HI-FI SUSTAVI

Snažan audio sustav V42D s tehnologijom BLUETOOTH®

MHC-V42D
Slika – Snažan audio sustav V42D s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Snažan audio sustav V42D s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Snažan audio sustav V42D s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Snažan audio sustav V42D s tehnologijom BLUETOOTH®
Neka večer bude nezaboravna

Uz moćni MHC-V42D s basovima koji dopiru do veće udaljenosti svi će uzvanici osjetiti ritam. Živopisna rasvjeta za zabavu usklađuje se s glazbom, a možete se i izmjenjivati u ulozi DJ-a koristeći upravljanje pokretima na pametnom telefonu.

Ispunite tulum zvukom

Stvorite atmosferu festivala na rođendanima, posebnim prilikama i neplaniranim okupljanjima. JET BASS BOOSTER pruža zvuk basa na velikim udaljenostima, a svima željnima zabave omogućuje uživanje u još snažnijoj glazbi širom događaja.

MHC-V42D s nagnutim visokotoncima
Nakošeni visokotonci

Ispunite prostoriju snažnim zvukom festivala zahvaljujući nakošenim visokotoncima koji dodatno šire zvuk.

JET BASS BOOSTER
JET BASS BOOSTER

Zaoštrena struktura Bass Reflex kanala koncentrira protok zraka zvuka basa da biste ga čuli jasno i osjetili fizički neovisno gdje se nalazite u masi i koliko daleko.

Logotip LIVE SOUND
Zvukovi kao da su živi

Tehnologija DSP stvara festivalsku atmosferu tako što glazbi dodaje realističan ugođaj glazbenog festivala ili koncerta uživo.

Logotip DSEE
Obnavljanje detalja digitalne glazbe

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) obnavlja detalje iz komprimiranih glazbenih datoteka i stvara visokokvalitetan zvuk bliži originalnoj snimki s CD-a.

Rasvjeta za zabavu i svjetla zvučnika

Osvijetlite svaki kutak zabave čak i u velikim prostorijama s rasvjetom za zabavu i svjetlima zvučnika za autentičnu atmosferu noćnog kluba ili festivala na otvorenom.

Oslobodite pop-zvijezdu u sebi

Zabavite sve sudionike – uz dva ulaza za mikrofon zajedno sa svojim gostima pjevajte uz omiljene melodije. Ako želite, dodati možete i dozu rock'n' rolla povezivanjem gitare s jednim od ulaza i korištenjem sustava kao pojačala za gitaru. Uživajte u tri načina rada – Clean za čisti zvuk, Overdrive za izobličeni zvuk gitare i Bass za bas-gitaru.

Budite DJ uz upravljanje pokretima

Preskočite pjesmu, promijenite iz Flangera u WAH, poglasnite mikrofon za karaoke, upravljajte glasnoćom mikrofona i glazbe ili pojačajte glasnoću uz okomito ili vodoravno mahanje rukom. Kontrola pokretima omogućuje vam brzu i jednostavnu kontrolu funkcija zvučnika MHC-V42D da biste ostali u središtu zabave.

Upravljanje sustavom MHC-V42D pomoću pokreta
Osoba na tulumu koristi Upravljanje glasom u aplikaciji Fiestable na pametnom telefonu
Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable

Promijenite pjesmu, uključite svjetlo, aktivirajte bljeskanje boja glasom. U aplikaciji Fiestable odaberite mogućnost Glasovna kontrola i izgovorite naredbu – dostupno vam je do 39 naredbi, uključujući one za reprodukciju glazbe, rasvjetu i način rada KARAOKE.

Ljudi na tulumu koriste Rasvjetu za zabavu u aplikaciji Fiestable na svojim pametnim telefonima
Rasvjeta za zabavu u aplikaciji Fiestable

Jednostavno dodirnite Rasvjeta za zabavu putem aplikacije Fiestable na pametnom telefonu i zaslon telefona počet će zrcaliti svjetlosne efekte zvučnog sustava, bljeskati i mijenjati boje u skladu s glazbom. 

Ikona Kralj zabave
Postanite kralj zabave

Putem aplikacije Fiestable na društvenim mrežama jednim klikom podijelite status o zabavi. Nakon toga pojačajte glazbu i uspnite se ljestvicom partijanera te postanite pravi kralj zabave.

Ljubitelj tuluma koristi aplikaciju Sony | Music Center na pametnom telefonu
Pokrenite sve s plesnog podija

Aplikacija Sony | Music Center omogućuje upravljanje glazbom i postavkama zvuka izravno s telefona. Aplikacija Fiestable omogućuje vam upravljanje bojama svjetla te aktivaciju načina rada za DJ-a i karaoke. Zahvaljujući intuitivnoj kontroli, pokretom možete unositi promjene pokretom zgloba. 

Logotip aplikacije Google Play
Sony | Music Center za Android
Logotip App Store
Sony | Music Center za iOS
Dodatna dramatičnost filmova i televizije

Povežite MHC-V42D s televizorom i na posve nov način uživajte u omiljenim filmovima, televiziji i sportskim prijenosima.

Logotip HDMI
HDMI® izlaz 

HDMI (ARC) izlaz omogućuje vam jednostavno povezivanje sustava s TV-om. Gledajte televiziju i DVD-ove na uobičajenom zaslonu uz istodobno uživanje u snažnom zvuku iz zvučnika MHC-V42D.

Logotip za DVD
Ugrađeni DVD reproduktor

Snažna jačina i tlak zvuka postavljaju vas u samo središte akcije, što vam omogućuje uživanje u dramatičnosti svakog prizora. Pretvorite dnevnu sobu u kino i priređujte nezaboravne filmske večeri.

Povećajte zabavu uz dodatne zvučnike

Uživajte u snažnijem zvuku povezivanjem više kućnih audio sustava putem Bluetooth® veze. Povežite do 50 kompatibilnih kućnih audio sustava i uskladite glazbu i rasvjetu.

Ikone NFC i Bluetooth®
Jednostavno usmjeravanje uz NFC i Bluetooth®

Možete odabrati NFC povezivanje jednim dodirom za uspostavu Bluetooth® veze i trenutačno usmjerivanje.

Ikona LDAC™
Visokokvalitetno Bluetooth® usmjeravanje uz LDAC™

LDAC™ šalje približno tri puta više podataka (pri maksimalnoj brzini prijenosa od 990 kb/s) u odnosu na konvencionalni Bluetooth® zvuk i omogućuje superiorno bežično slušanje. 

Ilustracija povezivanja sustava MHC-V42D s više uređaja
Veza s više uređaja

Primjenom tehnologije Bluetooth® vi i vaši prijatelji možete sa sustavom MHC-V42D istodobno upariti do tri pametna telefona te uživati u pjesmama iz svih svojih glazbenih biblioteka.

MHC-V42D koji nose koristeći ugrađene drške
Zabava na bilo kojem mjestu

MHC-V42D ima ugrađene drške pa ga možete odnijeti kod prijatelja ili zabavu jednostavno preseliti iz jedne u drugu sobu.

Specifikacije i značajke

Pripremite sjajne zabave svaki put uz snažni MHC-V42D. Raspršivanje zvuka i zvuk na velikim udaljenostima šalju ritmove kroz prostor za zabavu da bi svi uživali u istom odličnom zvuku. Šarena svjetla za zabavu i svjetla zvučnika sinkroniziraju se s ritmom, a DJ-a možete zamijeniti okomitom i vodoravnom kontrolom pokretima ili putem pametnog telefona.
  • Zvuk basa na velikim udaljenostima uz JET BASS BOOSTER

  • Rasvjeta za zabavu i svjetla zvučnika

  • Kontrola pokretima za zabavu i jednostavno korištenje

  • Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable / Rasvjeta za zabavu putem aplikacije Fiestable

  • Integrirani DVD reproduktor s HDMI ARC izlazom

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu