Slike – Snažan audio sustav V02 s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Snažan audio sustav V02 s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Snažan audio sustav V02 s tehnologijom BLUETOOTH®
Nova razina tulumarenja

Uz ovaj moćni zvučni sustav u jednom kućištu osjetite ritam svojih omiljenih stvari čak i na daljinu. Uživajte u svjetlu zvučnika koje pulsira uz glazbu i upravljajte reprodukcijom putem pametnog telefona.

Ispunite tulum zvukom

Stvorite atmosferu festivala na rođendanima, posebnim prilikama i neplaniranim okupljanjima. JET BASS BOOSTER pruža zvuk basa na velikim udaljenostima, a svima željnima zabave omogućuje uživanje u još snažnijoj glazbi širom događaja.

MHC-V02D s nagnutim visokotoncima
Nakošeni visokotonci

Ispunite prostoriju snažnim zvukom festivala zahvaljujući nakošenim visokotoncima koji dodatno šire zvuk.

JET BASS BOOSTER
JET BASS BOOSTER

Zaoštrena struktura Bass Reflex kanala koncentrira protok zraka zvuka basa da biste ga čuli jasno i osjetili fizički neovisno gdje se nalazite u masi i koliko daleko.

Podignite raspoloženje svjetlima na zvučniku

Zagrijte atmosferu LED osvjetljenjem poput klupskog na zvučniku. Plavo svjetlo pulsira u uzorcima i u skladu s ritmom.

MHC-V02 s LED svjetlom zvučnika
Oslobodite pop-zvijezdu u sebi

Svi se dobro zabavite – povežite mikrofon putem pripadnog ulaza i zajedno sa svojim gostima zapjevajte uz omiljene melodije. A možete i dodati dozu rock'n' rolla povezivanjem gitare i korištenjem sustava kao pojačala za gitaru. Uživajte u tri načina rada – Clean za čisti zvuk, Overdrive za zvuk gitare s distorzijom i Bass za bas-gitaru.

Osoba na tulumu koristi Upravljanje glasom u aplikaciji Fiestable na pametnom telefonu
Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable

Promijenite pjesmu, uključite svjetlo, aktivirajte bljeskanje boja glasom. U aplikaciji Fiestable odaberite mogućnost Glasovna kontrola i izgovorite naredbu – dostupno vam je do 39 naredbi, uključujući one za reprodukciju glazbe, rasvjetu i način rada KARAOKE.

Ljudi na tulumu koriste Rasvjetu za zabavu u aplikaciji Fiestable na svojim pametnim telefonima
Rasvjeta za zabavu u aplikaciji Fiestable

Jednostavno dodirnite Rasvjeta za zabavu putem aplikacije Fiestable na pametnom telefonu i zaslon telefona počet će zrcaliti svjetlosne efekte zvučnog sustava, bljeskati i mijenjati boje u skladu s glazbom.

Ikona Kralj zabave
Postanite kralj zabave

Putem aplikacije Fiestable na društvenim mrežama jednim klikom podijelite status o zabavi. Nakon toga pojačajte glazbu i uspnite se ljestvicom partijanera te postanite pravi kralj zabave.

Ljubitelj tuluma koristi aplikaciju Sony | Music Center na pametnom telefonu
Pokrenite sve s plesnog podija

Aplikacija Sony | Music Center omogućuje upravljanje glazbom i postavkama zvuka izravno s telefona. Aplikacija Fiestable omogućuje vam upravljanje bojama svjetla te aktivaciju načina rada za DJ-a i karaoke. Zahvaljujući intuitivnoj kontroli, pokretom možete unositi promjene pokretom zgloba. 

Logotip aplikacije Google Play
Sony | Music Center za Android
Logotip App Store
Sony | Music Center za iOS
MHC-V02 montiran na tronožac
Podrška za tronožac

MHC-V02 možete pomoću ugrađenog otvora za montažu postaviti na tronožac za zvučnik radi postavljanja na povišeni položaj da bi se zvuk još učinkovitije širio prema slušateljima – neovisno sjede li ili stoje.

Povećajte zabavu uz dodatne zvučnike

Uživajte u snažnijem zvuku povezivanjem više kućnih audio sustava putem Bluetooth® veze. Povežite do 50 kompatibilnih kućnih audio sustava i uskladite glazbu i rasvjetu.

Ikona LDAC™
Visokokvalitetno Bluetooth® usmjeravanje uz LDAC™

LDAC™ šalje približno tri puta više podataka (pri maksimalnoj brzini prijenosa od 990 kb/s) u odnosu na konvencionalni Bluetooth® zvuk i omogućuje superiorno bežično slušanje. 

Ilustracija veze s više uređaja
Veza s više uređaja

Primjenom tehnologije Bluetooth® vi i vaši prijatelji možete sa sustavom MHC-V02 istodobno upariti do tri pametna telefona te uživati u pjesmama iz svih svojih glazbenih biblioteka.

MHC-V02 koji nose koristeći ugrađene drške
Zabava na bilo kojem mjestu

MHC-V02 ima ugrađene drške pa ga možete odnijeti kod prijatelja ili zabavu jednostavno preseliti iz jedne u drugu sobu.

Specifikacije i značajke

Prenesite zabavu na višu razinu uz ovaj snažni kompaktni zvučni sustav. Osjetite ritam omiljenih pjesama iz daljine. Uživajte u svjetlu na zvučniku koje pulsira u ritmu i reproducirajte putem pametnog telefona.
  • Zvuk basa na velikim udaljenostima uz JET BASS BOOSTER

  • Indikator zvučnika

  • Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable / Rasvjeta za zabavu putem aplikacije Fiestable

  • Ručka za sigurno podizanje i jednostavno prenošenje

  • Podrška za tronožac

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu