zvijezdu u sebi

Neovisno želite li pjevati uz omiljene pjesme ili biti glavni zabavljač, jednostavno priključite mikrofon. GTK-PG10 izravno će dodati vaš glas uz glazbu.

Audio ulaz

Audio ulaz omogućuje vam povezivanje MP3 uređaja bez Bluetooth® tehnologije sa zvučnikom GTK-PG10.

Specifikacije
Prijenosan, bežični i punjiv, GTK-PG10 je idealan za korištenje na otvorenom – ima čak i namjenski način rada za zabavu na otvorenom koji zvuk širi dalje i gornju ploču otpornu na prskanje na koju možete odložiti piće. Odličan je i u zatvorenom uz kompaktne male dimenzije i čist zvuk.
  • Način rada za zabave na otvorenom još dalje širi zvuk

  • Gornja ploča otporna na prskanje s ugrađenim držačem za čaše

  • Punjiva baterija omogućuje do 13 h reprodukcije

  • Bluetooth® veza za bežično usmjeravanje zvuka

  • Slušajte omiljene radijske emisije uz FM tuner

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu