MHC-V72D

Puštajte glazbu većoj publici

Osjetite ritam omiljenih pjesama iz svih smjerova uz ZVUK OD 360° i basove koji dopiru do veće udaljenost te uživajte u dinamičnoj rasvjeti za zabavu koja pulsira u ritmu glazbe.

HI-FI SUSTAVI

Snažan audio sustav V72D s tehnologijom BLUETOOTH®

MHC-V72D
Slika – Snažan audio sustav V72D s tehnologijom BLUETOOTH®
Ispunite prostor za zabavu zvukom od 360°

Uživajte u festivalskom zvuku na rođendanima, posebnim događajima i spontanim okupljanjima. ZVUK OD 360° i bas koji dopire na veću udaljenost uz JET BASS BOOSTER omogućuju uživanje u glasnoj glazbi u cijelom objektu.

Logotip LIVE SOUND
Zvukovi kao da su živi

Tehnologija DSP stvara festivalsku atmosferu tako što glazbi dodaje realističan ugođaj glazbenog festivala ili koncerta uživo.

Logotip DSEE
Obnavljanje detalja digitalne glazbe

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) obnavlja detalje iz komprimiranih glazbenih datoteka i stvara visokokvalitetan zvuk bliži originalnoj snimki s CD-a.

Osvijetlite svaki kutak tuluma

Uz Rasvjetu za zabavu od 360° i svjetla zvučnika još se veći prostori mogu ispuniti crvenim, plavim i zelenim osvjetljenjem za onu autentičnu atmosferu noćnog kluba ili festivala na otvorenom. 

Iskusite rasvjetu za zabavu od 360° 

Pogledajte videozapis koji prikazuje rasvjetu za zabavu od 360° u akciji.

Oslobodite pop-zvijezdu u sebi

Zabavite sve sudionike – uz dva ulaza za mikrofon zajedno sa svojim gostima pjevajte uz omiljene melodije. Ako želite, dodati možete i dozu rock'n' rolla povezivanjem gitare s jednim od ulaza i korištenjem sustava kao pojačala za gitaru. Uživajte u tri načina rada – Clean za čisti zvuk, Overdrive za izobličeni zvuk gitare i Bass za bas-gitaru.

Upravljanje sustavom MHC-V72D pomoću pokreta
Budite DJ uz upravljanje pokretima

Preskočite pjesmu, promijenite iz Flangera u WAH, poglasnite mikrofon za karaoke, upravljajte glasnoćom mikrofona i glazbe ili pojačajte glasnoću uz okomito ili vodoravno mahanje rukom. Kontrola pokretima omogućuje vam brzu i jednostavnu kontrolu funkcija zvučnika MHC-V72D da biste ostali u središtu zabave.

Svirajte uz ritam s načinom rada Taiko

Dodajte vlastiti zvuk bubnja uz način rada Taiko i testirajte svoj osjećaj za ritam kada igrate protiv prijatelja uz način rada za igru Taiko.

Djevojka na tulumu koristi Upravljanje glasom u aplikaciji Fiestable na svom pametnom telefonu
Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable

Promijenite pjesmu, uključite svjetlo, aktivirajte bljeskanje boja glasom. U aplikaciji Fiestable odaberite mogućnost Glasovna kontrola i izgovorite naredbu – dostupno vam je do 39 naredbi, uključujući one za reprodukciju glazbe, rasvjetu i način rada KARAOKE.

Ljudi na tulumu koriste Rasvjetu za zabavu u aplikaciji Fiestable na svojim pametnim telefonima
Rasvjeta za zabavu u aplikaciji Fiestable

Jednostavno dodirnite Rasvjeta za zabavu putem aplikacije Fiestable na pametnom telefonu i zaslon telefona počet će zrcaliti svjetlosne efekte zvučnog sustava, bljeskati i mijenjati boje u skladu s glazbom.

Ikona Kralj zabave
Postanite kralj zabave

Putem aplikacije Fiestable na društvenim mrežama jednim klikom podijelite status o zabavi. Nakon toga pojačajte glazbu i uspnite se ljestvicom partijanera te postanite pravi kralj zabave.

Pokrenite sve s plesnog podija

Aplikacija Sony | Music Center omogućuje upravljanje glazbom i postavkama zvuka izravno s telefona. Aplikacija Fiestable omogućuje vam upravljanje bojama svjetla te aktivaciju načina rada za DJ-a i karaoke. Zahvaljujući intuitivnoj kontroli, pokretom možete unositi promjene pokretom zgloba. 

Ljubitelj tuluma koristi aplikaciju Sony | Music Center na pametnom telefonu
Logotip aplikacije Google Play
Sony | Music Center za Android
Logotip App Store
Sony | Music Center za iOS
Dodatna dramatičnost filmova i televizije

Povežite MHC-V72D s televizorom i na posve nov način uživajte u omiljenim filmovima, televiziji i sportskim prijenosima.

Logotip HDMI
HDMI™ izlaz

HDMI (ARC) izlaz omogućuje vam jednostavno povezivanje sustava s TV-om. Gledajte televiziju i DVD-ove na uobičajenom zaslonu uz istodobno uživanje u snažnom zvuku iz zvučnika MHC-V72D.

Logotip za DVD
Ugrađeni DVD reproduktor

Snažna jačina i tlak zvuka postavljaju vas u samo središte akcije, što vam omogućuje uživanje u dramatičnosti svakog prizora. Pretvorite dnevnu sobu u kino i priređujte nezaboravne filmske večeri.

Povećajte zabavu uz dodatne zvučnike

Uživajte u snažnijem zvuku povezivanjem više kućnih audio sustava putem Bluetooth® veze. Povežite do 50 kompatibilnih kućnih audio sustava i uskladite glazbu i rasvjetu.

Logotipi NFC i BLUETOOTH®
Jednostavno usmjeravanje uz NFC i Bluetooth®

Možete odabrati NFC povezivanje jednim dodirom za uspostavu Bluetooth® veze i trenutačno usmjerivanje.

Logotip LDAC™
Visokokvalitetno Bluetooth® usmjeravanje uz LDAC™

LDAC™ šalje približno tri puta više podataka (pri maksimalnoj brzini prijenosa od 990 kb/s) u odnosu na konvencionalni Bluetooth® zvuk i omogućuje superiorno bežično slušanje. 

Ilustracija povezivanja sustava MHC-V72D s više uređaja
Veza s više uređaja

Primjenom tehnologije Bluetooth® vi i vaši prijatelji možete sa sustavom MHC-V72D istodobno upariti do tri pametna telefona te uživati u pjesmama iz svih svojih glazbenih biblioteka.

Ploča sustava MHC-V72D otporna na prskanje
Izdržljiva upravljačka ploča otporna na prskanje

Gornja ploha sustava MHC-V72D otporna je na prskanje i lako se čisti pa se tulum može nastaviti cijelu noć i ako prolijete piće. Tu je čak i gumb Party Lock, koji onemogućuje sve druge gumbe na 30 sekundi, pa ćete moći sve očistiti.

Osoba koristi nagib i okretanje za transport sustava MHC-V72D
Nagnite i gurajte radi lakog prijenosa

Kada poželite premjestiti MHC-V72D, samo primite praktičnu ručku za nošenje i nagnite je unatrag. Čvrsti kotačići omogućuju koturanje do zabave.

Specifikacije i značajke

Masama pružite atmosferu zabave. Osjetite ritam omiljenih pjesama iz svih smjerova i iz daljine. Uživajte u svjetlu za zabavu koje pulsira u ritmu, a DJ-a možete zamijeniti okomitom i vodoravnom kontrolom pokretima ili putem pametnog telefona.
  • Zvuk u 360°i zvuk basa na velikim udaljenostima

  • Rasvjeta za zabavu i svjetla zvučnika u 360°

  • Kontrola pokretima za zabavu i jednostavno korištenje

  • Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable / Rasvjeta za zabavu putem aplikacije Fiestable

  • Integrirani DVD reproduktor s HDMI izlazom

Sony ne radi predano samo na ponudi proizvoda, usluga i sadržaja koji omogućuju uzbudljive doživljaje, već i na ostvarenju ciljeva za potpuno smanjenje negativnog utjecaja na okoliš kroz poslovne aktivnosti Saznajte više o Sonyju i okolišu