HI-FI SUSTAVI

Snažan audio sistem V43D s tehnologijom BLUETOOTH®

MHC-V43D
Slika – Snažan audio sistem V43D s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Snažan audio sistem V43D s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Snažan audio sistem V43D s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Snažan audio sistem V43D s tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Snažan audio sistem V43D s tehnologijom BLUETOOTH®
Lagan
Osvjetljenje
Zabavne značajke
Zabavne značajke
Mogućnost povezivanja
Mogućnost povezivanja
Održavajte zabave kao nikad prije

Neka to bude nezaboravna noć uz snažni MHC-V43D. Bas koji dopire do većih udaljenosti i šareno osvjetljenje za zabavu
sinkronizirano s ritmom zadržat će goste na plesnom podiju. 

Oživite plesni podij uz izvrstan zvuk

Vrhunski visokotonci i srednjotonci uz širenje zvuka reproduciraju glazbu uz još širi i viši domet
s prednje strane jedinice, pa svi gosti mogu uživati u bogatom i čistom zvuku. 

Dva vrhunska visokotonca
Dva vrhunska visokotonca ispunit će vaš prostor zvukom

Dva vrhunska visokotonca koji koriste "horn" visokotonce proširuju zvučno polje i podižu razinu tlaka zvuka, čime se zvuk širi po cijelom prostoru, bez obzira na njegovu konfiguraciju.

Bolji zvuk vokala uz vrhunski srednjotonac

Vrhunski srednjotonci koji koriste "horn" srednjetonce s prednje strane reproduciraju zvuk uz poboljšanu čistoću i tlak zvuka za ključne frekvencije srednjih tonova. To znači da možete uživati u čišćim vokalima dok plešete i pjevate uz omiljene pjesme.

Vrhunski srednjotonac
JET BASS BOOSTER
Uvijek osjećajte ritam uz JET BASS BOOSTER

Zaoštrena struktura Bass Reflex kanala koncentrira protok zraka zvuka basa da biste ga čuli jasno i osjetili fizički neovisno gdje se nalazite u masi i koliko daleko. 

Zvuk uživo
Zvukovi kao da su živi 

Tehnologija DSP stvara festivalsku atmosferu tako što
glazbi dodaje realističan
ugođaj glazbenog festivala i koncerta uživo.

DSEE
Obnavljanje detalja digitalne glazbe

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) obnavlja detalje iz komprimiranih glazbenih datoteka i stvara visokokvalitetan zvuk bliži originalnoj snimki s CD-a. 

Rasvijetlite noć

Rasvijetlite atmosferu na zabavi od poda do stropa uz rasvjetu za tulume i svjetla zvučnika. Emitirajte tamnoplave i svijetloplave valove sa živim crvenim snopovima i uživajte u autentičnoj atmosferi noćnog kluba ili festivala na otvorenom.

Oslobodite pop-zvijezdu u sebi

Zabavite sve sudionike – uz dva ulaza za mikrofon zajedno sa svojim gostima pjevajte uz omiljene melodije. Ako želite, dodati možete i dozu rock 'n' rolla povezivanjem gitare s jednim od ulaza i korištenjem sustava kao pojačala za gitaru. Uživajte u tri načina rada – Clean za čisti zvuk, Overdrive za zvuk gitare s distorzijom i Bass za bas-gitaru. Kada završite, mikrofone s pomoću dva držača možete sigurno spremiti na mjesto. 

kontrola-pokretima
Okomita i vodoravna kontrola pokretima

Preskočite pjesmu, prijeđite s flangera na WAH, uključite mikrofon za karaoke, kontrolirajte visinu tona mikrofona i glazbe i povećajte glasnoću okomitim ili vodoravnim pokretom ruke. Kontrola pokretima omogućuje vam da brzo i jednostavno upravljate funkcijama modela MHC-V43D i da u svakom trenutku budete u središtu zabave. 

Preuzmite kontrolu nad zabavom uz aplikaciju Fiestable

Aplikacija Fiestable zabavna je, intuitivna i jednostavna te vam daje potpunu kontrolu nad sustavom MHC-V43D. Da biste koristili aplikaciju Fiestable, morat ćete najprije preuzeti aplikaciju Sony | Music Center. Kada je preuzmete, jednim dodirom telefona ili glasom preuzmite kontrolu nad glazbom, rasvjetom i drugim sadržajima.

popis-za-tulum-fiestable
Omogućite prijateljima da stvore popis za reprodukciju za tulum putem aplikacije Fiestable

Aplikacija Fiestable svima omogućuje dodavanje omiljenih pjesama na popis za reprodukciju. Omogućite gostima dodavanje glazbe s pametnih telefona putem Wi-Fi® mreže da tulum nikada ne bi prestao.

karaoke-rangiranje-fiestable
Pronađite pjevačku zvijezdu uz rangiranje za karaoke u aplikaciji Fiestable 

Pronađite kralja ili kraljicu karaoka uz rangiranje za karaoke. Tko god se plasira u 10 najboljih može unijeti svoje ime i naziv pjesme na popis vodećih pjevača.

Party King
Postanite kralj zabave

Putem aplikacije Fiestable na društvenim mrežama jednim klikom podijelite status o zabavi. Nakon toga pojačajte glazbu i uspnite se ljestvicom partijanera te postanite pravi kralj zabave.

Pokrenite sve s plesnog podija

Aplikacija Sony | Music Center omogućuje vam upravljanje glazbom i postavkama zvuka putem mobitela. Aplikacija Fiestable omogućuje vam upravljanje bojama svjetla i aktiviranje načina za DJ-a te karaoka. Uz intuitivnu kontrolu pokretom promjene možete unositi pokretom zgloba. 

logotip-music-center
Google Play
Sony Music Center za Android
App Store
Sony Music Center za iOS
Dodatna dramatičnost filmova i televizije 

Povežite MHC-V43D s televizorom i na posve nov način uživajte u omiljenim filmovima, televiziji i sportskim prijenosima. 

logotip-hdmi
HDMI™ izlaz za jednostavno postavljanje

HDMI™ (ARC) izlaz omogućuje vam jednostavno povezivanje sustava s TV-om. Gledajte televiziju i DVD-ove na uobičajenom zaslonu te istovremeno uživajte u snažnom zvuku koji dolazi iz zvučnika MHC-V43D.

logotip-dvd
Gledajte filmove uz ugrađeni DVD reproduktor

Velika glasnoća i tlak zvuka postavljaju vas u samo središte akcije, što vam omogućuje uživanje u dramatičnosti svakog prizora. Pretvorite dnevnu sobu u kino i priređujte nezaboravne filmske večeri.

Proširite dobru atmosferu na tulumu uz bežičnu vezu

Uživajte u snažnijem i punijem zvuku uz sinkroniziranu rasvjetu. Wireless Party Chain omogućuje vam da MHC-V43D povežete s 50 kompatibilnih snažnih audio sustava putem tehnologije Bluetooth®,.  

Bluetooth®
Jednostavno usmjeravanje uz Bluetooth ®

Tehnologija Bluetooth otklanja potrebu za kabelskim vezama i složenim sustavima postavljanja. Povežite se putem tehnologije Bluetooth® i odmah počnite koristiti uređaj.

Bežična funkcija Party Chain
Sinkronizacija zvuka Wireless Party Chain

Povežite do 50 kompatibilnih snažnih audio sustava putem Bluetooth® veze, za snažniji doživljaj zvuka i pritom gledajte sinkronizirana svjetla na zvučnicima. 

Bluetooth®
Veza s više uređaja

Zajedno s prijateljima MHC-V43D možete s pomoću tehnologije Bluetooth®, istodobno upariti s do tri pametna telefona. Moći ćete reproducirati pjesme iz svojih glazbenih biblioteka i tako dodatno proširiti mogućnosti izbora.

DAB+
Slušajte još više uz DAB+ 

Tuner koji je potpuno kompatibilan sa značajkom DAB+ omogućuje vam slušanje omiljenih
radijskih stanica gdje god se nalazili. 

Dizajniran tako da izdrži atmosferu na tulumu 

MHC-V43D vrlo je izdržljiv, pa ne morate brinuti hoće li podnijeti atmosferu na tulumu.

zestoko-tulumarenje
Dizajniran za prave zabave

Tvrda plastična vanjska površina koja prekriva sve strane jedinice i čvrsti štitnici za uglove čine MHC-V43D izdržljivim i jednostavnim za prijenos gdje god se zabavljali.

Nagnite i gurajte radi lakog prijenosa 

Ako MHC-V43D želite premjestiti, uhvatite ga za praktičnu ručku za nošenje i nagnite prema natrag. Čvrsti kotačići omogućit će vam da ga prenesete do samog mjesta zabave.

transport-nagibom-guranjem

Specifikacije i značajke

Osjetite glazbu u svakom kutku uz širenje zvuka koje omogućuju vrhunski visokotonci i srednjetonci, a zatim uključite šarenu rasvjetu za tulume i svjetlo na zvučniku. Dodatno se zabavite uz popis za reprodukciju za tulum i rangiranje za karaoke u aplikaciji Fiestable. Štitnici čine zvučnik izdržljivijim, a kotačići omogućuju njegov jednostavan prijenos.
  • Širenje zvuka uz vrhunske visokotonce i srednjetonce

  • Rasvjeta za zabavu i svjetla zvučnika

  • Kontrola pokretima za zabavu i jednostavno korištenje

  • Popis za reprodukciju za tulum i rangiranje za karaoke u aplikaciji Fiestable

  • Integrirani DVD reproduktor s HDMI™ ARC izlazom

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu