Slike – HI-FI sustav s tehnologijama NFC i BLUETOOTH®
Slike – HI-FI sustav s tehnologijama NFC i BLUETOOTH®

Funkcije

Slušanje jednim dodirom za trenutačnu reprodukciju glazbe

NFC (tehnologija komunikacije bliskog polja) uklanja potrebu za povezivanjem kabelima i složenim postavljanjem. Jednostavno prislonite pametni telefon ili drugi uređaj* koji podržava NFC uz oznaku N i pokrenite glazbu. Nemate NFC? Nema problema. Uređaje možete i ručno upariti u postavkama za Bluetooth®. *Prikaz kompatibilnih uređaja

Pronađite kompatibilne uređaje

Objedinite svoju glazbu uz SongPal

Preuzmite SongPal za pametni telefon ili tablet i preuzmite kontrolu nad glazbenom kolekcijom. Jednostavno uspostavite Bluetooth® ili Wi-Fi® vezu i imat ćete jednostavan pristup svim omiljenim pjesmama, bilo da su pohranjene na računalu, poslužitelju ili u omiljenoj internetskoj glazbenoj usluzi. Aplikacija se može koristiti i za prilagodbu postavki zvuka radi osiguravanja odličnog, uravnoteženog zvuka.

MEGA BASS unosi snagu u dionice basa

Pritisnite tipku MEGA BASS kako biste glazbu obogatili ozbiljnom snagom niske frekvencije. Funkcionira pojačavanjem dionica basa radi stvaranja snažnijeg zvuka. Jednostavno pritisnite tipku kako biste aktivirali način rada i oduševit će vas odzvanjajući bas.

Ugrađeni CD reproduktor za glazbenu kolekciju

Reproducirajte klasične albume ili diskove s kompilacijama na ugrađenom CD reproduktoru. Ovaj Hi-Fi sustav kompatibilan je s CD, CD-R i CD-RW diskovima – tako možete uživati u svemu od studijskih snimki do snimaka s hitovima i preuzetih pjesama.

Priključite, reproducirajte i snimite uz funkciju USB REC

Reproducirajte pjesme spremljene na USB uređaju i snimite ih na CD ili drugi USB uređaj. Jednostavno priključite uređaj u PLAY/REC priključak i spremni ste za prijenos. Ako snimate izravno na USB, moguće je i poboljšati brzinu prijenosa u bitovima sa zadanih 128 kb/s na 256 kb/s za bolju kvalitetu zvuka.  

Audio ulaz proširuje mogućnosti zvučnog sustava

Najbolje iskoristite svoj kućni audio sustav. Audio ulaz omogućava vam povezivanje televizora, igraće konzole ili dodatnog sustava za veću snagu, bez obzira na to što slušate ili gledate.

FM radio tuner za omiljene emisije

Želite slušati omiljene DJ-e? Jednostavno odaberite stanicu pomoću kotačića za FM radio i saznajte što se nudi.

Specifikacije

Hi-Fi sustav snage 470 W RMS oživjet će vašu zabavu. Značajka za slušanje jednim dodirom uz NFC i Bluetooth® omogućava usmjeravanje pjesama, a aplikacija SongPal potpunu kontrolu popisa za reprodukciju s pametnog telefona. Stožac woofera promjera 16 cm poboljšava reprodukciju nižih tonova, a značajka MEGA BASS omogućava reprodukciju snažnih basova.
  • Uživajte u zvuku koji ispunjava prostoriju uz ukupnu izlaznu zvučnu snagu od 470W RMS

  • Bežično usmjeravajte pomoću značajke za slušanje jednim dodirom uz NFC i Bluetooth®

  • Uživajte u dodatnoj snazi basova uz woofer promjera 16 cm i MEGA BASS

  • Usmjeravanje i kontrola izravno s pametnog telefona uz SongPal

  • Slušajte omiljene pjesme uz USB reprodukciju

Veličina zvučnika
Veličina visokotonca: (1,5 inča / 4 cm), Veličina woofera: (6,5 inča / 16 cm)
Izlazna snaga
470 W
Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu